Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Očekujem da će biti doslijedan i redovnu upotrebu zastave takozvane "herceg-bosne" (koja je također ratna zastava po njegovoj logici, iako je oni zovu "zastavom hrvatskog naroda u BiH") na utakmicama reprezentacije hrvatske također prijaviti FIFA-i.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
….
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 27 apr 2026, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
tako je sinko!ArtVandelay je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:50Očekujem da će biti doslijedan i redovnu upotrebu zastave takozvane "herceg-bosne" (koja je također ratna zastava po njegovoj logici, iako je oni zovu "zastavom hrvatskog naroda u BiH") na utakmicama reprezentacije hrvatske također prijaviti FIFA-i.
ratne zastave kao sto su ljiljani, zastava vojske hvo i vojske republike srpske nisu za stadiona! da li ce karamatic biti covjek od rijeci i reci onda nema ni zastave hvo?! naravno da ne!

Kad Ljiljanke ovako ko Englezi poredamo, ima da pocrkaju stoka
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Nema ljepse zastave na svijetu, realno, nije sto je nasa
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bez veze se palite i gubite energiju na te gluposti. Ko sisa Karamatica.Iceplayer je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:43Realno to nije zastava koja je sudom zabranjena, samo ju je bivši visoki predstavnik smaknuo i stavio vartu. Ali onda je krenulo orkestriranje od Hrvatske i Srbije da je to ratna zastava itd. što su jedva dočekali. Tako da ne bi trebalo biti problema od FIFE kao i do sada što nije bilo problema.Edincapitano je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:31Nula, koliko godina je proslo s liljanima na tribinama pa nista nije bilo od strane FIFE.
Boli njih K za Balkan, samo se gledaju pare.
Faktički to je i historijska zastava BiH , ona sa mačevima je bila obiježlje ARBiH.
Bolje da pricamo o spisku ili nesto tako, sto nam daje radost jer je jos malo SP
Liljanki ce biti na Kosevu koliko hoces, a poslje isto tako u Kanadi pa Americi itd.
-
Edincapitano
- Kontakt:
mene nimalo ne bi iznenadilo da zabrane vješanje zastava preko sponzora i oficijelnih bannera
zaključno sa 2010 i južnom afrikom se uvijek moglo, od 2014 su počeli sa sranjima. FIFA polako ali sigurno ubija sve ono u fudbalu što poznajemo desetljećima i uvodi svoja sranja koja nikoga ne interesuju
-
napapijri1987
- Kontakt:
Hrhb ne postoji. Ta fasisticka crkotina je u septickoj jami historije gdje i pripada zajedno sa svojim idolima nacistickom Njemackom i ndh.
Zato ih ja i zovem kurdima balkana. Samo oni i Kurdi imaju zastavu naroda.
Svaka osoba koja nosi zastavu tzv hrhb treba biti pritvorena na 2 noci u Foci.
Recimo ne fasizmu.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Najveca komedija u svemu je sto momci poput Katica, Vasilja i drugih pjevaju ljiljane najnormalnije, slikaju se sa zastavama. Kao i Papac, Hrgovic, da ne nabrajam dalje. Ali eto nekakvi ministri vide problem sta se radi u tudjoj drzavi
Ne znam zasto se uopste pridaje paznja ovom degeneriku. Samo ga otjerati u neku stvar. Cuj ono bi da se nesto pita

Ne znam zasto se uopste pridaje paznja ovom degeneriku. Samo ga otjerati u neku stvar. Cuj ono bi da se nesto pita
Kako mislis?napapijri1987 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 12:24Zato ih ja i zovem kurdima balkana. Samo oni i Kurdi imaju zastavu naroda.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pare, pare, pare.jestamaji je napisao/la: ↑27 apr 2026, 11:48mene nimalo ne bi iznenadilo da zabrane vješanje zastava preko sponzora i oficijelnih bannera
zaključno sa 2010 i južnom afrikom se uvijek moglo, od 2014 su počeli sa sranjima. FIFA polako ali sigurno ubija sve ono u fudbalu što poznajemo desetljećima i uvodi svoja sranja koja nikoga ne interesuju
Nebi ni ti htio kao sponzor da neko stavi BRIGHTON preko ime tvoje firme
Kako si uzimaju za pravo da nama ista namecu, kako su pokvareni. I Srbi i Hrvati. Gdje god ima ovih sto se zovu Hrvati i Srbi u Bosni i Hercegovini svako mjesto zastava nekakvih na pretek, niko ih ne dira, a ovamo im smeta kada mi isticemo. Kako to nazvati?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dajte ljudi, ne budite smiješni. Pa njegovoj stranci je zabranjeno učešće na izborima ove godine.
Tacno tako , kad se sjetim 2014 plasmana nije 5 posto ljiljana bilo , koliko su ispoljili fasizma zadnjih godina i mrznje prema Bosni i Hercegovini tacno nikad veci patriotizam i inat nije bio kod naroda i nikad vise ljiljana nije bilo , isto sa fanaticosima kad su ih pokusali zabraniti fanaticosi nikad jaci, koliko su glupi nisu ni svjesni da cine samo kontraefekt sami sebi , meni je ovo iskreno drago jer nam samo uslugu cine .bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:31Sto oni vise osporsvaju drzavu i ljljane mi sve veci inat imamo , protiv Makedonjje ide 20 000 zastav s ljiljanima .
Koji otrov su ovi političari majke ti mile. Gdje nema problema dodju da naprave - ‘Kako te nije stid, vrati se ‘vamo i mrzi’sanjinusto je napisao/la: ↑27 apr 2026, 12:30Najveca komedija u svemu je sto momci poput Katica, Vasilja i drugih pjevaju ljiljane najnormalnije, slikaju se sa zastavama. Kao i Papac, Hrgovic, da ne nabrajam dalje. Ali eto nekakvi ministri vide problem sta se radi u tudjoj drzavi![]()
Ne znam zasto se uopste pridaje paznja ovom degeneriku. Samo ga otjerati u neku stvar. Cuj ono bi da se nesto pita![]()
![]()
Walk on
Možda bi novinari na ss.ba volili da je "uništena" atmosfera ali ja to uošte ne osjećam. Bosna je opet centar svijeta, ljiljani su opet u modi. Pa neće vas sjbat par naslova i neke tamo akcije nebitnih ljudi.
Da se igra pred praznim stadionom bez obilježja, opet me boli qrac, svjetsko je svjetsko i idemo derat kanadsku i katarsku nejač
Da se igra pred praznim stadionom bez obilježja, opet me boli qrac, svjetsko je svjetsko i idemo derat kanadsku i katarsku nejač
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nas 4, 4 Ljiljanke plus 2 Sandzacke
Kupila sam karte u četvrtak ali još mi nije stigao mail sa uputstvom kako da ih preuzmem? Bila je last minute ponuda. Koliko ste vi dugo čekali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.