SamoIzrekno je napisao/la: ↑27 apr 2026, 13:57
Meni mario iskreno nije trener za nas, nekako previše " filozofira " čovjek drži pressicu 7 minuta.. Mislim da ce se sad protiv Borca dosta toga vidjeti, pogtovo ovoga što mi nemamo nimalo igre - ovo nam je dobar test pred očekivanja za Evropu.
Haveru mi smo igrali u zadnje 3 utakmice sa BC ekipom.
Musija
Ignjatkov
Onaj sto je dao go
Mujkic
Maroodza
Adem ristovski banic gojkovic krdzalic began kupresak keremeh
Nekazem da ce ovi igraci igrat protiv borca niti znam, al ako 3 ica odovih bude medju prvih 11 laganocemo dobit borac.
Mi koda nismo igrali protiv ovog borca nijednom dosad pod vodstvom Marija.
Mi smo POBJEDILI ZASLUZENO BORAC na kosevu tamo je borac pobjedio jednako zasluzeno.
Ovo je pragmaticno vodjenje ove ekipe i jedini nacin da pobjedjujes i osvajas bodove. JER JEDINI IGRAC KOJI JE U OVOJ EKIPI BRZ JE GULIJASHVILI KOJEG SMO PRODALI I KEREMEH KOJI JE VECINU PRVENSTVA POVRIJEDJEN UZ HAJMO RECI DONEKLE RENANA KOJI JE TAKODJE SE POVRIJEDIO
ELEZI ADEM KRDZALIC TURKES MUJKIC KUPRESAK BEGAN RISTOVSKI BRALIC GOJKOVIC CIMIROT IGNJATKOV TELALOVIC MAROODZA MAITA JEDINO KOLIKO TOLIKO BRZINE KOJE IMa JE KARLOS i donekle Menalo
Kako sa 2 polu brza igraca i ta oba igraca tek dosli posle zimski priprema mozes imat lijepu igru i sa kojom ces pobjedjivat.
Takodje treba uzet u razmatranje da je ZZ odradio veoma lose ljetne pripreme ekipe koju od kojeje pobjego nakon prve utakmice. Takodje i zimske pripreme su lose odradjene jer smo imali peh sa snijegom u SARAJEVU i KATASTROFALNE UVJETE U ANTALI gdje nisu mogli trenirat 5 dana kako treba.
Sporo jeste ruzna igra jeste, AL OVA EKIPA IMA NAJBOLJU ODBRANU I DEFANZIVU GLOBALNO. Borac je primio nesto manje golova al to nije striktno radi odbrane vec sto su dominantni u napadu i nisu imali toliko posla u odbranbenim zonama ko mi. Takodje protekcija od strane sudija faulima oko 16 terca o penalima.
Takodje ova ekipa jeste medju skabim ekipama ofanzivno ne toliko uzasna po golovima vec po malom broju sansi sta je dobro jeste da iskoristavamo skoro sve sto i stvorimo sto i jest i nije dobra stvar.
Ponavljam u slucaju nase pobjede u nedelju mi smo na -1 bod uza borca od kad nas vodi MARIO