NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BatistutA19
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BatistutA19 » 25 apr 2026, 20:03

Pozz biscani o utakmici necu puno ,iskreno preslabi ste bili rezultat sve govori a i igra na terenu..Fer sportski uz dobar ambijent i veliki respekt za navijace Jedinstva za dolazak u Zenicu i sretno momcima povratak u Bihac.
Iduce sezone vam zelim da budete bolji i da se borite za ulazak i 1 mjesto ravnopravno sa ostalim ekipama i da jos bolje preslozite se .Lijep pozzdrav i sretno i zivjeli !!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 25 apr 2026, 20:05

Nije problem izgubiti, ali izgubiti 5-0 pred cca 50 svojih navijača koji su došli do daleke Zenice je SRAMOTNO.

Odavno mi naša loša gol razlika upada u oči, sada ne još gora -6 golova.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 apr 2026, 21:30

Ko je 7?

Rijetko iritantantan igrac, koji od pocetka prigovara..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 25 apr 2026, 21:44

Sve razumijem i poraz i sve al ovo je izgledalo kao da su se nagu*ili, kleklnuli i hajte trpajte nas…

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 25 apr 2026, 21:49

prisonbreak je napisao/la:
25 apr 2026, 21:30
Ko je 7?

Rijetko iritantantan igrac, koji od pocetka prigovara..
+1

Petrovic mislim, mali meda ne moze kako je dosao. Bilic opet kiksa pod pritiskom, kao seoska ekipa smo danas izgledali uzas.

Mozemo pricati do sutra cinjenica je da su svi ovi igraci pod Adzemom izgledali 30% bolje. Fontemachi je nas najbolji igrac koji je nestao kako je Duvnjak tu.
Hadra na beku je promasaj zivi Regoje iskusno napao na njegovu stranu od prve minute. Napadacka igra koju je Duvnjak obecavao ne postoji, u Vitezu smo na guzove bod iscupali, Tuzla nas osramotila, Radnik je nepotrebno komentarisati i kao slag na tortu Celik nas je razmontirao.

Iako je rano govoriti o sljedecoj sezoni jer kod nas se nikad nista ne zna, ja u Duvnjaka apsolutno nemam povjerenja. Umislili su neki u ekipi da su igraci, a i od igraca nemaju. Ako nam je cilj vrh tabele pod hitno cemo morati dovesti par igraca koji kvalitetom mogu napraviti razliku.

Ovaj Amoah je danas na trenutke izgledao kao Zico protiv nas , ne mogu vjerovati da je jedina ideja danas bila to da se izbije lopta gore, sramota i nista drugo. Suzbiti redove i sto mirnije zavrsiti sezonu, a onda…

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 apr 2026, 22:41

Amoah je Kante za sirotinju, uz Mašića vjerovatno i najbolje što Čelik ima.

Jedinstvu sve najbolje u narednoj sezoni, nadam se idući put kad se sretnemo da će to biti u najjačem rangu.

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 26 apr 2026, 00:00

Ako cemo napast PL ne mozemo to sa Bilicem na golu, falilo je iskustva kako u igranju ovakvih utakmica tako i u vodjenju iste..

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 26 apr 2026, 10:56

Risonja99 je napisao/la:
26 apr 2026, 00:00
Ako cemo napast PL ne mozemo to sa Bilicem na golu, falilo je iskustva kako u igranju ovakvih utakmica tako i u vodjenju iste..
Nazalost tako je, steta Bilic ima potencijala nas je igra i odrastao je kod nas na golu. Onaj izlet od jucer je nesto sto se ne smije desiti u zivotu nikada.

Celik u svojim redovima ima igrace koji su igrali i jace utakmice od one jucer. Mi nemamo kompletan nas roster nikad nije bio blizi PL. I sve je to okej i razumljivo za mene, ali ne mogu shvatiti da je Duvnjak dosao na utakmicu bez ikakve ideje. To je za mene najveci poraz.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 26 apr 2026, 20:21

InatSilniBosanski je napisao/la:
26 apr 2026, 10:56
Risonja99 je napisao/la:
Nazalost tako je, steta Bilic ima potencijala nas je igra i odrastao je kod nas na golu. Onaj izlet od jucer je nesto sto se ne smije desiti u zivotu nikada.

Celik u svojim redovima ima igrace koji su igrali i jace utakmice od one jucer. Mi nemamo kompletan nas roster nikad nije bio blizi PL. I sve je to okej i razumljivo za mene, ali ne mogu shvatiti da je Duvnjak dosao na utakmicu bez ikakve ideje. To je za mene najveci poraz.
Dobro drugi smo na tabeli, treba podržati momke i trenera, utakmice se gube i gubit će se...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 26 apr 2026, 21:43

Iceplayer je napisao/la:
26 apr 2026, 20:21
Risonja99 je napisao/la:

Dobro drugi smo na tabeli, treba podržati momke i trenera, utakmice se gube i gubit će se...
Treba podrzati svoj klub igraci i trener su potrosna roba. Drugo mjesto ne donosi nista nazalost, ovo je drug samo realnost.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 26 apr 2026, 22:53

26 apr 2026, 21:43
Iceplayer je napisao/la:
26 apr 2026, 20:21

Treba podrzati svoj klub igraci i trener su potrosna roba. Drugo mjesto ne donosi nista nazalost, ovo je drug samo realnost.
Ma da realnost, ali i realno niko nije ni očekivao da ćemo napast prvo mjesto. Riješili infrastrukture probleme, još ako napravimo teren uz top 3 mjesta na kraju sezone je top uspjeh. Iduće sezone se možeš boriti za prvo mjesto i ganjat reflektore onda...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []