Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

231983
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la 231983 » 26 apr 2026, 22:48

Ja kad sam govorio da je ovo g. od lige malo jace od HNL-a, koji je isto g. samo malo veće i više dismr, ljudi me htjeli razapet ev' ovdje na forumu konkretno.
E sad kad svi gledaju ovo g. od lige radi Kerima, e sad ne valja. Pa nije nikad ni valjala druze.

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 26 apr 2026, 22:52

Napisao sam nedavno, ova austrijska liga je malo jaca od slovenacke ali je slabija od recimo ceske lige.

Kerim je ovo prevazisao davnih dana, nakon SPa gledati sta dalje, nema nikakve logike da ostane u Salzburgu i narednu sezonu

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 26 apr 2026, 23:25

Ma ja i PSV je za Salzburg svemirski brod. Ali zna se ko je sve poceo u Salzburgu.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 26 apr 2026, 23:44

NoDi80 je napisao/la:
23 apr 2026, 18:41
ElAn10 je napisao/la:
23 apr 2026, 17:22
Pa normalno da nam ova djeca sad lete u romu, kad su odrasli gledajuci nasa dva najbolja igraca tamo :think:
Ako Pjanica bude slusao, on nikad nece iskoristi svoj puni potencijal
Uostalom ni Pjanic nije iskoristio svoj puni potencijal, a imao je bolje preduslove nego Dzeko koji je manje talentovaniji
Pjanic igrao 4 godine u Juventusu, uzeo scudetto u svakoj sezoni, igrao dvije finale LP, uzeo ne znam koliko cupova, mislim da je 5 ili 6 ukopno. Juventus tada sigurno bio top 5 klubova na svijetu, poslje otisao u Barsu i dobro nije mu ispalo bas dobro ali reci da nije iskoristio svoj potencijal je smijesno. Sta je trebao vise uraditi? Uzeti zlatnu loptu?

Transfer u Barcelonu je bila greska ali hajd ti to znaj prije i niko ne odbija Barcelonu ili Real Madrida, covjek igrao i s Ronaldom i Messijem. I to je velika stvar.

Jedino eto nije uzeo LP a igrao je dva finala i previse se rano oprostio i od repke.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 27 apr 2026, 01:15

Edincapitano je napisao/la:
26 apr 2026, 23:44
NoDi80 je napisao/la:
ElAn10 je napisao/la:
23 apr 2026, 17:22
Pa normalno da nam ova djeca sad lete u romu, kad su odrasli gledajuci nasa dva najbolja igraca tamo :think:
Uostalom ni Pjanic nije iskoristio svoj puni potencijal, a imao je bolje preduslove nego Dzeko koji je manje talentovaniji
Pjanic igrao 4 godine u Juventusu, uzeo scudetto u svakoj sezoni, igrao dvije finale LP, uzeo ne znam koliko cupova, mislim da je 5 ili 6 ukopno. Juventus tada sigurno bio top 5 klubova na svijetu, poslje otisao u Barsu i dobro nije mu ispalo bas dobro ali reci da nije iskoristio svoj potencijal je smijesno. Sta je trebao vise uraditi? Uzeti zlatnu loptu?

Transfer u Barcelonu je bila greska ali hajd ti to znaj prije i niko ne odbija Barcelonu ili Real Madrida, covjek igrao i s Ronaldom i Messijem. I to je velika stvar.

Jedino eto nije uzeo LP a igrao je dva finala i previse se rano oprostio i od repke.
I dalje mislim da ga je nizuzemsko đubre klupiralo iz hira i da je mogao hladno igrati u Barci na vrhunskom nivou...

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 27 apr 2026, 04:47

Iceplayer je napisao/la:
27 apr 2026, 01:15
26 apr 2026, 23:44
NoDi80 je napisao/la:

I dalje mislim da ga je nizuzemsko đubre klupiralo iz hira i da je mogao hladno igrati u Barci na vrhunskom nivou...
nije mogao, prespor je bio, čovjek je odradio apsolutni maksimum za svoju karijeru i izvukao najviše, svaka mu čast na to

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 apr 2026, 07:52

231983 je napisao/la:
26 apr 2026, 22:48
Ja kad sam govorio da je ovo g. od lige malo jace od HNL-a, koji je isto g. samo malo veće i više dismr, ljudi me htjeli razapet ev' ovdje na forumu konkretno.
E sad kad svi gledaju ovo g. od lige radi Kerima, e sad ne valja. Pa nije nikad ni valjala druze.
Na stranu sto je liga slaba, ali tom logikom skoro pa ni jedna ne valja, samo sto vecina nas ih ne prate. Kad gledas Belgijsku ligu odusevi te neka tekma pa narednih 5 ti zgade fudbal. Ili u Holandiji kad pogledas ove timove iz donjeg doma zapitas se sta rade u toj ligi i kakva je liga uopste jer to cesto zna biti neglednjivo. :mrgreen:

Nije Austrijska liga neka sreca, vise je razvojna, ako moze tako reci, ali redovno pravi odlicne igrace za ligu petice i ne mozes reci da je smece. Samo sto npr. Salzburg dugo vremena nije imao ovako slab kadar u izlogu i ne dominira ligom kao sto je znao, a mi navijacki sad gledamo na njega (kao i Dedic kad je igrao, samo sto su tad imali par vrhunskih igraca i u LP igrali dobar fudbal).
Onako na prvu mi tad padaju Sucic, Pavlovic, Sesko, Okafor uz naseg Dedic, a bilo ih je jos par, i svi su vise vrijedili nego danas Alajbegovic kao najbolji u klubu. Sad Kerim nema sa kim ni igrati i jedva se ceka da ode medju kvalitetnije okruzenje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 27 apr 2026, 09:23

22 apr 2026, 07:59
BenjooJutub je napisao/la:
22 apr 2026, 07:39
Zglavkar je napisao/la:
21 apr 2026, 20:38

I Pjanić, pet sezona proveo tamo. Taj klub nam usisava najbolje igrače koje imamo, i još se po belaju oni vjenčaju za taj klub i ostanu 5-6 godina. :D Kad skontaš Pjanić prešao u Romu 2011., Džeko odigrao jednu sezonu s njim i ostao do 2021. Dakle, bukvalno čitavu jednu deceniju, nama je bar jedan od dva najbolja igrača u svom prajmu u Romi, nažalost bez scudetta. Dosadilo raji više gledati Olimpico. :D I sad se za taj isti klub dovodi u vezu s momkom koji je uz Džeku i Pjanića naš vjerovatno najveći poslijeratni potencijal. Nemoj ni spominjati novi stadion, jer ako bi ga Kerim dočekao, značilo bi da je i on odradio svojih 5+ sezona u Rimu. :D
Pjanic je sa 25 prešao u Juve i napravi iskorak isto kao Salah, Alisson, Rudiger...Dzeko je druga priča, on je kao afirmisan sa skoro 30 godina dosao u Romu.

Šta god da mislili činjenica je da Roma pravi velike izlazne transfere ako se igrač tamo pokaže i ako nije u godinama, kao što je Džeko bio a i on je bio blizu Chelseaja, Juventusa...

Leverkusen prodaje talente za veliki novac u velime klubove (koji mogu a i ne moraju uspjeti), a Roma igrače koji su u najboljim godinama, i koji imaju instant učinak u novim (velikim) klubovima.

Roma je 10 puta veci klub od bilo kojeg bundesligaša osim Bayerna i Dortmunda.
Ma Roma je smece od kluba, Dzeko i Pjanic bacili tovar prime godina u klubu koji je vjecni luzer kao i Tottenham.

Kerim ako je pametan, nikako da ode u Romu, Lazio ili slicno.
Pa baš si naveo ključnu razliku, Pjanić i Džeko su tamo bili u prajmu (Pjanić baš i ne ali hajde, Džeko definitivno) dok Alajbegović ako odigra jednu dobru seznonu tamo sa 19 godina, ide on put Engleske.

Ako ode sad u Inter, može tamo zaglaviti, neće se Inter olakko odreći igrača kao Roma.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 27 apr 2026, 09:25

27 apr 2026, 09:23
22 apr 2026, 07:39

Pjanic je sa 25 prešao u Juve i napravi iskorak isto kao Salah, Alisson, Rudiger...Dzeko je druga priča, on je kao afirmisan sa skoro 30 godina dosao u Romu.

Šta god da mislili činjenica je da Roma pravi velike izlazne transfere ako se igrač tamo pokaže i ako nije u godinama, kao što je Džeko bio a i on je bio blizu Chelseaja, Juventusa...

Leverkusen prodaje talente za veliki novac u velime klubove (koji mogu a i ne moraju uspjeti), a Roma igrače koji su u najboljim godinama, i koji imaju instant učinak u novim (velikim) klubovima.

Roma je 10 puta veci klub od bilo kojeg bundesligaša osim Bayerna i Dortmunda.
Ma Roma je smece od kluba, Dzeko i Pjanic bacili tovar prime godina u klubu koji je vjecni luzer kao i Tottenham.

Pa baš si naveo ključnu razliku, Pjanić i Džeko su tamo bili u prajmu (Pjanić baš i ne ali hajde, Džeko definitivno) dok Alajbegović ako odigra jednu dobru seznonu tamo sa 19 godina, ide on put Engleske.

Ako ode sad u Inter, može tamo zaglaviti, neće se Inter olakko odreći igrača kao Roma.
Inter i nekako, oni su opet ozbiljna ekipa i eto dvije finale LP zadnjih 3 godine kaze sve. Najjaci su u Italijoj daleko isto, bio bi super klub za Kerima, i ako ne vidim gdje moze igrati jer igraju bez krila ali mozda postane neki kao desetka neka. Ne znam.

Ja bi najvise njega volio vidjeti u Dortmundu prvo. Mislim da je on vise za Njemacki fudbal.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 27 apr 2026, 09:28

27 apr 2026, 09:25
27 apr 2026, 09:23

Inter i nekako, oni su opet ozbiljna ekipa i eto dvije finale LP zadnjih 3 godine kaze sve. Najjaci su u Italijoj daleko isto, bio bi super klub za Kerima, i ako ne vidim gdje moze igrati jer igraju bez krila ali mozda postane neki kao desetka neka. Ne znam.

Ja bi najvise njega volio vidjeti u Dortmundu prvo. Mislim da je on vise za Njemacki fudbal.
Zato kažem, bolje Roma nego Inter. Bilo koji klub koji je izlog za veće klubove.

Ako ode u nekog velikana sada, moze se desiti da tamo zaglavi bez nekog napredka.

Iz Rome, Leverkusena, Dortmuna za dvije godien sigurno pravi 50 mil + transfer, ako ne bude povreda i ako bude konstantan.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 apr 2026, 11:54

Inter ne zeli pustiti Alajbegovica Romi i spremni su platiti vise
Nisam za Serie A nikako kad je Alajbegovic u pitanju, al uvijek Inter ispred Rome
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 27 apr 2026, 12:18

Najbitnije da ode tamo gdje ce igrati pa koji god klub lige 5. Dzaba Inter ako ce sjediti

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 apr 2026, 12:42

NoDi80 je napisao/la:
27 apr 2026, 11:54
Nisam za Serie A nikako kad je Alajbegovic u pitanju, al uvijek Inter ispred Rome
Inter igra bez krila.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 apr 2026, 13:03

jasmin10 je napisao/la:
27 apr 2026, 12:42
NoDi80 je napisao/la:
Inter igra bez krila.
Igra ali Alajbegovic moze igrati amf, poluspica

Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 27 apr 2026, 13:07

NoDi80 je napisao/la:
27 apr 2026, 13:03
jasmin10 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Inter igra bez krila.

Nemoj lupati.

Inter igra s wing backs, to nisu krila.

Jel ti isti profil igraca Di Marco/Dumfries s Kerimom?

Jedino ako Kerim igra neka povucena desetka sto nekad zna Zienilski igrati, napadaca on nikad nece igrati.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 apr 2026, 13:15

NoDi80 je napisao/la:
27 apr 2026, 13:03
jasmin10 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Inter igra bez krila.

Ne može igrati to. Al Inter igra i bez te pozicije.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 apr 2026, 13:37

27 apr 2026, 13:07

Nemoj lupati.

Jedino ako Kerim igra neka povucena desetka sto nekad zna Zienilski igrati, napadaca on nikad nece igrati.
Ne lupam to sam i napisao, prvo procitaj i tek onda odgovaraj
Pise poluspic, amf i niko krila nije spominjao
jasmin10 je napisao/la:
27 apr 2026, 13:15

Uvijek jedan vezni intera u fazi napada igra iza napdaca ofaznivnog veznog odnosno amf ili poluspica kako god
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 27 apr 2026, 13:46

Tino Sven Susic haman nekad zaigrao za Internacionalne, helem da je odigrao koju minutu protiv Argentine.
Sigurni bi ostvario transfer, zato Kerim treba da igra sto vise na SP nebi li ostvario povoljan transfer.

:kafa:

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 27 apr 2026, 14:23

NoDi80 je napisao/la:
27 apr 2026, 13:37
27 apr 2026, 13:07

Nemoj lupati.

Ne lupam to sam i napisao, prvo procitaj i tek onda odgovaraj
Pise poluspic, amf i niko krila nije spominjao
jasmin10 je napisao/la:
27 apr 2026, 13:15

Uvijek jedan vezni intera u fazi napada igra iza napdaca ofaznivnog veznog odnosno amf ili poluspica kako god
Nijedan od veznjaka ne igra AMF. To su uglavnom Barella, Zielinski, Calhanoglu, Sucic i Miki. Sve centralni veznjaci gdje se uvijek jedan od njih ubacuje naprijed ali niti jedan nema AMF ulogu.

Nikako ne vidim njega u Interu, nemoguca misija

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 apr 2026, 16:31

Magija :tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Barcod, bavariapivo, Beduin, Bing [Bot], Burberry46, kaskada1922, MostarNeretva i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []