Ko je misteriozni stari pitar sa slike ?
Podsjeti me ovaj posljednji dio na jos jedan klub. Neces vjerovati njima skoro bratski, doduse vise polubratski jer jedni nose cvijece, a drugi ih klepaju po glavi. Ima tu neka tajna veza.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:57Vrijede ona dva Veleža i jedan Borca kao svi ostali zajedno. Pogotovo onaj prvi iz 1981 kada je na Marakani bilo 25000 veležovaca i 3000 željinih. Dobro oni tada nisu ni imali publiku tek su je dobili poslje ovog zadnjeg ratnog egzodusa stamovništva koji je naselio Sarajevo![]()
ja sam ovdje babuka nema vice
Rahatlokum je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:57Nemoj tako znas li da je njegov dedo jednom letvom jurisao na njemacke i ustaske jedinice koje su najvece snage imale u Sarajevu, a pistoljem obarao njemacke stuke ko bata zivojinovic, on te oslobodio, a ti takoKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:47Mislim da ce mucenik do veceras da kmeci, evo ga opet nastavlja![]()
![]()
DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 apr 2026, 19:17Kazem ti, bez pljacki mi bi bili tu nigdje sa Pijacom cak i ovakvi kakvi jesmo, a krampe smo. Vidjecemo ih kada/ako pocnu kartone da dobijaju jer ovo sto igraju je bas divljački samo im se pušta jer ih guraju nogama i rukama u Europu. Da ne bude opet ispadanje od Malte, Andore i sličnih giganta. I bez obzira na sve Ibro je sa Pijacom od pocetka sezone, Savo je tek dosao.

Zar trofej prve lige federacije toliko vrijedi?Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:57Vrijede ona dva Veleža i jedan Borca kao svi ostali zajedno. Pogotovo onaj prvi iz 1981 kada je na Marakani bilo 25000 veležovaca i 3000 željinih. Dobro oni tada nisu ni imali publiku tek su je dobili poslje ovog zadnjeg ratnog egzodusa stamovništva koji je naselio Sarajevo![]()
Razumijem ljubav koju navijači Želje imaju prema svom klubu.Tražiti krivaca i svakom drugom za lose igre i rezultate ,a ne pokušati donekle biti realan i naci prave razloge u svom klubu nema odavno nikakvog smisla.VictoriasFikret je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:05DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 apr 2026, 19:17Kazem ti, bez pljacki mi bi bili tu nigdje sa Pijacom cak i ovakvi kakvi jesmo, a krampe smo. Vidjecemo ih kada/ako pocnu kartone da dobijaju jer ovo sto igraju je bas divljački samo im se pušta jer ih guraju nogama i rukama u Europu. Da ne bude opet ispadanje od Malte, Andore i sličnih giganta. I bez obzira na sve Ibro je sa Pijacom od pocetka sezone, Savo je tek dosao.![]()
JesamTuce11 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 14:24svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:54
Ne treba u pisanju - znaš ja pišem na Bosanskom jeziku nego bi trebalo u oblacenju službenih odora
Sad znam da ne znaš. Jesi li bježao s časova?
![]()
O evo ga jos jedno drvo.nidjeveze1 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 21:16Pa kako stoji klub za koga inače navijaš,to sto češ navijati protiv Veleža ispada kao dobar znak za Velez u finalu Kupa
Jel to da ispadne zeljo jak a moraju bodove vratit sljedece sezone?Zaboljesutra je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:59Igrajte na Željezničar u petak pod BB.
Ne pitajte me kako znam.
imaš u ppotpisu adresu gdje trebaš prijaviti utakmice sa unaprijed dogovorenim rezultatom.Zaboljesutra je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:59Igrajte na Željezničar u petak pod BB.
Ne pitajte me kako znam.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, fks74, Uprava i 18 gostiju.