Vrijede ona dva Veleža i jedan Borca kao svi ostali zajedno. Pogotovo onaj prvi iz 1981 kada je na Marakani bilo 25000 veležovaca i 3000 željinih. Dobro oni tada nisu ni imali publiku tek su je dobili poslje ovog zadnjeg ratnog egzodusa stamovništva koji je naselio Sarajevo
Vrijede ona dva Veleža i jedan Borca kao svi ostali zajedno. Pogotovo onaj prvi iz 1981 kada je na Marakani bilo 25000 veležovaca i 3000 željinih. Dobro oni tada nisu ni imali publiku tek su je dobili poslje ovog zadnjeg ratnog egzodusa stamovništva koji je naselio Sarajevo
Podsjeti me ovaj posljednji dio na jos jedan klub. Neces vjerovati njima skoro bratski, doduse vise polubratski jer jedni nose cvijece, a drugi ih klepaju po glavi. Ima tu neka tajna veza.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mislim da ce mucenik do veceras da kmeci, evo ga opet nastavlja
Nemoj tako znas li da je njegov dedo jednom letvom jurisao na njemacke i ustaske jedinice koje su najvece snage imale u Sarajevu, a pistoljem obarao njemacke stuke ko bata zivojinovic, on te oslobodio, a ti tako
Ne mogu da zamislim kako bi nekim amebama odavde zivot izgledao bez foruma. Evo ovaj hudnik se iskrivio ovdje smijuci se na silu, prebrojavajuci ljude na stadionu i pokusavajuci ispasti inteligentan. Tacno vidis da je to bez ijednog prijatelja u zivotu i bez zivota generalno pa mu je forum highlight dana. Onaj deda iz svrakinog sela i ludjak nodi i imaju neko opravdanje, ali ovaj ... Bože podrži.
Kazem ti, bez pljacki mi bi bili tu nigdje sa Pijacom cak i ovakvi kakvi jesmo, a krampe smo. Vidjecemo ih kada/ako pocnu kartone da dobijaju jer ovo sto igraju je bas divljački samo im se pušta jer ih guraju nogama i rukama u Europu. Da ne bude opet ispadanje od Malte, Andore i sličnih giganta. I bez obzira na sve Ibro je sa Pijacom od pocetka sezone, Savo je tek dosao.
Kazem ti, bez pljacki mi bi bili tu nigdje sa Pijacom cak i ovakvi kakvi jesmo, a krampe smo. Vidjecemo ih kada/ako pocnu kartone da dobijaju jer ovo sto igraju je bas divljački samo im se pušta jer ih guraju nogama i rukama u Europu. Da ne bude opet ispadanje od Malte, Andore i sličnih giganta. I bez obzira na sve Ibro je sa Pijacom od pocetka sezone, Savo je tek dosao.
Razumijem ljubav koju navijači Želje imaju prema svom klubu.Tražiti krivaca i svakom drugom za lose igre i rezultate ,a ne pokušati donekle biti realan i naci prave razloge u svom klubu nema odavno nikakvog smisla.
Kako ovaj spomenu govedare i njihovo vječito traženje krivca u nečemu poveza mi se odmah sa onim finalom kupa 1981 koje sam spomenuo maloprije kada su okrivili Slavka Njeguša, a Vaha i Okuka nesretnika izbušili ko švicarski sir. Vidiš i prije 45 godina su imali taj isti poremećaj
Igrajte na Željezničar u petak pod BB.
Ne pitajte me kako znam.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Tačno mi je ovaj drveni ogadio Velez, navijat cu za Zrinjski u finalu kupa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tačno mi je ovaj drveni ogadio Velez, navijat cu za Zrinjski u finalu kupa.
Pa kako stoji klub za koga inače navijaš,to sto češ navijati protiv Veleža ispada kao dobar znak za Velez u finalu Kupa
O evo ga jos jedno drvo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921