Ili jedan ili drugi, random dodijeli app - sta se prvo ispuni. Uvijek je zamjena 1 za 1MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2026, 13:46E ljudi interesuje me ovo: kad staviš sličicu za zamjenu i vidim da ima mogućnost da staviš kao dva igrača koja želiš. Pa sad je li to znači ili jedan ili drugi ili je to da želiš za svoju sličicu dvije sličice?
Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
Fale mi grb, Demirovic i Memic od nasih. Ako neko ima, imam na swapu dosta toga.
U novi boj...
previse je 16h da se ceka da se ponovo otvaraju slicice
- MaroonBjelave
- Kontakt:
instagram tropica naleti mi post pa posla im poruku, vidim u pon hoce li me staviti ili ce reci nematuitamo je napisao/la: ↑02 maj 2026, 13:22Na Tropicu ili ovim distribucijadoo?bob je napisao/la: ↑02 maj 2026, 11:48ma naruci ce on jos u cilju im je da zarade 30KM jedan bog zna kojiEdincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 14:54
Sta je problem?
Uzmes na Amazonu i to je to, jedino sto moras platiti postarinu ekstra.
im je profit … ja maloprije rez preko instagrama odgovorili odmah ko potvrdice poslije praznika …
Zna li neko je li manja sansa za brojem duplih ako npr kupis kompletno pakovanje od 50 paketica, ili uzimati ono svaki dan po dva paketica, a dati isti broj para na kraju mjeseca
Ugarte, Mehrez, Suzuki, grb Svedske, De Ketelare i jos neki sklj
U novi boj...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovdje je sve jedan za jedan.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2026, 13:46E ljudi interesuje me ovo: kad staviš sličicu za zamjenu i vidim da ima mogućnost da staviš kao dva igrača koja želiš. Pa sad je li to znači ili jedan ili drugi ili je to da želiš za svoju sličicu dvije sličice?
Ako hoćeš Bosance stavi sličicu koju hoces, a tamo gdje trazis stavi Bosnu kao ekipu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne kontam odakle vam toliko duplih.
Cim imas jednu duplu, staviš je na zamjenu. Staviš prvi swap npr. daješ Pulisica, a trazis USA, Canada, Mexico. Drugi swap Pulisic za BiH, Croatia, Germany. Treći swap Pulisic za Švedska, Češka, Argentina.
Za pola sata naci ce se neko sa kim ces zamijeniti igrace...
Cim imas jednu duplu, staviš je na zamjenu. Staviš prvi swap npr. daješ Pulisica, a trazis USA, Canada, Mexico. Drugi swap Pulisic za BiH, Croatia, Germany. Treći swap Pulisic za Švedska, Češka, Argentina.
Za pola sata naci ce se neko sa kim ces zamijeniti igrace...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ima li neko nesto od USA, Mexico da bih zavrsio challenge. Zamjena za nekog od Holandjana: Gakpo, Malen, Van Dijk
- Riquelme1921
- Kontakt:
Danas se zamjeni ovdje s kolegom za muharemovica,i otvorim sad pack i dobijem ga hahah,pa eto ako netko zeli za razmjene
Meni u bukvalno prvom packu bih Dzeko.
Ima li kakav team da se ukljucim?
Poslao sam im mail i poruku jutros za album, al niko ne odgovara još. Jel i kod ostalih tako?
A da napravite temu za taj online album?
Ja sam imao dva Mbappea,jednog ponudio za Dzeku i dobio sam ga.
Tako da ako imas klasu duplog u albumu postavi ga za Dzeku,vece su sanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.