Odmah se dobija mail, možda imaš u junku/smeću pogledaj. Tu ćeš imati u PDF-u karte koje možeš ištampati, a i ne moraš, može ti i skenirati preko telefona QR code.
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Trebala si dobiti odmah mail ali samo sa fakturom o potvrdi kupovine. Niko jos nije dobio digitalne karte za utakmice i one ce biti dostupne preko Fifa aplikacije tek desetak dana pred pocetak prvenstva. Sve ostalo je laz.
Dobila sam mail sa potvrdom. Uredu, hvala puno.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ništa tebi drug od Fife (još uvijek nije stiglo). Samo potvrda o kupovini.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑22 apr 2026, 21:50Jeste. Sve je preko njihove aplikacije. Meni su stigle za 2 dana. Prije toga sam dobio email ptvrdu. Sve moras preko aplikacije, jedino tako mozes na stadion uci.
Karte ne stižu prije maja. Najranije.
Nemojte bez razloga objavljivati lažne informacije.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Zmajevi na Netflixu
, nadam se da je ovo istina bilo bi baš zanimljivo.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ljiljani nisu ratna zastava smećaru, nabijem na k.urac i tebe i onog ustašu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ljiljani ratna zastava?boatenkk je napisao/la: ↑27 apr 2026, 11:02tako je sinko!ArtVandelay je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:50Očekujem da će biti doslijedan i redovnu upotrebu zastave takozvane "herceg-bosne" (koja je također ratna zastava po njegovoj logici, iako je oni zovu "zastavom hrvatskog naroda u BiH") na utakmicama reprezentacije hrvatske također prijaviti FIFA-i.
ratne zastave kao sto su ljiljani, zastava vojske hvo i vojske republike srpske nisu za stadiona! da li ce karamatic biti covjek od rijeci i reci onda nema ni zastave hvo?! naravno da ne!
Ponovi malo historiju dobro ce ti doći...
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 16:02Ljiljani ratna zastava?boatenkk je napisao/la: ↑27 apr 2026, 11:02tako je sinko!ArtVandelay je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:50Očekujem da će biti doslijedan i redovnu upotrebu zastave takozvane "herceg-bosne" (koja je također ratna zastava po njegovoj logici, iako je oni zovu "zastavom hrvatskog naroda u BiH") na utakmicama reprezentacije hrvatske također prijaviti FIFA-i.
ratne zastave kao sto su ljiljani, zastava vojske hvo i vojske republike srpske nisu za stadiona! da li ce karamatic biti covjek od rijeci i reci onda nema ni zastave hvo?! naravno da ne!
Ponovi malo historiju dobro ce ti doći...
Lik je mentalno zaostao.
Ako nadju finansijere da odrijese kesu bice istina. A ako niko nedadne banke, nece.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:22Zmajevi na Netflixu, nadam se da je ovo istina bilo bi baš zanimljivo.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
sta je ovo ako nije ratna zastava?!
Ma nabijem vas sve kojima smetaju ljiljani jebOooʻ li vas Praljak mamuu vam usljivu.Vi ce te nekom odredjivati sta su ljiljani i kakvu konotaciju imaju futavci jedni
Najgore sto ima stvarno ljudi koji ne razlikuju zastavu RBiH i zastavu Armije 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To ko kad ne razlikujes Nasu i zastavu Kosova. Ili Indonezije i Poljske.
Dobro to za forum, al eto da npr nisu pobjedili wales, bio bi prazan stadion u Zenice. Reprezentacija je "IN" jer smo otisi na SP.resko1 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 03:41To sto neko ne pise na forumu ne mora znacit da ne prati reprezentaciju.soko je napisao/la: ↑26 apr 2026, 17:08Reprezentacija je fudbal. To se ovdje vidjelo i na forumu. Prije baraza i tokom kvalifikacija je mozda 10 ljudi ovdje pisalo. Hurem, nodi, damir, jasmin, fanatic i jos par sto su ovdje pisali kad je dobro i kad je lose, osim fanatika on samo kad je lose.resko1 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 14:44
Ostatak nisam ni cito, jer nije bilo potrebe.
Ja preko onog sto je doticni uradio ne mogu prec, pa da na koljenima dodje molit za oprostaj ne bih ga vratio.
Svoje lice je pokazo.
Njegova cestitka i par lijepih rijeci ne moze promjenit moje misljenje.
Njegov slucaj treba bit primjer ostalim, da je reprezentacija svetinja, i da niko ne moze bit iznad nje.
Nas je ovdje dosta trubilo da Gigovic i slicni ne smiju igrati na krilima, da Mujakovic i slicni ne smiju igrati. Da Esmir, Kerim, Memic moraju igrati krila, da Tabak mora biti ispred Bazdara i slicnih.
I kad su nas ti momci odveli na SP sad je repka hit, sad svi prate, sad tona raje na forumu.
Dio repke moraju biti najbolji, ovaj momentum se mora iskoristiti da se dovedu nova djeca da nastavimo. I taj Anel ako se izvine vratiti ga u repku, pogotovo ako ne bude Katica.
Znam masu ljudi koji to bas srcane prate, a nisu regovani na forum![]()
Ja licno pratim reprezentaciju 20 i kusur godina, pa se bogami svasta prezivjelo.
Od razocarenja kroz one nesretne baraze, do sramocenja ala Luksemburg onaj do ovih lijepih stvari kao sto je ovaj plasman na svjetsko.
Kad sam se regovo na forum, pisao sam tu i tamo, kritikovo selektora smijem to sad napisat, jer nisam bio zadovoljan nekim njegovim odlukama, sto je sasvim normalno, ali mi je sa druge strane bilo drago kad smo se plasirali na svjetsko.
Par dana mi je to sve nerealno djelovalo kao san, jer se nisam nado, vise sam ocekivo od narednih kvala za europsko dok ova omladina stasa, ali ispalo je da bolje nije moglo.
Drago mi je radi Barbe i cijele ekipe da su uspjeli to ostvarit, da su nagradjeni za sav rad i trud.
Jedva cekam da cujem nasu himnu na svjetskom, da ih vidim na terenu, budes toliko ponosan sto gledas svoju drzavu da se to rijecima ne moze opisat.
Sto se Anela tice napiso sam sta mislim o tome, imamo razlicita misljenja i jbg, bitno da reprezentaciji zelimo sve najbolje, da se oko toga slazemo![]()
Znaci Kerim, Esmir, Tarik, Dedic i ostali sto su nas odveli tamo.
Ali djaba i da su oni tu ako npr moraju igrati sa Mujakicem, Civicem i slicnim jer nas mogu ukopati laganice
Znam da trolaš ali čisto zbog ostale raje koja čita.
Molim vas nemojte dozvoliti da vas navuku na priču o ratnoj zastavi bilo da se radi o zastavi RBiH ili ARBiH. Pojam “ratna zastava” nepostoji. ARBiH je bila legitimna vojska međunarodno priznate države koja je funkcionisala i poslije 1995., ona je kao i svaka druga vojska svijeta imala svoja obilježja.
Bezveze vas navlače na termin koji nepostoji. To uopšte ne treba koristiti u razgovoru.
Harise smiri se. Budi običan debil kao što jesi nemoj se ubacivati u teme za koje se ne razumiješ.
Trenutno korisnika/ca: Choma, Godfather, Google Adsense [Bot], Matterhorn22, perun, PrijedorCarsija, ronaldo99, SanaBosna, Sk9, ultrazonfa, zamorano1plus8 i 52 gosta.