Ermin Mahmić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Skide mu golman strašan šut ljevicom 
Umalo da zabije gol, dobra odbrana golmana
Inace Ceska liga dosta napadacki otvorenija u odnosu na Poljsku ligu,gdje nasi igraci zapinju u duplom bloku iste.
Oci iskrvare dok se Bazdar ili Hasic dodavaju u nedogled...
Oci iskrvare dok se Bazdar ili Hasic dodavaju u nedogled...
Guzi on onda i tebe,sto ga ne smijenis?Ranjen sam i ja,pa?Sta mi je ova drzava dala,nista,to preseravanje o patriotizmu mi bas ide na ****,ili volis ili ne volis a ima i ona svi mi na kraju gledamo kako da prezivimo i da imamo bolji zivot,ja sam da uvijek igraju najbolji i oni koji su to zasluzili a prvo oni koji su to zasluzili i sto se tice svjetskog ko nije igrao i nije bio pouivan za kvalifikacije ne smije otic na svjetsko,ima poslije svjetskog liga prvaka,kvalifikacije za Evropsko koje je mozda i vaznije od svjetskog jer nismo nikad bili,a kroz ligu nacija pravit novu generaciju koja ce nas vodit na sljedeco Svjetsko ABD,tu ce biti mjesta za Mahmica i za ove nove o kojima se prica Licina,Pejcinovic,Cosovic,Busuladzic itd,da ne zaboravim i onaj Jakupovic iz Amerike,treba ga prebacit u Evropu kao sto se uradilo sa Barjaktarevicem,ocito je mali veliki talenatPitar6785 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 18:18Sto se tice mene pratio sam i gledao svaku utakmicu A REPREZENTACIJE OD BOLONJE. Ici cu abd u Californiju itd itd.
Otac brat ranjeni na sokolju 1993
Vecinom ovde pisu sinovi dezertera kojima je ok da se neki no name MAHMIC igra sa reprezentacijom hocu malo u austriju hocu malo u bh. Kakva je to ljubav, kakava je to ljubav ako sd mora da moli objasnjava da ti trebas da igras za drzavu odakle ti i tvoja porodica potice.
I na kraju Spahic dobro doso sine bosanski, a za ANELA KAZE ZAVRSENA PRICA i to najboljem stoperu kojeg je reprezentacija bh imala odkad postoji. Pogrijesio uredu nema popusta nema oprosta slazem se, al ovaj mali je po meni uradio 10x goru stvar nego anel a ANEL JE 800x potrebni i BOLJI IGRAC I IGRA KONSTANTNO 5 godina u najacim ligama standardno i sad igra u 6 ligi svijeta. Neigra on za sturm ili red bul iz austrije amaterskim ligama pa da kazes nije austriska liga relevantna.
VICO JE G U Z I JO BARBAREZA I SPAHICA JAVNO I OPET MU JE BARBAREZ I SPAHIC OPROSTILI I PRISTSLI DA RADE ZA NJEG
Kamere su im haos lose, ne znam sta ovaj VAR tim uopste moze da pogleda ako im je ovo najbolji ugao.
Jako dobra asistencija, steta sto je ponisteno.
Jako dobra asistencija, steta sto je ponisteno.
Kako ga je fino pronašao prelijepa bi bila asistencija, baš šteta....
I primiše sad gol iz slobodnjaka poslije toga....
dobar i slobodnjak,al nece ih gol da ga yebes
Goool, majstor 
KAKVA GOLCINAAAAAAAAAAA DR UZEEEEEEEEEEEEEEE
Al ih Spaha nalazi 
o
Druze nama ce repka biti da covjek nece znati Odakle mu sve opasnost prijeti . Tacno da neznas odakle ce ko zapucati
Druze nama ce repka biti da covjek nece znati Odakle mu sve opasnost prijeti . Tacno da neznas odakle ce ko zapucati
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 02 maj 2026, 19:19, ukupno mijenjano 2 puta.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma odmah protiv Makedonije u prvu
Kakav prelijep trenutak! Ermin Mahmic (Liberec) je došao do lopte i uputio snažan udarac s velike udaljenosti. To je bilo najbolje rješenje jer je lopta našla put do mreže unutar lijeve stative. Jakub Markovic samo klima glavom u nevjerici.
Negdje video gola?
Auuuuuuu kakvu smo zvijer dobiliiiiiii
Ja imam video, snimao rodjaku hahah.. dajte bro u pp saljem na viber
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Odmah naša zastava u opisu
-
Donnaruppa
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Mahmiću kapitensku dati. Nemere ti Katić igrati tude. Dizginemo.Donnaruppa je napisao/la: ↑02 maj 2026, 19:30
Odma protiv makedonije ovako i do polufinala SP nista ne mijenjat
Trenutno korisnika/ca: 313, AlenHalilovic, Beduin, bordobijeli, CAGarfia, denza, Edincapitano, kosevodom, L-Train, Radnicki1921, Scholl, TETRAPAK, Zglavkar i 117 gostiju.