Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

samoposmatram
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la samoposmatram » 02 maj 2026, 08:06

Kako god okrenes roditelji zakazali. Jedno je sigurno zene moraju znati odlezati debile.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 maj 2026, 08:19

AshburtonG je napisao/la:
02 maj 2026, 00:19
Sve bolesnici. Ne treba previse ken.jat, ali koje emocije moraju biti u tebi, pa da se odlucis na ovakav korak? Ajde razumijem neku osvetu, tipa onog Hadzije i takve stvari, ali da ubijes zenu koju si ti takvu izabrao i koja ti je rodila dijete. Ispitat mozak, a onda lagana eutanazija. Sta god da se desilo i ko god da je bio u pravu, jednostavno nemas pravo oduzeti nekome zivot na svoju ruku. Za sve ostalo postoje sud i zakon.

S druge strane, postoji i psihicka tortura, koja vrlo lako bude trigger za ovakve stvari kod psihicki nestabilnih osoba. Neki dan se u Njemackoj objesio covjek kojeg sam onako povrsno poznavao. Nakon razvoda, zavrsio na psihijatriji, a bivsa supruga mu i dalje slala zahtjeve za alimentaciju i odvela dijete u drugu drzavu, bas ono tortura na sve moguce nacine. I mlad covjek sebi oduzme zivot, a dijete 2-3 godine... :oops:

Kad vidim sta se desava u mojoj okolini, te kakav pakao ljudi imaju u brakovima, hvalim te Boze sto sam single i dalje. :tokralju:
Ne znam, da li ja zivim u takvom okruzenju ili imam peh da mi te stvari nekako glasnije odzvanjaju u mislima. Ne sjecam se da je prije 15ak godina bilo ovoliko neslaganja u bracnim zajednicama, pogotovo ne ovakvih tragedija.
Nije bilo drustvenih mreza, barem ne u ovolikoj mjeri. Em su poligon za prevaru i ljubomoru nesigurnih osoba (ko ti je onaj sto ti lajka, sto taj story kacis, kakva ti je ono slika, ko ti je ona sto ti je odgovorila na story), em je krimi kultura bila manje izrazena. Danas najveci krimosi zvijezde tiktoka, plus muzika koja je festival nasilja, oruzje puno lakse nabavit neko prije itd. Danas utoku maltene na piku mozes kupit.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 maj 2026, 10:22

Derdiyok je napisao/la:
02 maj 2026, 00:47
Skoro cujem jedna zena prevarila muza, a znam je kao normalnu zenu, i jos masa ljudi se ibreti za nju. Promjenila posao, upoznala kolegu nekog, muz sumnjao neko vrijeme uzme joj telefon i nađe sve. Probudio je i rekao kad ode na posao neka se ne vraca kuci.

Ja bih za prevaru uveo smrtnu kaznu.
Daj bolan kakva smrtna kazna. Razvedi se, ako ne možeš podnijeti odeš psihologu, radis na sebi. Šta ces ubijat nekoga jer se guzio s drugim.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 maj 2026, 10:27

e svašta
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 02 maj 2026, 10:40

Plaho pametan decko

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 02 maj 2026, 11:15

edvaE2 je napisao/la:
29 apr 2026, 13:43
Evo svježi podaci koji pokazuju pad proizvodnje mlijeka u FBiH.
slika
Ima tu još nekih brojki, ali generalno, situacija je katastrofalna.

Jedino što je mali svjetlavac na kraju tunela, jeste poticaj po litri kozjeg mlijeka od 0,7 KM. :mrgreen:
A smooth sea never made a skilled sailor.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 maj 2026, 11:47

jasmin10 je napisao/la:
02 maj 2026, 10:22
Derdiyok je napisao/la:
Skoro cujem jedna zena prevarila muza, a znam je kao normalnu zenu, i jos masa ljudi se ibreti za nju. Promjenila posao, upoznala kolegu nekog, muz sumnjao neko vrijeme uzme joj telefon i nađe sve. Probudio je i rekao kad ode na posao neka se ne vraca kuci.

Daj bolan kakva smrtna kazna. Razvedi se, ako ne možeš podnijeti odeš psihologu, radis na sebi. Šta ces ubijat nekoga jer se guzio s drugim.
Kazem sta ima potrebe to raditi bilo koja strana ako su u braku ?! Ako ne ide razvedi se pa idi svak svojim putem.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 02 maj 2026, 12:08

napoleon72 je napisao/la:
02 maj 2026, 08:19
Nije bilo drustvenih mreza, barem ne u ovolikoj mjeri. Em su poligon za prevaru i ljubomoru nesigurnih osoba (ko ti je onaj sto ti lajka, sto taj story kacis, kakva ti je ono slika, ko ti je ona sto ti je odgovorila na story), em je krimi kultura bila manje izrazena. Danas najveci krimosi zvijezde tiktoka, plus muzika koja je festival nasilja, oruzje puno lakse nabavit neko prije itd. Danas utoku maltene na piku mozes kupit.
https://en.wikipedia.org/wiki/Behavioral_sink

Nažalost ništa iznenađujuće.. i sigurno neće biti bolje. Društvene mreže su zlo.
The saddest thing in life is wasted talent.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 maj 2026, 12:35

Kao da djeci prije nisu bili uzori pripadnici zemunskog klana i slični. 90e i rane 2000e su bile puno nasilnije nego danas.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 maj 2026, 13:57

Kakva ba smrtna kazna, lol. Ti bolesnici što ubijaju žene uglavnom nemaju ništa drugo sem te žene u životu, opsjednuti su njom, i njihov ego ne može podnijeti da mu je neko drugi yebavao ženu. Eto zašto se to dešava. Zato kažem da nikada ne treba činiti ženu centrom svijeta. Razvedi se ako ne ide. Nije kraj svijeta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 02 maj 2026, 13:59

Derdiyok je napisao/la:

Tebra, pretjerano je to.

Kod mene ih ima najmanje 5 inboxu koje bi bile smaknute po tvom zakonu. :yawn:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 maj 2026, 14:07

Wilshere10 je napisao/la:
02 maj 2026, 13:59
Derdiyok je napisao/la:

Tebra, pretjerano je to.

Kod mene ih ima najmanje 5 inboxu koje bi bile smaknute po tvom zakonu. :yawn:
Bratex, nije valjda da se viđaš sa zauzetim ženama?
Nije ti to potrebno u životu, svakako možeš imati svaku slobodnu koju poželiš. :yawn:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 maj 2026, 14:31

Sve bolesnici. Ne treba previse ken.jat, ali koje emocije moraju biti u tebi, pa da se odlucis na ovakav korak? Ajde razumijem neku osvetu, tipa onog Hadzije i takve stvari, ali da ubijes zenu koju si ti takvu izabrao i koja ti je rodila dijete. Ispitat mozak, a onda lagana eutanazija. Sta god da se desilo i ko god da je bio u pravu, jednostavno nemas pravo oduzeti nekome zivot na svoju ruku. Za sve ostalo postoje sud i zakon.

S druge strane, postoji i psihicka tortura, koja vrlo lako bude trigger za ovakve stvari kod psihicki nestabilnih osoba. Neki dan se u Njemackoj objesio covjek kojeg sam onako povrsno poznavao. Nakon razvoda, zavrsio na psihijatriji, a bivsa supruga mu i dalje slala zahtjeve za alimentaciju i odvela dijete u drugu drzavu, bas ono tortura na sve moguce nacine. I mlad covjek sebi oduzme zivot, a dijete 2-3 godine... :oops:

Kad vidim sta se desava u mojoj okolini, te kakav pakao ljudi imaju u brakovima, hvalim te Boze sto sam single i dalje. :tokralju:
Ne znam, da li ja zivim u takvom okruzenju ili imam peh da mi te stvari nekako glasnije odzvanjaju u mislima. Ne sjecam se da je prije 15ak godina bilo ovoliko neslaganja u bracnim zajednicama, pogotovo ne ovakvih tragedija.
Ma bilo je samo se to ili krilo il se precuti.
Koliko je jos prije rata ljudi bilo da sa posla odmah u kafanu, plate troslili na kafanu i kura.ve.
Zena kuci sa djecom, cuti i trpi. Nemoj sta ce narod reci.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 maj 2026, 14:35

Pazi ovo

Ovaj brutalan zločin potresao je Sarajevo. Saznajemo da se Prusac sinoć u MUP-u KS branio šutnjom.

Tačnije, bio je hladan kao špricer. Na upit zna li šta je učinio rekao je, prema nezvaničnim informacijama Raporta, Da, i šta sad? Nije uopće pokazao bilo koju vrstu kajanja.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 maj 2026, 14:36

jasmin10 je napisao/la:
02 maj 2026, 12:35
Kao da djeci prije nisu bili uzori pripadnici zemunskog klana i slični. 90e i rane 2000e su bile puno nasilnije nego danas.
Jos 80tih, moj prvi komsija je znao zenu oklagijom tuci jer nesto nije ocistila po njegovom. U dvoristu je tuko, mi ko djeca gledali.
Ovaj drugi komsija, se napije ko letva. Dodje kuci i udri zenu i djecu.
A oni sto se sa zenom slazu, to su papucari bili.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 maj 2026, 14:46

soko je napisao/la:
02 maj 2026, 14:36

Jos 80tih, moj prvi komsija je znao zenu oklagijom tuci jer nesto nije ocistila po njegovom. U dvoristu je tuko, mi ko djeca gledali.
Ovaj drugi komsija, se napije ko letva. Dodje kuci i udri zenu i djecu.
A oni sto se sa zenom slazu, to su papucari bili.
Zene vole agresivne momka, Aldina Bajić je najbolji primjer. :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []