Vlada FBIH je odobrila financijsku nagradu igračima. Normala je da će pojedinci ići na Svjetsko. Još diplomatski pasoši…i tu je logično da Konaković ide. Jasno mi je da su gamad…ali nemoj da pravimo neku ekskluzivu što će oni ići da gledaju repku. Biće delegacije svih država, Itd…
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Gledam predikcije Kanađana, čovječe koliko su oni ufurani da su top reprezentacija. Kao predikcija im je da će se boriti sa Švicom za prvo mjesto, a da će nas i Katar lagano natrpati, s tim da nama predviđaju da ćemo osvojiti samo jedan bod protiv Katara.
I onda se kao sa pravom pitaju da li Kanada može osvojiti ove godine svjetsko pošto su izrasli u pravu ekipu i da sve ispod osmine finala je ravno neuspjehu.
Onako slušam i razmišljam na kakvim su drogama ovi, da li je realno da su toliko umišljeni.
I onda se kao sa pravom pitaju da li Kanada može osvojiti ove godine svjetsko pošto su izrasli u pravu ekipu i da sve ispod osmine finala je ravno neuspjehu.
Onako slušam i razmišljam na kakvim su drogama ovi, da li je realno da su toliko umišljeni.
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 01 maj 2026, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Igraju SP kuci, normalno da su u euforiji i da su optimisticni.Iceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 09:27Gledam predikcije Kanađana, čovječe koliko su oni ufurani da su top reprezentacija. Kao predikcija im je da će se boriti sa Švicom za prvo mjesto, a da će nas i Katar lagano na trpati, s tim da nama predviđaju da ćemo osvojiti samo jedan bod protiv Katara.
Nismo ni mi puno drugaciji, i mi volimo da poletimo i vise nego sto treba.
Ja sam siguran da ce im domaci teren, pogotovo u prvoj tekmi protiv nas, biti vise pritisak nego prednost u odnosu na nas.
To je idealna prilika da ih Mi spustimo na zemlju inshAllahIceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 09:27Gledam predikcije Kanađana, čovječe koliko su oni ufurani da su top reprezentacija. Kao predikcija im je da će se boriti sa Švicom za prvo mjesto, a da će nas i Katar lagano na trpati, s tim da nama predviđaju da ćemo osvojiti samo jedan bod protiv Katara.
- Beduin
- Kontakt:
Nerijeseno protiv Kanade na otvaranju SP-a bih odmah potpisao,
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za nepovjerovat lik na pocetku videa spominje prvo Italia pa ispravlja Bosnia
Ja bih jedino od svega najvise volio da nam protiv Katra utakmica ne bude odlucujuca, ali realno je najvjerovatniji scenarij to. Doduse da mogu po bod iz prve dvije tekme potpisat odmah bih to uradio.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sa svakim se moze igrati , Kanada jeste domacin, ali po kvaliteti su ku rac bolji od nas
Bek im najbolji igrac, u polufinalu bio najgori
Bek im najbolji igrac, u polufinalu bio najgori
Biti ce tesko nama sa njima a ostalo sta mogu nas ne zanima.Iceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 09:27Gledam predikcije Kanađana, čovječe koliko su oni ufurani da su top reprezentacija. Kao predikcija im je da će se boriti sa Švicom za prvo mjesto, a da će nas i Katar lagano natrpati, s tim da nama predviđaju da ćemo osvojiti samo jedan bod protiv Katara.
Mi sa njima ako odigramo nerijeseno mi smo na konju.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma suti i bolje sto je tako,ja bi najvise volio kad bi nas sve ekipe tako gledale,a onda na terenu da ih poderemo ko beba zvečku.Iceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 09:27Gledam predikcije Kanađana, čovječe koliko su oni ufurani da su top reprezentacija. Kao predikcija im je da će se boriti sa Švicom za prvo mjesto, a da će nas i Katar lagano natrpati, s tim da nama predviđaju da ćemo osvojiti samo jedan bod protiv Katara.
Vjerovatno su nas i Wales i Italija podcijenili,Wales dosta manje nego Italija,al smo dokazali i pokazali ko smo i sta smo.
Mene zanima sad za Mahmica koji ce bit plan,mada cim je se radilo da dobije državljanstvo prije Svjetskog,vjerovatno je siguran putnik u avionu.
Plus u njegovu korist ide sto je jedini igrac tog profila u reprezentaciji,mozda moze i igrati u sredini kao centralni vezni u 4 3 3 formaciji.
Mahmic je trebao biti tu jos za baraz,al su imali problema sa papirologijom i nisu stilgi sve zavrsit.. ide na SP,siguran sam,pogotovo sad su vec dvojica otpala zbog povrede-znaci ima mjestaRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 18:07Ma suti i bolje sto je tako,ja bi najvise volio kad bi nas sve ekipe tako gledale,a onda na terenu da ih poderemo ko beba zvečku.Iceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 09:27Gledam predikcije Kanađana, čovječe koliko su oni ufurani da su top reprezentacija. Kao predikcija im je da će se boriti sa Švicom za prvo mjesto, a da će nas i Katar lagano natrpati, s tim da nama predviđaju da ćemo osvojiti samo jedan bod protiv Katara.
Vjerovatno su nas i Wales i Italija podcijenili,Wales dosta manje nego Italija,al smo dokazali i pokazali ko smo i sta smo.
Mene zanima sad za Mahmica koji ce bit plan,mada cim je se radilo da dobije državljanstvo prije Svjetskog,vjerovatno je siguran putnik u avionu.
Plus u njegovu korist ide sto je jedini igrac tog profila u reprezentaciji,mozda moze i igrati u sredini kao centralni vezni u 4 3 3 formaciji.
Druga vremena, al nas Arg nije nadigrala i da nije bilo glupog autogola, haj ga znaj sta bi bilo.dinoze je napisao/la: ↑01 maj 2026, 15:52Biti ce tesko nama sa njima a ostalo sta mogu nas ne zanima.Iceplayer je napisao/la: ↑01 maj 2026, 09:27Gledam predikcije Kanađana, čovječe koliko su oni ufurani da su top reprezentacija. Kao predikcija im je da će se boriti sa Švicom za prvo mjesto, a da će nas i Katar lagano natrpati, s tim da nama predviđaju da ćemo osvojiti samo jedan bod protiv Katara.
Mi sa njima ako odigramo nerijeseno mi smo na konju.
Kanada nije bolja od Velsa i Ita. Jos manje me plasi njihov domaci teren jer nisu nogometna nacija.
Pogledajte Kanadu na Transfermarktu, nije loš tim uopšte, realno i jesu blagi favoriti protiv nas, domaći teren, malo sudije naklonjene itd...
Nasi momci nisu podlegli pritisku protiv Italije, gdje su imali najveci moguci teret na svojim ledjima. Ovo protiv kanade im dodje ko malo jaci bajramski turnir.
Trenutno korisnika/ca: Badgley, Google Adsense [Bot], LeCoq, Mostarska, PeppermintSA i 76 gostiju.