Brat poredi Mandžukića sa Džekom
A realnost da se Pjanić i Mandžukić oprostili u 30 i kojoj. A Modrić i Džeko i dalje tata igre u 41
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Brat poredi Mandžukića sa Džekom
Mandzo dao gol u finalu LP a igrao i finale SP.
1000%. Lik koji je najvise profitirao sto se odlucio igrati za nas - davno ja to rekohnapapijri1987 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 11:12Ako su ljiljani ikome donijeli dobrog u zivotu to je Nikola Katic. Taj covjek da nije upoznao ovih par bosnjaka bi vjerovatno igrao u nekoj belgijskoj ligi.
Danas,zahvaljujuci prvenstveno Mironu pa onda i Edinu i ostaloj klapi,igra SP i slijedecu sezonu BL.
Nije ni cudo sto onako pjeva. I ja bih da mi neko karijeru spasi
Treba biti realan i posten, to sto je nas ne znaci da je neka aman zaman svjetska klasa. Nije opravdao ocekivanja sto se tice velikih klubova i trofeja.
Mandzo je i osvojio LP. Uz to, bio jedan od najzasluznijih sto je doslo do toga. Napomenimo i odlicne igre za Krvatsku, gdje je uz Raketu i Luku bio najbolji player.napapijri1987 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 12:14Mandzo dao gol u finalu LP a igrao i finale SP.
Nesto sto Dzeko ili Ibrahimovic nikada nisu uradili.
I ti dodjes i zelis da poredis Mandzu sa ova dva flopa?
Mandzukic se poredi sa igracima kao sto su Pelé,Messi, C.Ronaldo,Puskas...
Cak treba izmisliti i nagradu za najljepsi gol u finalu i nazvati je Mandzukic Award. Neka bude pandan Puskas Award
jel realno da se neko zakaci na levatov hiljaditi profil:-)tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 maj 2026, 12:46Pustite PSVa mora trolat od tog zivi, a mozda je i preskocio terapiju...
nadam se da se zajebavas. Kad ne bude mogao potrcat od jeseni pa kad mu krenu psovat od do, jel mu to treba? zna se kakav smo mi narod. Nista idealnijeg od toga da se oprosti sad, kao i mnogi velikani u ''peaku'' a ne da dozvoli sebi da ga tjeraju
ne zezam se uopste:-)
Tako je. Ja bih to poredao ovako:PSV je napisao/la: ↑03 maj 2026, 12:37Treba biti realan i posten, to sto je nas ne znaci da je neka aman zaman svjetska klasa. Nije opravdao ocekivanja sto se tice velikih klubova i trofeja.![]()
Mozemo nabrojati dosta boljih igraca od njega u vrhu napada, a da su sa Balkana npr. Vucinic, Pantelic, Pandev, Klasnic, Kramaric, Milos Krasic i mnogi drugi.
Mandzo je i osvojio LP. Uz to, bio jedan od najzasluznijih sto je doslo do toga. Napomenimo i odlicne igre za Krvatsku, gdje je uz Raketu i Luku bio najbolji player.napapijri1987 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 12:14Mandzo dao gol u finalu LP a igrao i finale SP.
Nesto sto Dzeko ili Ibrahimovic nikada nisu uradili.
I ti dodjes i zelis da poredis Mandzu sa ova dva flopa?
Mandzukic se poredi sa igracima kao sto su Pelé,Messi, C.Ronaldo,Puskas...
Cak treba izmisliti i nagradu za najljepsi gol u finalu i nazvati je Mandzukic Award. Neka bude pandan Puskas Award![]()
Usput, on je vjerovatno i najpodcjenjeniji spic ikada. Klubovi u kojima je igrao dovoljno govore.![]()
Postujem ali se ne slazem. Kolika god velicina bio,ja mislim da je vrijeme da sudija svira kraj..babino je napisao/la: ↑03 maj 2026, 13:06ne zezam se uopste:-)
dzeku tjeramo vec 5 godina, navikao je on na to, a uopste mi ne djeluje da je spreman na kraj karijere i misljenja sam da cemo ga tjerati do eura 2028:-)
neka smanji ocekivanja, dzoker kod mirona i kod barbe, svi zadovoljni.
Eno na Insta story okacio sliku Tabakovica i "on fire" jer je postigao pobjedonosni gol protiv BvB. Katic me pozitivno iznenadio kako se stopio s nasom repkom, igracima i navijacima. Vjerovatno i sam uvidio koliko su mu sve te okolnosti pomogne u karijeri i koliko ga svi gotivimo.napapijri1987 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 11:12Ako su ljiljani ikome donijeli dobrog u zivotu to je Nikola Katic. Taj covjek da nije upoznao ovih par bosnjaka bi vjerovatno igrao u nekoj belgijskoj ligi.
Danas,zahvaljujuci prvenstveno Mironu pa onda i Edinu i ostaloj klapi,igra SP i slijedecu sezonu BL.
Nikola je super lik ispao. Bas drag momak. Juce sa Dzekom i njegovom porodicom svo vrijeme. Muslica podrzava. Bas bas dobar dečko. Prvenstveno je profesionalan i prica samo na terenu a volim toBeduin je napisao/la: ↑03 maj 2026, 21:23Eno na Insta story okacio sliku Tabakovica i "on fire" jer je postigao pobjedonosni gol protiv BvB. Katic me pozitivno iznenadio kako se stopio s nasom repkom, igracima i navijacima. Vjerovatno i sam uvidio koliko su mu sve te okolnosti pomogne u karijeri i koliko ga svi gotivimo.napapijri1987 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 11:12Ako su ljiljani ikome donijeli dobrog u zivotu to je Nikola Katic. Taj covjek da nije upoznao ovih par bosnjaka bi vjerovatno igrao u nekoj belgijskoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Choma, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, LeCoq, Proximic i 39 gostiju.