NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pozz biscani o utakmici necu puno ,iskreno preslabi ste bili rezultat sve govori a i igra na terenu..Fer sportski uz dobar ambijent i veliki respekt za navijace Jedinstva za dolazak u Zenicu i sretno momcima povratak u Bihac.
Iduce sezone vam zelim da budete bolji i da se borite za ulazak i 1 mjesto ravnopravno sa ostalim ekipama i da jos bolje preslozite se .Lijep pozzdrav i sretno i zivjeli !!
Iduce sezone vam zelim da budete bolji i da se borite za ulazak i 1 mjesto ravnopravno sa ostalim ekipama i da jos bolje preslozite se .Lijep pozzdrav i sretno i zivjeli !!
Nije problem izgubiti, ali izgubiti 5-0 pred cca 50 svojih navijača koji su došli do daleke Zenice je SRAMOTNO.
Odavno mi naša loša gol razlika upada u oči, sada ne još gora -6 golova.
Odavno mi naša loša gol razlika upada u oči, sada ne još gora -6 golova.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- prisonbreak
- Kontakt:
Ko je 7?
Rijetko iritantantan igrac, koji od pocetka prigovara..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sve razumijem i poraz i sve al ovo je izgledalo kao da su se nagu*ili, kleklnuli i hajte trpajte nas…
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
+1prisonbreak je napisao/la: ↑25 apr 2026, 21:30Ko je 7?
Petrovic mislim, mali meda ne moze kako je dosao. Bilic opet kiksa pod pritiskom, kao seoska ekipa smo danas izgledali uzas.
Mozemo pricati do sutra cinjenica je da su svi ovi igraci pod Adzemom izgledali 30% bolje. Fontemachi je nas najbolji igrac koji je nestao kako je Duvnjak tu.
Hadra na beku je promasaj zivi Regoje iskusno napao na njegovu stranu od prve minute. Napadacka igra koju je Duvnjak obecavao ne postoji, u Vitezu smo na guzove bod iscupali, Tuzla nas osramotila, Radnik je nepotrebno komentarisati i kao slag na tortu Celik nas je razmontirao.
Iako je rano govoriti o sljedecoj sezoni jer kod nas se nikad nista ne zna, ja u Duvnjaka apsolutno nemam povjerenja. Umislili su neki u ekipi da su igraci, a i od igraca nemaju. Ako nam je cilj vrh tabele pod hitno cemo morati dovesti par igraca koji kvalitetom mogu napraviti razliku.
Ovaj Amoah je danas na trenutke izgledao kao Zico protiv nas , ne mogu vjerovati da je jedina ideja danas bila to da se izbije lopta gore, sramota i nista drugo. Suzbiti redove i sto mirnije zavrsiti sezonu, a onda…
Amoah je Kante za sirotinju, uz Mašića vjerovatno i najbolje što Čelik ima.
Jedinstvu sve najbolje u narednoj sezoni, nadam se idući put kad se sretnemo da će to biti u najjačem rangu.
Jedinstvu sve najbolje u narednoj sezoni, nadam se idući put kad se sretnemo da će to biti u najjačem rangu.
Ako cemo napast PL ne mozemo to sa Bilicem na golu, falilo je iskustva kako u igranju ovakvih utakmica tako i u vodjenju iste..
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nazalost tako je, steta Bilic ima potencijala nas je igra i odrastao je kod nas na golu. Onaj izlet od jucer je nesto sto se ne smije desiti u zivotu nikada.
Celik u svojim redovima ima igrace koji su igrali i jace utakmice od one jucer. Mi nemamo kompletan nas roster nikad nije bio blizi PL. I sve je to okej i razumljivo za mene, ali ne mogu shvatiti da je Duvnjak dosao na utakmicu bez ikakve ideje. To je za mene najveci poraz.
Dobro drugi smo na tabeli, treba podržati momke i trenera, utakmice se gube i gubit će se...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 apr 2026, 10:56Nazalost tako je, steta Bilic ima potencijala nas je igra i odrastao je kod nas na golu. Onaj izlet od jucer je nesto sto se ne smije desiti u zivotu nikada.
Celik u svojim redovima ima igrace koji su igrali i jace utakmice od one jucer. Mi nemamo kompletan nas roster nikad nije bio blizi PL. I sve je to okej i razumljivo za mene, ali ne mogu shvatiti da je Duvnjak dosao na utakmicu bez ikakve ideje. To je za mene najveci poraz.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Treba podrzati svoj klub igraci i trener su potrosna roba. Drugo mjesto ne donosi nista nazalost, ovo je drug samo realnost.Iceplayer je napisao/la: ↑26 apr 2026, 20:21Dobro drugi smo na tabeli, treba podržati momke i trenera, utakmice se gube i gubit će se...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 apr 2026, 10:56Nazalost tako je, steta Bilic ima potencijala nas je igra i odrastao je kod nas na golu. Onaj izlet od jucer je nesto sto se ne smije desiti u zivotu nikada.
Ma da realnost, ali i realno niko nije ni očekivao da ćemo napast prvo mjesto. Riješili infrastrukture probleme, još ako napravimo teren uz top 3 mjesta na kraju sezone je top uspjeh. Iduće sezone se možeš boriti za prvo mjesto i ganjat reflektore onda...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 apr 2026, 21:43Treba podrzati svoj klub igraci i trener su potrosna roba. Drugo mjesto ne donosi nista nazalost, ovo je drug samo realnost.Iceplayer je napisao/la: ↑26 apr 2026, 20:21Dobro drugi smo na tabeli, treba podržati momke i trenera, utakmice se gube i gubit će se...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 apr 2026, 10:56
Nazalost tako je, steta Bilic ima potencijala nas je igra i odrastao je kod nas na golu. Onaj izlet od jucer je nesto sto se ne smije desiti u zivotu nikada.