Kako ste namazani screenshotate frame koji vama odgovara
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bolje pitanje je kako ste prošli sa samo jednim žutim kartonom na onakav mesarski antifudbal, jedini pandan vam je Sloga po tomeThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:09Četri faula svirao Petrović u čitavoj utakmici za Velež sinoć. Znači svake 23 minute nam dao jedan faul protiv Savinog tika taka Arsenala.Imali bogalji sudiju i opet nam na gol nisu opalili
Nikšić Kaplan Amira Trbonja masoni plus Mulder i Scully
![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Spasili nas Nikšić Kaplan i Amira Trbonja. Jedva smo se izvukliArma00 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:22Bolje pitanje je kako ste prošli sa samo jednim žutim kartonom na onakav mesarski antifudbal, jedini pandan vam je Sloga po tomeThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:09Četri faula svirao Petrović u čitavoj utakmici za Velež sinoć. Znači svake 23 minute nam dao jedan faul protiv Savinog tika taka Arsenala.Imali bogalji sudiju i opet nam na gol nisu opalili
Nikšić Kaplan Amira Trbonja masoni plus Mulder i Scully
![]()
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Nije mogao na beku sazrijet nikako. Njegova pozicija je desetka i tu je najbolji, evo u Gošku pa u Veležu.Vanja8 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 13:35Stvar je samo u njegovoj glavi...
Kakve je performanse pruao u Akademiji, da ti mozak stane, ali...
Momku bilo koja treba moze pamet zavezati u cvor, onda je fudbal u drugom planu,cini mi se da sazrijeva, da se vraca na pravi put, ali steta je velika za njega jer je malo okasnio, mogao je napraviti vrhunsku karijeru...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
Rahatlokum
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Rahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:15zamisli tek koliko ste vi jadni, vas dole u mostaru redovno marisu, srusili vam najveci simbol grada, uzeli vam stadion, ruse vam spomenike i opet 2014 slavili kad ste nas pobjedili i njima donijeli tituluThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:13Vidi onog nesretnika mi uzeli Sarajevu pola miliona maraka za prosječnog Mlinarića, a njima Zrinjski uzeo Lagumdžiju koji je bio pod ugovorom sa Željom džabe. Nije im ga uzeo nego oteo bez pitanja. Filijala ste Zrinjskog i kada priznate to sami sebi lakše će vam biti. Ja nisam vidio veće podanike od vas kada su oni u pitanju. Nosite im cvijeće, proglašavate njihovog igrača igračem utakmice na Grbavici i dajete mu vašu nagradu![]()
![]()
![]()
U pravu si
Kad se sjetim toga
Užas
Znači borac slavi protiv želje titulu, hoće li im ovi odnijeti čestitku i cvijeće? Vole oni to tako.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Borac 1500 navijača danas
Zrinjski 2000 protiv Borca
3500 ljudi J**+ cijelu Federaciju, a mi se ovdje između sebe bavimo glupostima.
Zrinjski 2000 protiv Borca
3500 ljudi J**+ cijelu Federaciju, a mi se ovdje između sebe bavimo glupostima.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo ih opet, nakon toliko godina jos placu sto ih nismo pustili da nas pobjede i krivo im sto slavimo pobjedu svog kluba hahahahhaRahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:15zamisli tek koliko ste vi jadni, vas dole u mostaru redovno marisu, srusili vam najveci simbol grada, uzeli vam stadion, ruse vam spomenike i opet 2014 slavili kad ste nas pobjedili i njima donijeli tituluThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:13Vidi onog nesretnika mi uzeli Sarajevu pola miliona maraka za prosječnog Mlinarića, a njima Zrinjski uzeo Lagumdžiju koji je bio pod ugovorom sa Željom džabe. Nije im ga uzeo nego oteo bez pitanja. Filijala ste Zrinjskog i kada priznate to sami sebi lakše će vam biti. Ja nisam vidio veće podanike od vas kada su oni u pitanju. Nosite im cvijeće, proglašavate njihovog igrača igračem utakmice na Grbavici i dajete mu vašu nagradu![]()
![]()
![]()
Pa ima li vecih jadnika...
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Jao švrakino brate napisao sam ti par puta nismo ni zeničani da možeš ložiti. Ispočetka je bilo simpatično ali sada već glup ispadaš. Dobar si trol ali na pogrešnom mjestu. Eno ti ih na rekonstrukciji i prva liga zagrizu odmah 
Ti si izgleda malo više ograničen pa zaboravljaš da je Grbavica vraćena poslije rata a ne nečijom sposobnošću.. Dakle politika koja je zabranila Veležu da igra pod Bijelim Brijegom je ista ona koja je omogućila da Željo igra na Grbavici koja je bila spaljena zajedno sa stadionom.Rahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:15zamisli tek koliko ste vi jadni, vas dole u mostaru redovno marisu, srusili vam najveci simbol grada, uzeli vam stadion, ruse vam spomenike i opet 2014 slavili kad ste nas pobjedili i njima donijeli tituluThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:13Vidi onog nesretnika mi uzeli Sarajevu pola miliona maraka za prosječnog Mlinarića, a nji6ma Zrinjski uzeo Lagumdžiju koji je bio pod ugovorom sa Željom džabe. Nije im ga uzeo nego oteo bez pitanja. Filijala ste Zrinjskog i kada priznate to sami sebi lakše će vam biti. Ja nisam vidio veće podanike od vas kada su oni u pitanju. Nosite im cvijeće, proglašavate njihovog igrača igračem utakmice na Grbavici i dajete mu vašu nagradu![]()
![]()
![]()
A to nije ni sekunde smiješno ako si normalan insan.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Rahatlokum
- Kontakt:
ima oni koju psuju djecu i posipaju pivom jedinog trenera koji im je nakon rata donio trofej, a kakva ste stoka dovoljno govori cinjenica da vam vasa zvanicna brani komentarisanjeRodjeni81 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:40Evo ih opet, nakon toliko godina jos placu sto ih nismo pustili da nas pobjede i krivo im sto slavimo pobjedu svog kluba hahahahhaRahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:15zamisli tek koliko ste vi jadni, vas dole u mostaru redovno marisu, srusili vam najveci simbol grada, uzeli vam stadion, ruse vam spomenike i opet 2014 slavili kad ste nas pobjedili i njima donijeli tituluThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:13Vidi onog nesretnika mi uzeli Sarajevu pola miliona maraka za prosječnog Mlinarića, a njima Zrinjski uzeo Lagumdžiju koji je bio pod ugovorom sa Željom džabe. Nije im ga uzeo nego oteo bez pitanja. Filijala ste Zrinjskog i kada priznate to sami sebi lakše će vam biti. Ja nisam vidio veće podanike od vas kada su oni u pitanju. Nosite im cvijeće, proglašavate njihovog igrača igračem utakmice na Grbavici i dajete mu vašu nagradu![]()
![]()
![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Oni bi valjda pustili nekome da Sarajevo ne bude šampion pa bi se kasnije samoproglašavali najvećim klubom
I vi niste nikog pola godine pobijedili a nadate se Europisvrakino1921 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:37
22 faula napravili i samo jedan žuti karton
P.S.
Velež hoce u Europu a nisu pobjedili Zrinjski,Borac i Sarajevo u prvenstvu
Pa Jel ovo moguće
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Posipaju trenera pivomRahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:42ima oni koju psuju djecu i posipaju pivom jedinog trenera koji im je nakon rata donio trofej, a kakva ste stoka dovoljno govori cinjenica da vam vasa zvanicna brani komentarisanjeRodjeni81 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:40Evo ih opet, nakon toliko godina jos placu sto ih nismo pustili da nas pobjede i krivo im sto slavimo pobjedu svog kluba hahahahhaRahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:15
zamisli tek koliko ste vi jadni, vas dole u mostaru redovno marisu, srusili vam najveci simbol grada, uzeli vam stadion, ruse vam spomenike i opet 2014 slavili kad ste nas pobjedili i njima donijeli titulu![]()
![]()
-
Rahatlokum
- Kontakt:
uopste nije isto poredjenje i uopste nisam rekao da ste nas trebali pustiti, ali kad ste glupi stvarno mi se ne da objasnjavati..Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:42Oni bi valjda pustili nekome da Sarajevo ne bude šampion pa bi se kasnije samoproglašavali najvećim klubom![]()
a prosle sezone kukali kad smo mi protiv vas na Grbavici zapeli, bruku komentara bilo "vidi sto su zapeli da nas izbace", tad je trebalo pustiti ili nisam dobro upratio vasu logiku?
Zadnja izmjena: Rahatlokum, dana/u 26 apr 2026, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Davali su njemu i Hus i Vinko sansu i na njegovoj poziciji i na krilu, pa je zavrsio na beku, gdje naravno nikad nije mogao iskazati ogroman talenat, ali ne kazu dzaba, mladost~ludost, cure, sisa barovi...RodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:24Nije mogao na beku sazrijet nikako. Njegova pozicija je desetka i tu je najbolji, evo u Gošku pa u Veležu.Vanja8 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 13:35Stvar je samo u njegovoj glavi...
Kakve je performanse pruao u Akademiji, da ti mozak stane, ali...
Momku bilo koja treba moze pamet zavezati u cvor, onda je fudbal u drugom planu,cini mi se da sazrijeva, da se vraca na pravi put, ali steta je velika za njega jer je malo okasnio, mogao je napraviti vrhunsku karijeru...
Ja sam stvarno neutralan, ali odavno nisam vidio veće natezanje ko za želju jučer, a da nisu Borac i Zrinjski u pitanju. 4 prekršaja za 90 minuta. od toga 3 puta satrali golmana Veleža gdje su igrači morali dobiti žute kartone. 22 prekršaja Veleža, dosta ih prestrogo i čovjek dobije dojam da je bas domaćinsko suđenje sinoć bilo. Sto se tiče penala za Velež; slika sve govori. Ne razumijem zašto se navijači željezničara bune na suđenje, možda su navikli kroz djetinstvo gledati natezanje pa im je ovo loše suđenje. Sto se tiče posjete, niko nije ni blizu Željezničaru i to je za svaku pohvalu jer to diže i ligu našu. Bilo kako bilo, dobar derbi s obzirom na rezultat.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
napisi bolan nesto i na zvanicnoj stranici svog kluba, a ja ne mozes blokirano zbog seljadije koja je pisala Bog te pita kakve komentare...Rodjeni81 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:43Posipaju trenera pivomRahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:42ima oni koju psuju djecu i posipaju pivom jedinog trenera koji im je nakon rata donio trofej, a kakva ste stoka dovoljno govori cinjenica da vam vasa zvanicna brani komentarisanje![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, Combattente87 i 18 gostiju.