Je li ko upratio šta je s Malićem, nema ga ni na klupi?
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
Logika da ide tamo gdje će igrati je jedino ispravno. Ima 18 godina i sijaset vremena pred sobom. Najgore što može da mu se desi jeste da potpiše za neki Chelsea ili klubove tog tipa, koji će mu davati šanse na kapaljku ili neće nikako, jer ima 526 opcija, pritisak, a i generalno vole gotove igrače. To mu već od januara ili od juna znači posudbu u neki HSV i dolazak na nivo ispod trenutnog.
Leverkusen, Dortmund, Roma, Napoli, Leipzig su klubovi gdje će imati priliku, igrati, i nikakav problem nije da tamo provede 2-3 godine. Ako mu menadžer može izganjati da igra negdje garantovano, to treba biti prioritet. Neka u ugovor stave otkupnu klauzulu tipa 60 miliona eura i sve super, sa svih strana. Neće ni Kerim otići tako lahko, a ako naraste na nivo da se nekome to isplati platiti, uredu.
Teoretski, sada Roma ili Leverkusen i sa 22-23 godine najjače evropske ekipe. Idealno
Ne ići u Englesku, ne ići u propali Milan kojeg prati ogroman pritisak ili tako neke varijante.
Leverkusen, Dortmund, Roma, Napoli, Leipzig su klubovi gdje će imati priliku, igrati, i nikakav problem nije da tamo provede 2-3 godine. Ako mu menadžer može izganjati da igra negdje garantovano, to treba biti prioritet. Neka u ugovor stave otkupnu klauzulu tipa 60 miliona eura i sve super, sa svih strana. Neće ni Kerim otići tako lahko, a ako naraste na nivo da se nekome to isplati platiti, uredu.
Teoretski, sada Roma ili Leverkusen i sa 22-23 godine najjače evropske ekipe. Idealno
Ne ići u Englesku, ne ići u propali Milan kojeg prati ogroman pritisak ili tako neke varijante.
Povrijedio se protiv LASKa, prije 10ak dana.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Kad bih ja birao, od svih mogucih klubova, volio bih ga vidjet u Villarealu, steta pa ga nikad nisu trazili, ili je finansijski izvan dosega 
Betis je isto simpa...ali ne volim pelegrinija jer se ogrijesio prema Dzeki
Betis je isto simpa...ali ne volim pelegrinija jer se ogrijesio prema Dzeki
Joj zastava ko da Bosna igra 
Umalo da zabije, ima muda samo šuta 
Karic i Gazi plivaju zasada
Ne gledam utakmicu, jel to kerim igra protiv gazibegovica na istoj strani? Vidim gazibegovic dobro ocjenjen
Nisam nikad vise nasih zastava vidio na jednoj utakmici u Austriji
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
napapijri1987
- Kontakt:
BiH nikada nije imala igraca kao sto je Kerim. Ovakav bezobrazluk je nevidjen u nasem narodu. On bi od 8 lopti koje dobije u noge 11 sutirao. Znaci lik ne j.ebe zivu silu. Samo daj meni loptu i gotovo. Inace cijela ekipa Salzburga igra tako da svako igra za sebe ali Kerim prednjaci u tome. Na kraju krajeva to je i dobro jer svakako nece igrati tu vise.
Nudi se konstantno,dobra kontrola lopte zasad, imao je 4-5 suteva od kojih je vecina bila izblokirana.
Nudi se konstantno,dobra kontrola lopte zasad, imao je 4-5 suteva od kojih je vecina bila izblokirana.
Znaci da ne palim dzabe
Austrijska liga je zadnji par godina bas izgubila na kvalitetu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam jeste li upratili ali AS4 Premium radi utakmicu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Koliko izbjegavaju Kerima, mater im j.
Pripadnik dvotrećinske većine u državi Bosni.
Jel silov'o s driblinzima makar koji put Gazija? 
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
zeljovac21
- Kontakt:
Realno on jedini ovdje nesto i zna ovo ostalo talasika. Ne bi je ni ja dao nikomenapapijri1987 je napisao/la: ↑03 maj 2026, 17:50BiH nikada nije imala igraca kao sto je Kerim. Ovakav bezobrazluk je nevidjen u nasem narodu. On bi od 8 lopti koje dobije u noge 11 sutirao. Znaci lik ne j.ebe zivu silu. Samo daj meni loptu i gotovo. Inace cijela ekipa Salzburga igra tako da svako igra za sebe ali Kerim prednjaci u tome. Na kraju krajeva to je i dobro jer svakako nece igrati tu vise.
Ne znam kakvu vi utakmicu gledate pa da kažete da ga izbjegavaju. Bila je samo jedna prilika gdje je onaj Kitano bio sebičan, Kerim stojao sam na 16m a ovaj driblao i sutao direkt u golmana. Ruku na srce doduse, Kerim je imao makar 2-3 situacije u 1. poluvremenu gdje je sutao ili gdje se nije htio riješit lopte iako je imao bolja rjesenja. Stice se dojam da dosta igraca ovdje za sebe igra, ne cudi me opcenito ni taj Kitanov potez.
A evo i izađe Kerim, realno prosječna partija. Imao je jedan dobar šut lijevom nogom odbranjen u prvom poluvremenu i jedan odlican centarsut u drugom, slican onom kakav je Tabakovicu poslao protiv Rumunije.
A evo i izađe Kerim, realno prosječna partija. Imao je jedan dobar šut lijevom nogom odbranjen u prvom poluvremenu i jedan odlican centarsut u drugom, slican onom kakav je Tabakovicu poslao protiv Rumunije.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 03 maj 2026, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
S obzirom koliko smo tanki sa rezervama na desnom beku slažem se. Daleko bolje rješenje nego ona strahota iz Kardifa kad je Gigović završio na desnom beku.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Benko123, CAGarfia, debug, Edincapitano, MiranGlasnic, Tihi i 52 gosta.