Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Marokanci58
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ja sam govorio kada je Čelik igrao sa Klisom u Konjicu za ulazak u Prvu ligu FBiH da imaju najbolje navijače u BiH definitivno a evo to se potvrdjuje iz kola u kolo i dan danas nakon 3 godine.
Support your local club !
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ja sam to isto rekao nakon gostovanja prošle godine u Gračanici. Dok su bili niže lige nisam stvarno pratio.
BRATSTVO GRAČANiCA
Eno ih slave ulazak u PL. Raduju se sto ce biti sad Vicina kuja za Borac i Radnik. Nek je sretno kad vas to veseli. E moja zenicka prcijo, nikad neces osjetit slast borbe za titulu, kup te evropsko takmicenje. 
Tebi je haman nekad neki lik iz Zenice opalio žensku,plaho si ogorčen na njih
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mazohizam je psihički poremećaj. Rezultat je osjećanja zadovoljstva pri izloženosti fizičkoj boli ili poniženju.
Potječe iz ranog svjedočenja spolnom odnosu roditelja. Ovakva situacija naziva se praprizor. Najčešći vid ponižavanja su udarci po stražnjici, koji su oživljavanje strahote neshvaćenog spolnog čina na vlastitoj koži. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohist.
Nadji sebi nekog da te udara po straznjici, ne moras poremecaje lijeciti na forumu.
Celik!3,2,2.
Bit ce zanimljivo sljedece kolo. U slucaju pobjede Celika i poraza Stupcanice bit ce i matematicki sve rijeseno. Mada vjerujem da smo 90% zavrsili ovu pricu oko ulaska u Pl.
Ukoliko se to desi, onda svim silama po pozitivan rezultat u Simin han, da im konacno zakucamo ekser u tabut, rijetko antipaticna ekipa i sve na silu. A usput i sisoji onemogucit da stima rezultate kako on zeli.
Sto se tice Robije, prekucala sve zivo top 3 u nasoj voljenoj BiH, jucer 1500 na gostovanju. Ko to jos moze??
Igraj likCe nepobjediv sada ti si
Ukoliko se to desi, onda svim silama po pozitivan rezultat u Simin han, da im konacno zakucamo ekser u tabut, rijetko antipaticna ekipa i sve na silu. A usput i sisoji onemogucit da stima rezultate kako on zeli.
Sto se tice Robije, prekucala sve zivo top 3 u nasoj voljenoj BiH, jucer 1500 na gostovanju. Ko to jos moze??
Igraj likCe nepobjediv sada ti si
- BatistutA19
- Kontakt:
Sam sa sobom pise Ledeni ili se ubacuje nekom u komentare sa 128 nikova i on ponizava nekog ,retardiran decko 100% .Nema mi ijednog forumasa da pise sa Ledenim ,samo se ubacuje u komentare ili pise monologe .
Ja mislim da se jede od muke a sve prati Čelik i jos kad vidi ovoliki broj navijaca u gostima kako se pjeva i navija od srca.
Bolje je pripremajte se za sljedecu sezonu svi, ja mislim da je Gosk favorit br 1 a bgm nije sigurno ni Posusje i ko zna kakvih moze bit opet reorganizacija liga.
Ja mislim da se jede od muke a sve prati Čelik i jos kad vidi ovoliki broj navijaca u gostima kako se pjeva i navija od srca.
Bolje je pripremajte se za sljedecu sezonu svi, ja mislim da je Gosk favorit br 1 a bgm nije sigurno ni Posusje i ko zna kakvih moze bit opet reorganizacija liga.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma kakvo 1500 nema ondje ni 200Dajdza11 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 15:06Bit ce zanimljivo sljedece kolo. U slucaju pobjede Celika i poraza Stupcanice bit ce i matematicki sve rijeseno. Mada vjerujem da smo 90% zavrsili ovu pricu oko ulaska u Pl.
Igraj likCe nepobjediv sada ti si![]()
Navukao sam ponovo debile na tanak led. Lagano mi to polazi za rukom. Opasne komplekse sam nabio. Sretno u PL pusikurci Vice, napravio je od vas kujicu za Bojac i Radnik.

- samoposteno
- Kontakt:
Njega je otac dobro lupo po straznjici razvalio mu je zato i jest ovako defektanAllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:13Mazohizam je psihički poremećaj. Rezultat je osjećanja zadovoljstva pri izloženosti fizičkoj boli ili poniženju.
Potječe iz ranog svjedočenja spolnom odnosu roditelja. Ovakva situacija naziva se praprizor. Najčešći vid ponižavanja su udarci po stražnjici, koji su oživljavanje strahote neshvaćenog spolnog čina na vlastitoj koži. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohist.
Nadji sebi nekog da te udara po straznjici, ne moras poremecaje lijeciti na forumu.
Jest se debil upalio, replicirali mu prvi put nakon mjesec dana 

Dize se prasina ⚫️🔴
- Zenicanin988
- Kontakt:
Eto imas ti jbt kralj zadnja 3 posta samo spominjes ledenog i te smajliće stavljas da se kocenes od smijeha , de Bati dodji sebi isto si dijete ti kralja dragogBatistutA19 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 15:11Sam sa sobom pise Ledeni ili se ubacuje nekom u komentare sa 128 nikova i on ponizava nekog ,retardiran decko 100% .Nema mi ijednog forumasa da pise sa Ledenim ,samo se ubacuje u komentare ili pise monologe .
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Kad nije sav svoj ,nema komentara da ne vredja Celik i Zenicu,ok pisat o drugom ali on konstantno vredja ,mada i ne pisem nesto u 10 dana komentar.Zenicanin988 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:28Eto imas ti jbt kralj zadnja 3 posta samo spominjes ledenog i te smajliće stavljas da se kocenes od smijeha , de Bati dodji sebi isto si dijete ti kralja dragogBatistutA19 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 15:11Sam sa sobom pise Ledeni ili se ubacuje nekom u komentare sa 128 nikova i on ponizava nekog ,retardiran decko 100% .Nema mi ijednog forumasa da pise sa Ledenim ,samo se ubacuje u komentare ili pise monologe .