Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 19:17
Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 18:35
Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 18:29
U prvom redu Bosna druga stvar sto rade minutazu dobiju igraci kod Šalić, Zubac i drugi kojima je ABA 2 bila maksimum.
Sta trebam da navijam protiv naših klubova i da zelim los rezultate klubovima iz Hercegovine i RS. Igraju pod zastavom BiH

Sto je jaca konkurencija onda ce se i klubovi ko Sloboda morati pojacati da budu konkurentni.
Hrvatska ce od naredne sezone imati jedan klub. Crna Gora dva, mi i Slovenija po tri. Makedonci nemaju niti jedan klub.
E bravo,svaka čast za komentar,tako treba da razmislja osoba koja voli svoju državu i ni na koji način pa ni sportski nece popustiti.
Klubovima iz RS-a i iz Herceg Bosne ako im je stalo do susjednih drzava,

slobodno neka idu u njihova takmičenja,ali van
Samo sam ponovio ono sto je sinoc rekao trenere Igokea da ce završnica prvenstva biti zanimljiva i neizvjesna jer se u Bosni igra dobra košarka i imamo nekoliko kvalitetnih klubova. Dva kluba ce nam igrati četvrtfinale ABA lige, treci klub osvajač ABA 2.
Istina je sto Ghuraba pise ali svaki put u bilo kojem sportu npr fudbal kad Zrinjski igra u Evropi niko ne pise klub iz Hercegovine nego klub iz BiH. Bosanci i promovisu nasu drzavu na najbolji nacin bez obzira sta oni sami mislili o toj državi.
Ma razumimo se apsolutno,koliko je samo donio bodova Izviđac nasoj rukometnoj ligi,pa sta reci,hvala im
Ono sto rukometu treba je reforma takmičenja,ukinuti federalne,kao i ligu RS-a.
U PL imamo sasvim dovoljno dobar broj klubova,iako nažalost ima i neregularnosti ocigledne.
A fudbal,iskreno,ali potpuno iskreno prestao sam pratiti u smislu da ne gledam utakmice,jer ne mogu svariti sta se učinilo Zelji i Sarajevu,jednostavno su postali osrednji klubovi u ligi,znamo ko su krivci.
Naš fudbal i liga je duboko u blatu,unistili su Slobodu,Čelik,Jedinstvo,sta mi imamo od nasih klubova u toj PL,jedno veliko ništa.
I Bože,Bosanci i Hercegovci nakon plasmana BIH na sva zvona po drustvenim mrezama zahvaljuju Zeljkovicu,nikad nismo imali dovoljno pameti.
No to je druga tema,da ne kvarimo ovu,a to je KK Bosna.
Uglavnom imamo isto misljenje o dosta toga i drago mi je