Valverde ili Mazraoui za Kolašinca?
Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Panini album sličica za SP 2026
Imam samo dva dupla, Nikolas Jakson i Ismael Saibari.
Bilo je vise, uspio sam na za Mbappea dobiti Dzeku i za logo Maroko dobiti logo BiH.
Bilo je vise, uspio sam na za Mbappea dobiti Dzeku i za logo Maroko dobiti logo BiH.
Moze, ja cu sad staviti
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kod mene na zamjeni Australac, Alžirac i Jordanac 
Ne zaboraviteDamirT je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:21https://www.coca-cola.com/us/en/offerin ... free-packs
Ovdje ima svaki dan jedan kod za besplatan paketic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rado, nemam nazalost spanaca/argentinaca, ima gakpo, van de ven, luis diaz, marquinhos reijnders od poznatiji koji ti treba
- Riquelme1921
- Kontakt:
Tropik objavio da su sve tvrde korice rezervisane.
Sreća, nazvao prekjučer da rezervišem
Sreća, nazvao prekjučer da rezervišem
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ja ne kontam kako se mijenjaju.
Napravio sam listu, pa ako neko hoce nek se javi. Uzmi sta treba, daj sta nemam, po mogucnosti nasa repka.
I've created a swap request for my FIFA Panini Collection: You have: Stickers 'Éder Militão','Heungmin Son','Sipho Mbule','Sweden logo','Ramin Rezaeian'
You want: Teams 'Bosnia-Herzegovina' #PaniniCollection #FIFAWorldCup #AllTheFeels
https://paninicollection.fifa.com/s/sr/ ... 7633306637
Napravio sam listu, pa ako neko hoce nek se javi. Uzmi sta treba, daj sta nemam, po mogucnosti nasa repka.
I've created a swap request for my FIFA Panini Collection: You have: Stickers 'Éder Militão','Heungmin Son','Sipho Mbule','Sweden logo','Ramin Rezaeian'
You want: Teams 'Bosnia-Herzegovina' #PaniniCollection #FIFAWorldCup #AllTheFeels
U novi boj...
Na lijevoj strani su oni koje ti nudis, mozes ponuditi max 3 slicice, tj da jednu od te 3 das. Isto tako na desnoj strani mozes zahtijevati koje 3 slicice hoces, da li iz nekog tima ili konkretnog igraca (npr Dzeko).Bejker je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:04Ja ne kontam kako se mijenjaju.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 01 maj 2026, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
samo posto nismo nigdje napisali na istom mjestu, dnevno bi trebalo po 4 dodatna da se mogu dobiti, ako nesto ne budu mjenjali:
- svaki dan ce biti vjerovatno jedan code koji negdje share-uju na social mediji,
- code koji dobijes od coca-cola linka da uneses
- paketic kad skeniras sliku paketica/albuma,
- paketic kad skeniras sliku coca-cole.
ljudi pisu da se trebaju svi codes cuvati jer ce biti periodi kad dropaju special paketici neki, pa je bolje tad sve codes iskorititi, ali ne mogu do tih nivoa...
Boze sacuvaj, k’o da su ih 30 uvezli samo…Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 12:47Tropik objavio da su sve tvrde korice rezervisane.
Sreća, nazvao prekjučer da rezervišem![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nisi daleko od istine.tuitamo je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:48Boze sacuvaj, k’o da su ih 30 uvezli samo…Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 12:47Tropik objavio da su sve tvrde korice rezervisane.

"Takođe u prodaji će biti i JAKO MALI LIMITIRANI BROJ albuma sa tvrdim koricama.."
Grupa iznad svakog pojedinca.
Prije 6 dana sam rezervisao u Zenici, tada su meni rekli da ima vec rezervacija.tuitamo je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:48Boze sacuvaj, k’o da su ih 30 uvezli samo…Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 12:47Tropik objavio da su sve tvrde korice rezervisane.
Mislim da su ograniceni, isto tako da je bilo puno rezervacija pogotovo nakon njihove objave na drustvenim mrezama
Zadnja izmjena: Anoniman, dana/u 01 maj 2026, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:53Nisi daleko od istine.tuitamo je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:48Boze sacuvaj, k’o da su ih 30 uvezli samo…Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 12:47Tropik objavio da su sve tvrde korice rezervisane.
"Takođe u prodaji će biti i JAKO MALI LIMITIRANI BROJ albuma sa tvrdim koricama.."
E ****
moze neki link od ovog online albuma?
Nikako da nadjem kakav treba :S
Nikako da nadjem kakav treba :S
Trenutno korisnika/ca: antibot, Catalunya1, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Iceplayer, random11, tuzlanskinacin i 75 gostiju.