Bitno je samoponiženje komšija namjena manje više. Bar pomazite po glavi za poslušnost
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:54
Ne treba u pisanju - znaš ja pišem na Bosanskom jeziku nego bi trebalo u oblacenju službenih odora
Sad znam da ne znaš. Jesi li bježao s časova?
![]()
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Evo jos malo pa ce skuplja kafa po kaficima bit nego ulaz na kosevo.
- LondonBlues
- Kontakt:
Dat cemo im bodove da udju u borbu za europuThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 apr 2026, 14:19Bitno je samoponiženje komšija namjena manje više. Bar pomazite po glavi za poslušnost![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Treba pohvaliti Posusje obezbjedili sokove i vodu za HZ i momci odgledali citavih 90 min.
Taj smrdo je 4. Maja 92. u beogradu sa bracom slavio paljenje grbaviceRahatlokum je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:53Muda se pokazuju kada je najteze, lahko je u miru biti veliki patriota, a vi ste se pokazali kao pobjegulje, a taj Ivica je zbog Sarajeva u sred bg podnio ostavku, toliko od mene lijep je dan odoh na sunce steta ovako lijep dan trositi na pacijente, da ozdravis ako Bog da
![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vrijede ona dva Veleža i jedan Borca kao svi ostali zajedno. Pogotovo onaj prvi iz 1981 kada je na Marakani bilo 25000 veležovaca i 3000 željinih. Dobro oni tada nisu ni imali publiku tek su je dobili poslje ovog zadnjeg ratnog egzodusa stamovništva koji je naselio Sarajevo 
-
MostarReds22
- Kontakt:
Podsjeti me ovaj posljednji dio na jos jedan klub. Neces vjerovati njima skoro bratski, doduse vise polubratski jer jedni nose cvijece, a drugi ih klepaju po glavi. Ima tu neka tajna veza.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:57Vrijede ona dva Veleža i jedan Borca kao svi ostali zajedno. Pogotovo onaj prvi iz 1981 kada je na Marakani bilo 25000 veležovaca i 3000 željinih. Dobro oni tada nisu ni imali publiku tek su je dobili poslje ovog zadnjeg ratnog egzodusa stamovništva koji je naselio Sarajevo![]()
ja sam ovdje babuka nema vice
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- egocentrik
- Kontakt:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Rahatlokum je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:57Nemoj tako znas li da je njegov dedo jednom letvom jurisao na njemacke i ustaske jedinice koje su najvece snage imale u Sarajevu, a pistoljem obarao njemacke stuke ko bata zivojinovic, on te oslobodio, a ti takoKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:47Mislim da ce mucenik do veceras da kmeci, evo ga opet nastavlja![]()
![]()
Al fakat evo citav dan buncaju i kmece
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
MostarReds22
- Kontakt:
Ne mogu da zamislim kako bi nekim amebama odavde zivot izgledao bez foruma. Evo ovaj hudnik se iskrivio ovdje smijuci se na silu, prebrojavajuci ljude na stadionu i pokusavajuci ispasti inteligentan. Tacno vidis da je to bez ijednog prijatelja u zivotu i bez zivota generalno pa mu je forum highlight dana. Onaj deda iz svrakinog sela i ludjak nodi i imaju neko opravdanje, ali ovaj ... Bože podrži.
- VictoriasFikret
- Kontakt:
DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 apr 2026, 19:17Kazem ti, bez pljacki mi bi bili tu nigdje sa Pijacom cak i ovakvi kakvi jesmo, a krampe smo. Vidjecemo ih kada/ako pocnu kartone da dobijaju jer ovo sto igraju je bas divljački samo im se pušta jer ih guraju nogama i rukama u Europu. Da ne bude opet ispadanje od Malte, Andore i sličnih giganta. I bez obzira na sve Ibro je sa Pijacom od pocetka sezone, Savo je tek dosao.

-
nastrojeni21
- Kontakt:
Zar trofej prve lige federacije toliko vrijedi?Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:57Vrijede ona dva Veleža i jedan Borca kao svi ostali zajedno. Pogotovo onaj prvi iz 1981 kada je na Marakani bilo 25000 veležovaca i 3000 željinih. Dobro oni tada nisu ni imali publiku tek su je dobili poslje ovog zadnjeg ratnog egzodusa stamovništva koji je naselio Sarajevo![]()
-
nidjeveze1
- Kontakt:
Razumijem ljubav koju navijači Želje imaju prema svom klubu.Tražiti krivaca i svakom drugom za lose igre i rezultate ,a ne pokušati donekle biti realan i naci prave razloge u svom klubu nema odavno nikakvog smisla.VictoriasFikret je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:05DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 apr 2026, 19:17Kazem ti, bez pljacki mi bi bili tu nigdje sa Pijacom cak i ovakvi kakvi jesmo, a krampe smo. Vidjecemo ih kada/ako pocnu kartone da dobijaju jer ovo sto igraju je bas divljački samo im se pušta jer ih guraju nogama i rukama u Europu. Da ne bude opet ispadanje od Malte, Andore i sličnih giganta. I bez obzira na sve Ibro je sa Pijacom od pocetka sezone, Savo je tek dosao.![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kako ovaj spomenu govedare i njihovo vječito traženje krivca u nečemu poveza mi se odmah sa onim finalom kupa 1981 koje sam spomenuo maloprije kada su okrivili Slavka Njeguša, a Vaha i Okuka nesretnika izbušili ko švicarski sir. Vidiš i prije 45 godina su imali taj isti
poremećaj 
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Igrajte na Željezničar u petak pod BB.
Ne pitajte me kako znam.
Ne pitajte me kako znam.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Trenutno korisnika/ca: laszlo, muhamedhulk i 7 gostiju.