Ovaj nikad nije imao mjesta u austrijskoj reprezentaciji. Nije ni u našoj ali mu otac Tina svena bio menadžerMehofromTurinja je napisao/la: ↑02 maj 2026, 00:47Mala maca je Mahmic za Austriju.
Anel Hadžić: Pet puta sam odbio poziv Austrije
Ostalo je historija![]()
Ermin Mahmić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Ermin Mahmić
Nama je Memic koji igra isti nivo postao jedan od pet najvaznijih igraca, a sad odjednom ovaj koji je 4 godine mladji od njega nije neka 'investicija'. 
In Spaha we trust.....
ako je Spaha vidio kvalitet, onda nema se tu sta osporavati nista.
ako je Spaha vidio kvalitet, onda nema se tu sta osporavati nista.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Jos igraju veoma slicnu sezonu
Memic:2091 minuta, 3 gola i 8 asistencija
Trece mjesto u Ceskoj sa klubom
Mahmic:1550 minuta, 7 golova i 5 asistencija
Sesto mjesto u Ceskoj
Danas igraju kuci protiv prvaka, nadam se da pocinje od prve minute
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ako Pejcinovic se odluci za nas poslje SP opet cemo igrati s dva napadaca, a mozda i nastavimo s dva napadaca i bez Pejcinovca jer imamo Harisa i Ermedina a s klupe Bazdar ili onaj mali Jakupovic iz Amerike, i ako ja mislim da se Edin nece oprosti poslje SP nego ce gurati da ode i na EP pa makar s klupe ulazio.
Uvijek ce doci neki novi, vidjecemo.
Svjesno zaboravljaš Lukića.Edincapitano je napisao/la: ↑02 maj 2026, 14:15Ako Pejcinovic se odluci za nas poslje SP opet cemo igrati s dva napadaca, a mozda i nastavimo s dva napadaca i bez Pejcinovca jer imamo Harisa i Ermedina a s klupe Bazdar ili onaj mali Jakupovic iz Amerike, i ako ja mislim da se Edin nece oprosti poslje SP nego ce gurati da ode i na EP pa makar s klupe ulazio.
Glory Glory Man United
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma kakav Lukic, 27-28 godina igra u Rumunijoj. LN treba da se podmladi ekipa iza Demirovica i Harisa. Nisam neki ljubitelj Bazdara ali i dalje je on mlad kad poredis s Lukicem.Daduli je napisao/la: ↑02 maj 2026, 16:41Svjesno zaboravljaš Lukića.Edincapitano je napisao/la: ↑02 maj 2026, 14:15Ako Pejcinovic se odluci za nas poslje SP opet cemo igrati s dva napadaca, a mozda i nastavimo s dva napadaca i bez Pejcinovca jer imamo Harisa i Ermedina a s klupe Bazdar ili onaj mali Jakupovic iz Amerike, i ako ja mislim da se Edin nece oprosti poslje SP nego ce gurati da ode i na EP pa makar s klupe ulazio.
Jašta. Baš ti je to razlog bio što si ga svjesno zaboravio.Edincapitano je napisao/la: ↑02 maj 2026, 16:44Ma kakav Lukic, 27-28 godina igra u Rumunijoj. LN treba da se podmladi ekipa iza Demirovica i Harisa. Nisam neki ljubitelj Bazdara ali i dalje je on mlad kad poredis s Lukicem.Daduli je napisao/la: ↑02 maj 2026, 16:41Svjesno zaboravljaš Lukića.Edincapitano je napisao/la: ↑02 maj 2026, 14:15
Ako Pejcinovic se odluci za nas poslje SP opet cemo igrati s dva napadaca, a mozda i nastavimo s dva napadaca i bez Pejcinovca jer imamo Harisa i Ermedina a s klupe Bazdar ili onaj mali Jakupovic iz Amerike, i ako ja mislim da se Edin nece oprosti poslje SP nego ce gurati da ode i na EP pa makar s klupe ulazio.
Glory Glory Man United
evo ga u prvih 11 
Valja li ovaj čemu?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Prenosi li ko Slovan danas?
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kakav mi je onda razlog bio pametnjakovic moj? Jel Lukic igra u Real Madridu pa ga je tesko zaboraviti? Nisi ni znao ko je on prije baraza a sad klanjas mu, smijesan siDaduli je napisao/la: ↑02 maj 2026, 16:49Jašta. Baš ti je to razlog bio što si ga svjesno zaboravio.Edincapitano je napisao/la: ↑02 maj 2026, 16:44Ma kakav Lukic, 27-28 godina igra u Rumunijoj. LN treba da se podmladi ekipa iza Demirovica i Harisa. Nisam neki ljubitelj Bazdara ali i dalje je on mlad kad poredis s Lukicem.
Češki i Poljski kanali
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ja bih rekao nakon 30 godina inano prvi put sistem. Znaci gradi sistem i trazi igrace koji su kandidati da budu uspjesni u sistemu. I pomisliti da bi Spaha i Barba i ekipa trosili bezze vrijeme na ovom monku je nelogicno da on ne vrijedi.
Ja im vjerujem.
Treba isto biti svjestan da poziv u repku dobro ojacava poziciju igracu u klubu i daje motivaciju jos vecu za napredak. Ode i on u Bundesligu nakon svjetskog.
Uvjeren ssm ms kakav da je Mahmic da ce biti bar 20% bolji do svjetskog.
Ja im vjerujem.
Treba isto biti svjestan da poziv u repku dobro ojacava poziciju igracu u klubu i daje motivaciju jos vecu za napredak. Ode i on u Bundesligu nakon svjetskog.
Uvjeren ssm ms kakav da je Mahmic da ce biti bar 20% bolji do svjetskog.
Sto se tice mene pratio sam i gledao svaku utakmicu A REPREZENTACIJE OD BOLONJE. Ici cu abd u Californiju itd itd.
Otac brat ranjeni na sokolju 1993
Vecinom ovde pisu sinovi dezertera kojima je ok da se neki no name MAHMIC igra sa reprezentacijom hocu malo u austriju hocu malo u bh. Kakva je to ljubav, kakava je to ljubav ako sd mora da moli objasnjava da ti trebas da igras za drzavu odakle ti i tvoja porodica potice.
I na kraju Spahic dobro doso sine bosanski, a za ANELA KAZE ZAVRSENA PRICA i to najboljem stoperu kojeg je reprezentacija bh imala odkad postoji. Pogrijesio uredu nema popusta nema oprosta slazem se, al ovaj mali je po meni uradio 10x goru stvar nego anel a ANEL JE 800x potrebni i BOLJI IGRAC I IGRA KONSTANTNO 5 godina u najacim ligama standardno i sad igra u 6 ligi svijeta. Neigra on za sturm ili red bul iz austrije amaterskim ligama pa da kazes nije austriska liga relevantna.
VICO JE G U Z I JO BARBAREZA I SPAHICA JAVNO I OPET MU JE BARBAREZ I SPAHIC OPROSTILI I PRISTSLI DA RADE ZA NJEG
Vecinom ovde pisu sinovi dezertera kojima je ok da se neki no name MAHMIC igra sa reprezentacijom hocu malo u austriju hocu malo u bh. Kakva je to ljubav, kakava je to ljubav ako sd mora da moli objasnjava da ti trebas da igras za drzavu odakle ti i tvoja porodica potice.
I na kraju Spahic dobro doso sine bosanski, a za ANELA KAZE ZAVRSENA PRICA i to najboljem stoperu kojeg je reprezentacija bh imala odkad postoji. Pogrijesio uredu nema popusta nema oprosta slazem se, al ovaj mali je po meni uradio 10x goru stvar nego anel a ANEL JE 800x potrebni i BOLJI IGRAC I IGRA KONSTANTNO 5 godina u najacim ligama standardno i sad igra u 6 ligi svijeta. Neigra on za sturm ili red bul iz austrije amaterskim ligama pa da kazes nije austriska liga relevantna.
VICO JE G U Z I JO BARBAREZA I SPAHICA JAVNO I OPET MU JE BARBAREZ I SPAHIC OPROSTILI I PRISTSLI DA RADE ZA NJEG
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Us.ro sePitar6785 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 18:18Sto se tice mene pratio sam i gledao svaku utakmicu A REPREZENTACIJE OD BOLONJE. Ici cu abd u Californiju itd itd.
Ako ga sanjaš znači da je vrijeme da malo parkiraš misli o njemu i posvetiš se necem drugom
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ