Bezveze mi je ta prica. Oni ga vide kao jokera s klupe. Ko moze garantovat danas nekome prvih 11? Oni njemu nisu dali ni da igra kada je presao iz juniora u prvi tim. Znaci nikako ga nisu planirali. Pa su ga nakon toga poslali u Austriju i ugradili klausulu da ga kupe nazad. Nakon odigrane top prve sezone u seniorskom fudbalu oni ne da ga zele na klupi nego samo gledaju kako da ga se rijese.DamirT je napisao/la: ↑01 maj 2026, 10:07Pa ocito ga vide kao dzokera sa klupe, a njemu to ne godi, logicno. A i nisu ludi da konkurenciji prodaju igrace, ako mogu negdje izvan lige.napapijri1987 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 10:01Ocekujes da, ali postoji jedan problem u ovom svemu.Taj problem se zove Bayer Leverkusen.dedo26 je napisao/la: ↑30 apr 2026, 21:52Ne kontaju ljudi da se ovo gleda iz perspektive recimo da za Memica nije losa Roma ili Esmira, ali za Kerima svakako je veci neki klub, nek ima 18 godina. Lik je najbolji igrac Austrijske lige po sofascore i svemu,i nosioc igre Salzburga, koji kakav da je, godinama je pravio top igrace i igrao Ligu Prvaka.
Pored toga, dokazao se i u repki. Od takvog igraca ocekujes korak vise, ne mora to biti Barsa, Real, ali neki klub tipa Dortmund, Lajpcig, Benfika, Milan, pa i Leverkusen su top opcija. Talijanska liga je mrtva, tvrda, ne mozes neku statistiku tu nabit, osim ako ne igras u tipa Interu ili Napoliju.
Kerim da je igrac RB Salzburga otisao bi slijedece godine za 40+ miliona u neki vrhunski klub ali posto nije Roma ili Napoli bi bili vrhunski potez.
Ja ne razumijem one iz Bayer Leverkusena. Ili oni vide nesto sto mi ne vidimo ili znaju nesto sto mi ne znamo pa zele da ga se rijese. Mislim ono ne dam ti da igras kod mene a necu te prodati ni kod jednog mog suparnika u Bundesligi. Pojma mi nemamo sta se tu desava i volio bih nekada da saznamo sta je to bilo izmedju njega i Bayer Leverkusena.
Evo sutra nek predje u Romu npr i u prvih 5 tekmi ne napravi nista i nikako se ne pokaze mislis fakat da ce igrati u prvih 11?
Ne znam sve mi je ovo nekako sumnjivo. U BiH se pise o igracu od 70+mil € a njega Bayer ne zeli ni na klupi nego gledaju kako ce ga se rijesiti. Ali isti mu ne daju da igra u Bundesligi.
Nevjerovatna prica. Za par godina cemo saznat sve nadam se