Ne znam jel ga iko objavio ali nek se nađe tu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Radi na principu šta ti tražiš i šta ti nudiš da će ti to doći. Da li radi na principu od cijele skupine po jednu sličicu nisam još prošao to, nisam ti plaho ni pomogao sa odgovorom
Ja imam Dzeku na razmjeni, jos uvijek čekamtuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 apr 2026, 12:42Fale jos Sunjic, Esmir i Dzeko, idemo lagano skupiti naše.
Nemam ja vise sta mijenjat do sutra ujutro kad 4 nova paketica otvorim. Glup mi samo ovaj limit od 4 ostalo top.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 apr 2026, 12:58Ja imam Dzeku na razmjeni, jos uvijek čekamtuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 apr 2026, 12:42Fale jos Sunjic, Esmir i Dzeko, idemo lagano skupiti naše.
Na sta mislis? Na uzivo verziju?
Inace online nema pola stvari jer je preveliko. Uzivo kad bude izaslo ima Kerima tako da ne briniBlackwargreymon je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:37Na online
Ma vjeruj da je bolje i ovako. Jedva cekas sutradan da izadje nova 4 paketica jer da je vise popunio bi album u roku od 24 satatuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:33Nemam ja vise sta mijenjat do sutra ujutro kad 4 nova paketica otvorim. Glup mi samo ovaj limit od 4 ostalo top.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 apr 2026, 12:58Ja imam Dzeku na razmjeni, jos uvijek čekamtuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 apr 2026, 12:42Fale jos Sunjic, Esmir i Dzeko, idemo lagano skupiti naše.
Pa dobro jest i to al ovako kad predveče udjem da mi je sta otvorim a ono limit.Choma je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:40Ma vjeruj da je bolje i ovako. Jedva cekas sutradan da izadje nova 4 paketica jer da je vise popunio bi album u roku od 24 satatuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:33Nemam ja vise sta mijenjat do sutra ujutro kad 4 nova paketica otvorim. Glup mi samo ovaj limit od 4 ostalo top.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.