Frankenstein limited edition
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Meni je ovo katastrofa. Najgore je što je ovo prošlo bruku sastanaka i prezentacija i odobreno je od strane svih njih. Zastava je premija za ovo.boatenkk je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:58
evo bijeli.. opet apeliram da ne djelite dres.. sugavi kinez bi mater rodenu prevario i uzeo pare na njoj kamoli na nama.. po meni dobar bjeli.. bitno je da prestavlja sva tri konstitivna naroda.. onaj bivsi kineski samo muslimane jer je ljiljan tu.. ako mene pitate bolji nego domaci - zastava dres!
Zadnja izmjena: Varta, dana/u 27 apr 2026, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
General505
- Kontakt:
Nekad, ustvari vecinom se na ovom forumu osjecam kao da sam u djecijem vrtiću
A po stilu pisanja osjeti se da su vecinom zrelije osobe 30+ 40+
A po stilu pisanja osjeti se da su vecinom zrelije osobe 30+ 40+
slazem se brate, totalna gluposti.D97 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 08:44Ma to je sve da Bog sacuva. Zbog nekih pojedinih skupina koji ne znaju razliku izmedju Bosanca i Bosnjaka, Srbina, Hrvata mi moramo da pravimo cirkus od dresa.
Onda napravi neki klasicni dres, bijeli sa plavim detaljima na rukavima bez motiva i svi mirni i zadovoljni.
uzas znaci totalno sranje ako je istina, pa gdje je nasao crvenu boju? kao predstavlja srbe ili hrvate, pa trenutna zastava drzave valjda predstavlja sva tri naroda a nigdje crvena boja, eto jos fali 4 C i kockice pa smo mirniboatenkk je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:58
evo bijeli.. opet apeliram da ne djelite dres.. sugavi kinez bi mater rodenu prevario i uzeo pare na njoj kamoli na nama.. po meni dobar bjeli.. bitno je da prestavlja sva tri konstitivna naroda.. onaj bivsi kineski samo muslimane jer je ljiljan tu.. ako mene pitate bolji nego domaci - zastava dres!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Meni bas fini dresovi, i jedan i drugi.
Elegantni, nase boje, bez neki glupost kao zmajevi. Svida mi se ova kragna isto
- QUARTERBACK
- Kontakt:
I ovo se bas pitam i bas bi volio upitati Stambolica kad vec ide na to da dres predstavlja sva tri narod mada ta druga dva naroda vecinom seru po reprezentaciju, da li dres srbije predstavlja bosnjackog naroda u sandzaku? Ili dres makedonije siptara?
Kakav danak neiskustvu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekao da mu nisu drage sandzaklije pa je morao dodati crvene boje jer je isao nakon prozivki k savezu sa onom Obrene daj mi Srba pa je ubacio crvenu da njih isforsira
Boatenj za forumasa godine 
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
-
FerdinandF
- Kontakt:
To je to. Najbolje do sada, samo bih ja išao s tranparent gravurom.

Zadnja izmjena: FerdinandF, dana/u 27 apr 2026, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
19vendetta87
- Kontakt:
A sta je ovo, nego kićeraj?
Ovo toliko amaterski izgleda, kao da su rekli onom liku sto vodi press konferencije da sklepa neki dres na brzinu, pa na obicnu plavu boju bacio dizajn ćilima i dodao žutu na kragnu i rukave.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jarane koristiš li ti Microsoft Edge kao web pretrazivc19vendetta87 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 12:34A sta je ovo, nego kićeraj?
Ovo toliko amaterski izgleda, kao da su rekli onom liku sto vodi press konferencije da sklepa neki dres na brzinu, pa na obicnu plavu boju bacio dizajn ćilima i dodao žutu na kragnu i rukave.
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Demantovano je da su ovo novi dresovi
Trenutno korisnika/ca: Confiance, MiranGlasnic i 21 gost.