Ovu poruku sam ja dobio.
Mi se nadamo da ce sve u prodaji biti najkasnije do 10. maja, zavisno kada Panini odluci da nam isporuci u roku od 24h ce biti u prodaji
Ovu poruku sam ja dobio.
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:50Pa dobro jest i to al ovako kad predveče udjem da mi je sta otvorim a ono limit.Choma je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:40Ma vjeruj da je bolje i ovako. Jedva cekas sutradan da izadje nova 4 paketica jer da je vise popunio bi album u roku od 24 satatuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:33Nemam ja vise sta mijenjat do sutra ujutro kad 4 nova paketica otvorim. Glup mi samo ovaj limit od 4 ostalo top.
Uzeo juce, bas me radilo i dobio par dobrih ostalo neki levati, al aj bar je Dedic bio jos da je specijalna al aj dobar je i ovakav.Choma je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:59tuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:50Pa dobro jest i to al ovako kad predveče udjem da mi je sta otvorim a ono limit.
Ako imas gdje u steku 2 dolara da uzmes deluxe paket bujrum![]()
ALBUMPANINI26
Bacim check jel se kakav reddit thread pojavio, obicno na r/panini.
I trafike vjerovatno.
Ne znam za Konzum. Za proslo EP je bilo cini mi se. U Bingovima ce biti vjerovatno, kao i za EP.
evo na ovoj stranici ima slika flase kole, skeniras je iz panini aplikacije sa ovim "Scan Coca-Cola products" i dobijes paketic svaki dan isto.
hvala bracika
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Goalgetter, PeppermintSA i 34 gosta.