Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Oci iskrvare dok se Bazdar ili Hasic dodavaju u nedogled...
Guzi on onda i tebe,sto ga ne smijenis?Ranjen sam i ja,pa?Sta mi je ova drzava dala,nista,to preseravanje o patriotizmu mi bas ide na ****,ili volis ili ne volis a ima i ona svi mi na kraju gledamo kako da prezivimo i da imamo bolji zivot,ja sam da uvijek igraju najbolji i oni koji su to zasluzili a prvo oni koji su to zasluzili i sto se tice svjetskog ko nije igrao i nije bio pouivan za kvalifikacije ne smije otic na svjetsko,ima poslije svjetskog liga prvaka,kvalifikacije za Evropsko koje je mozda i vaznije od svjetskog jer nismo nikad bili,a kroz ligu nacija pravit novu generaciju koja ce nas vodit na sljedeco Svjetsko ABD,tu ce biti mjesta za Mahmica i za ove nove o kojima se prica Licina,Pejcinovic,Cosovic,Busuladzic itd,da ne zaboravim i onaj Jakupovic iz Amerike,treba ga prebacit u Evropu kao sto se uradilo sa Barjaktarevicem,ocito je mali veliki talenatPitar6785 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 18:18Sto se tice mene pratio sam i gledao svaku utakmicu A REPREZENTACIJE OD BOLONJE. Ici cu abd u Californiju itd itd.
Otac brat ranjeni na sokolju 1993
Vecinom ovde pisu sinovi dezertera kojima je ok da se neki no name MAHMIC igra sa reprezentacijom hocu malo u austriju hocu malo u bh. Kakva je to ljubav, kakava je to ljubav ako sd mora da moli objasnjava da ti trebas da igras za drzavu odakle ti i tvoja porodica potice.
I na kraju Spahic dobro doso sine bosanski, a za ANELA KAZE ZAVRSENA PRICA i to najboljem stoperu kojeg je reprezentacija bh imala odkad postoji. Pogrijesio uredu nema popusta nema oprosta slazem se, al ovaj mali je po meni uradio 10x goru stvar nego anel a ANEL JE 800x potrebni i BOLJI IGRAC I IGRA KONSTANTNO 5 godina u najacim ligama standardno i sad igra u 6 ligi svijeta. Neigra on za sturm ili red bul iz austrije amaterskim ligama pa da kazes nije austriska liga relevantna.
VICO JE G U Z I JO BARBAREZA I SPAHICA JAVNO I OPET MU JE BARBAREZ I SPAHIC OPROSTILI I PRISTSLI DA RADE ZA NJEG
Jako dobra asistencija, steta sto je ponisteno.
Kako ga je fino pronašao prelijepa bi bila asistencija, baš šteta....
I primiše sad gol iz slobodnjaka poslije toga....
Druze nama ce repka biti da covjek nece znati Odakle mu sve opasnost prijeti . Tacno da neznas odakle ce ko zapucati
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Odmah naša zastava u opisu
-
Donnaruppa
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Mahmiću kapitensku dati. Nemere ti Katić igrati tude. Dizginemo.Donnaruppa je napisao/la: ↑02 maj 2026, 19:30
Odma protiv makedonije ovako i do polufinala SP nista ne mijenjat
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, ANamelessGhoul, aqarius, ArtemisFowl, bavariapivo, Beduin, BiH26, boki86, bordobijeli, Bosnjo22, Brazzzoo123, Brokula, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, Coolpanda24, daka1010, dariolovrinovic00, debug, dena24, donniedarko, DzaniMehmet, edin139, Edincapitano, Elddar, exampLe., feniksptica, Frankie, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, greenwood, guillermo, Hajdeee, Halix131, HariTz, harko35, head88, Helemnejse, hrustoni, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, insimadop, invincible1921, inzomni, J1897, James1987, jasmin10, JHam, JoeBleck, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, kovac, krkacina, Lavcina, legendarnadruga, LjutaPaprika, ludilompredozirani, Lynx, Majstorinho, majstorS35, Micron, mirsonetz, Muumii, nebeskasila, NebeskaSila96, odsoli075, Pensioner26, Principatus, prisonbreak, Rauber33, RaZuti, riki46, rio_Ferdy88, sagitarius, SamLake, SanaBosna, Scholl, Sensei, Shevko, sLucajni, Soba, soccerfan, StevieG8, TefalTava, tuzlanskinacin, Wilshere10, Zeka, Zeko87, zemuntrg, ZmajOdBosne33 i 600 gostiju.