Premijer liga BiH - aktuelno

Threeplanetrees

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Threeplanetrees » 27 apr 2026, 10:18

Komšija kako ono ispljuvašte Štimca u komentarima. Stvarno zanimljivih ima i kaže jedan da je vrime, onaj tamo neki da mu kavade oklepaše od igre. Prvo sam skontao ali drugo nisam pa ako može prevod :mrgreen:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 27 apr 2026, 10:29

arelinho je napisao/la:
27 apr 2026, 09:00
Riquelme1921 je napisao/la:
27 apr 2026, 08:42
joj šta je ova država bolesnika izrodila oni se godinama svađaju o posjeti a niko od njih ne ide na utakmice. tražio frajer slike od prije 15 godina slomio se samo da nam dokaže da Želju niko ne gleda.
Tema je totalno propala.
kako nece propast isti ljudi ponavljaju isto godinu dana jedni smaraju s posjetom ba zaboli.me vise **** eto bilo vas je 20 hiliada protiv sloge na kosevu i kraj nas je bilo 300 sad i tjt onda ovi bolesnici ko fks tobe i samba se vazdan svadjaju oko cetnika i srba a uzivo se takvi najvise uvlace tudjim taborima od tamo im najbolji jarani onda ovi moji se sad ufatili svadjat s veležovcima ma sve bolesnici ostali fuj
Grupa iznad svakog pojedinca.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 27 apr 2026, 10:36

Threeplanetrees je napisao/la:
27 apr 2026, 10:18
Komšija kako ono ispljuvašte Štimca u komentarima. Stvarno zanimljivih ima i kaže jedan da je vrime, onaj tamo neki da mu kavade oklepaše od igre. Prvo sam skontao ali drugo nisam pa ako može prevod :mrgreen:
Komsija nemam ni instagram ni facebook nisam vidio, ali sad im je malo kasno za to. U nebesa su ga dizali kad je kreten prico o trecem entitetu on doso tu iz HR da trenira nogometni klub i on ce pricat o trecem entitetu. Od tog trenutka kao trenera sam ga prekrizio dok ga je velika vecina dizala u nebesa kaze bolje tako treba nas je, pa sto onda u ratu nije bio tu nego sad medju ovcama kupi simpatije. Komsija gadi mi se do cega je doveo Zrinjski. Ajde jucer to nije toliko ni lose izgledalo na terenu do primljenog gola mogli smo 2-0 vodit, 2 greske golmana nisam toliko nezadovoljan stvorenim sansama i igrom, ali sa njim buducnosti nema. Osvoji li kup kazu da ce ostat na klupi, a mene je strah u novu sezonu uci sa njim. Zrinjski zadnjih 5 godina i ove godine nije rezultatski previse se unazadio ali igra izdanje na terenu strah me da bi sljedece godine to jos losije bilo. Prije gledas utakmicu nemas osjecaj e sad cemo ga primit, ili kad ga cak i primis znas da ce izjednacit u 15-20 minuta… nije dobro komsija nije dobro al vjerujem u Sulentu da ce napravit ono najbolje za Zrinjski.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 27 apr 2026, 10:40

Svaka čast za komentar. Jedino iskrenim dijalogom možemo praviti korake naprijed. I ja sam takav kada su naši u pitanju ništa pod tepih :thumbup:

Ali ti za svaki slučaj iduću srijedu kada se probudiš pojedi dvije čokolade za kuhanje :mrgreen:

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 27 apr 2026, 10:50

27 apr 2026, 10:40
Svaka čast za komentar. Jedino iskrenim dijalogom možemo praviti korake naprijed. I ja sam takav kada su naši u pitanju ništa pod tepih :thumbup:

Ali ti za svaki slučaj iduću srijedu kada se probudiš pojedi dvije čokolade za kuhanje :mrgreen:
Glupo je rec da ne bi volio da osvojimo naravno ali tesko mi je stvarno tesko navijat jer imam osjecaj da biram izmedju dva zla pa da moram izabrat manje zlo.. radije izgubit kup pa u novu sezonu spremno nego osvojit kup pa u septembru mjenjat trenera i na horuk sve.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 27 apr 2026, 11:03

GrbavicaHrammm je napisao/la:
26 apr 2026, 21:39
E cuj nesto im se desava unutar grupe hahahahahahah
Pa kuci im kop 120-150 ljudi evo mjesecima

Odlicna brojka hz obzirom da ih je kuci malo vise samo
Opet više nego onih tvojih

Nego, jeste li obezbijedili taj glupi opstanak??? :crazy: Još malo i kraj sezone

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 27 apr 2026, 11:07

Šta je ovo????? :eh: :problem: :(

slika

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 apr 2026, 11:10

LondonBlues je napisao/la:
27 apr 2026, 10:36
27 apr 2026, 10:18
Komsija nemam ni instagram ni facebook nisam vidio, ali sad im je malo kasno za to. U nebesa su ga dizali kad je kreten prico o trecem entitetu on doso tu iz HR da trenira nogometni klub i on ce pricat o trecem entitetu. Od tog trenutka kao trenera sam ga prekrizio dok ga je velika vecina dizala u nebesa kaze bolje tako treba nas je, pa sto onda u ratu nije bio tu nego sad medju ovcama kupi simpatije. Komsija gadi mi se do cega je doveo Zrinjski. Ajde jucer to nije toliko ni lose izgledalo na terenu do primljenog gola mogli smo 2-0 vodit, 2 greske golmana nisam toliko nezadovoljan stvorenim sansama i igrom, ali sa njim buducnosti nema. Osvoji li kup kazu da ce ostat na klupi, a mene je strah u novu sezonu uci sa njim. Zrinjski zadnjih 5 godina i ove godine nije rezultatski previse se unazadio ali igra izdanje na terenu strah me da bi sljedece godine to jos losije bilo. Prije gledas utakmicu nemas osjecaj e sad cemo ga primit, ili kad ga cak i primis znas da ce izjednacit u 15-20 minuta… nije dobro komsija nije dobro al vjerujem u Sulentu da ce napravit ono najbolje za Zrinjski.
To kao kad su u Srbiji doveli za selektora lika koji je u Crnoj Gori glumio velikog srbina :mrgreen:
Čim je to referenca, piši propalo.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 apr 2026, 11:14

27 apr 2026, 10:29
arelinho je napisao/la:
27 apr 2026, 08:42
joj šta je ova država bolesnika izrodila oni se godinama svađaju o posjeti a niko od njih ne ide na utakmice. tražio frajer slike od prije 15 godina slomio se samo da nam dokaže da Želju niko ne gleda.
Tema je totalno propala.
kako nece propast isti ljudi ponavljaju isto godinu dana jedni smaraju s posjetom ba zaboli.me vise **** eto bilo vas je 20 hiliada protiv sloge na kosevu i kraj nas je bilo 300 sad i tjt onda ovi bolesnici ko fks tobe i samba se vazdan svadjaju oko cetnika i srba a uzivo se takvi najvise uvlace tudjim taborima od tamo im najbolji jarani onda ovi moji se sad ufatili svadjat s veležovcima ma sve bolesnici ostali fuj
Još je gore što na temi glavnu riječ vodi dječurlija i ohrdani starohani sa upitnom psihom, pa se uglavnom časte na ličnom nivou ljigavim uvredama i pretvorili su temu u svoj chat.
Jasno, admiRu to ne smeta. Ko smo mi da se onda bunimo?
Ne pišeš na temi i vozdra ;)
Koševo Zapad

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 27 apr 2026, 11:19

Pomeo ih @NeSamSafetee :thumbup: Svaka čast majstore

Najbolje su ove slike istoka bez krova :D Nema krova = drastično slabija posjeta, a znamo zašto, snijeg, kiša, itd

Kad pričate kako ste uvijek imali dobru posjetu, onda je ovakav odgovor logičan :thumbup:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 27 apr 2026, 11:21

Shategabri je napisao/la:
27 apr 2026, 11:14
arelinho je napisao/la:

Tema je totalno propala.
Još je gore što na temi glavnu riječ vodi dječurlija i ohrdani starohani sa upitnom psihom, pa se uglavnom časte na ličnom nivou ljigavim uvredama i pretvorili su temu u svoj chat.
Ma dobro admina i kontam njemu odgovara da se prepucavaju povazdan ali mi smo krivi jer dajemo podršku debilima. Doduše mi malo manje nego vi, mi yebemo i hulahopki porodicu i Nodiju govorimo da je dosadan s informacijama da je Fićo Bahtić bio najbolji strijelac Kupa Uefa 1985. ali dosta vaših podržava Tobeta eno Bvsic mu se pridružio neki dan sa glupostima. A Fks neću da komentarišem, dedo obećao da će obrisati profil ako nađemo post gdje je nazvao Manijake četnicima mi mu našli on se ušutio 2 dana i vratio se
Grupa iznad svakog pojedinca.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 apr 2026, 11:35

27 apr 2026, 11:21
Shategabri je napisao/la:
27 apr 2026, 11:14

Ma dobro admina i kontam njemu odgovara da se prepucavaju povazdan ali mi smo krivi jer dajemo podršku debilima. Doduše mi malo manje nego vi, mi yebemo i hulahopki porodicu i Nodiju govorimo da je dosadan s informacijama da je Fićo Bahtić bio najbolji strijelac Kupa Uefa 1985. ali dosta vaših podržava Tobeta eno Bvsic mu se pridružio neki dan sa glupostima. A Fks neću da komentarišem, dedo obećao da će obrisati profil ako nađemo post gdje je nazvao Manijake četnicima mi mu našli on se ušutio 2 dana i vratio se
Ma da je to neko navijačko prepucavanje pa hajde.
Nego imaš osjećaj da čitaš dva jedna te ista debila koja sjede na gajbi ispred granapa, obješenih faca i zabalili, vrte jedno te isto.

Znaš šta ću ti reći - ignorisanje je tu lijek. Samo zaobiđeš.
Jedino što se ne može više ništa pročitati na ovoj temi, pa niti kvalitetno zakuhati ovako kad je derbi i slično.

A vidi, ko god podržava retardose što iz dana u dan vrte umobolnu priču, taj nije dostojan bilo kakvog komentara.
Ista je to bagra.

Priče o četnicima, ratnim zločincima i slično u kontekstu FKS-FKŽ, to mi je crvena linija.
To kao argument mogu koristiti samo glupani niske inteligencije.
Koševo Zapad

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 27 apr 2026, 11:51

Sve se fino poklopilo, na kosevu slavimo titulu :cool:

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 27 apr 2026, 11:57

Cvijece Adam da ponese, da dobro se sjecam Adem se zvao :D

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 27 apr 2026, 12:24

Morpheus je napisao/la:
27 apr 2026, 11:19

Najbolje su ove slike istoka bez krova :D Nema krova = drastično slabija posjeta, a znamo zašto, snijeg, kiša, itd

Kad pričate kako ste uvijek imali dobru posjetu, onda je ovakav odgovor logičan :thumbup:
Pomeo ih? Pa evo znam gore par tekmi, radni dan. Isto spominjes nema krova? Pa imamo krov na sjeveru, sto ne bi izabrali to, ako je kisa. Da su sve tribine isto uslovne onda ti je svejedno.

Sto se tice posjete, baza navijaca i konstantnost je postala nekad oko 2017-8. Sve se gradi korak po korak, nema nista na silu. Nije fazon nakon sto dva gostovanja spojis 250-300 ljudi pisati no1, najjaci. Snaga je u tome koju su Manijaci neki dan pokazali Prijedor npr i bezbroj puta ranije.

Eh ta baza o kojoj pricamo, u sezoni borbe za opstanak tebi u prijedor ode 400 ljudi, a da radni dan banjaluka 400..

Nije to nista slucajno, nije na silu, kao sto su pricali ovdje to se skupili zbog sto godina i hiljadu drugih razloga. Ne urekli se Manijaci i Zeljovci. Drzimo se one, kojima je drugim za ismijavanja, samo jak i slozan dzemat.

Istok, tribina na kojoj je kop je 15 KM, nije malo, pogotovo za mladje uzraste. Uzivajte, niste ne dolazi preko noci nego se gradi godinama.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 27 apr 2026, 12:24

Resolute je napisao/la:
27 apr 2026, 11:51
Sve se fino poklopilo, na kosevu slavimo titulu :cool:
Dolaze li Lešinari konačno na Koševo?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 27 apr 2026, 12:25

Kakvim se maloumnim glupostima ljudi bave u pola 5 ujutru, i onda im zasmeta kad ih neko prozove da su shizo :bow:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 apr 2026, 12:28

Yebo majku ovih politicara, zastave hb češće na stadionu od lopti a on pise pismo zbog ljiljana. Pa kako tako debilni mogu bit, postoji li imalo ljudstva u narodu sta je ovo...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Unknown19
Kontakt:

Post Postao/la Unknown19 » 27 apr 2026, 12:55

godrina je napisao/la:
27 apr 2026, 12:28
Yebo majku ovih politicara, zastave hb češće na stadionu od lopti a on pise pismo zbog ljiljana. Pa kako tako debilni mogu bit, postoji li imalo ljudstva u narodu sta je ovo...
Nek kači svako šta želi, to je više postalo predosadno čitati. Ljiljane nikad nećemo prestati kačiti, kome smeta, nek seli.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 27 apr 2026, 13:07

Tempero je napisao/la:
27 apr 2026, 12:24
Morpheus je napisao/la:
27 apr 2026, 11:19

Pomeo ih? Pa evo znam gore par tekmi, radni dan. Isto spominjes nema krova? Pa imamo krov na sjeveru, sto ne bi izabrali to, ako je kisa. Da su sve tribine isto uslovne onda ti je svejedno.

Sto se tice posjete, baza navijaca i konstantnost je postala nekad oko 2017-8. Sve se gradi korak po korak, nema nista na silu. Nije fazon nakon sto dva gostovanja spojis 250-300 ljudi pisati no1, najjaci. Snaga je u tome koju su Manijaci neki dan pokazali Prijedor npr i bezbroj puta ranije.

Eh ta baza o kojoj pricamo, u sezoni borbe za opstanak tebi u prijedor ode 400 ljudi, a da radni dan banjaluka 400..

Nije to nista slucajno, nije na silu, kao sto su pricali ovdje to se skupili zbog sto godina i hiljadu drugih razloga. Ne urekli se Manijaci i Zeljovci. Drzimo se one, kojima je drugim za ismijavanja, samo jak i slozan dzemat.

Istok, tribina na kojoj je kop je 15 KM, nije malo, pogotovo za mladje uzraste. Uzivajte, niste ne dolazi preko noci nego se gradi godinama.

Pomeo nas balavac sa autizmom :bow:
Kakve je on slike kacio majko moja :urnebes: slika istoka je pobjeda, nema krova pljusak, logicno je da su svi na sjever otisli, kaze sta je ovo ? :rol:

Zadnje 4 utakmice na Kosevu kad se svi prebroje, to je nasa tekma
protiv Posusja :bow:

Zakaci jos kakvu sliku iz 2016 vidi imal sta

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []