Premijer liga BiH - aktuelno

LondonBlues
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la LondonBlues » 04 maj 2026, 09:41

AvantiBL je napisao/la:
04 maj 2026, 08:01
Dobro jutro svim ljubiteljima fudbala u Republici Srpskoj i Federaciji BiH i srećan vam početak nove radne sedmice.

Najbolji strijelac lige,
Najbolji asistent lige,
Najviše postignutih golova,
Najmanje primljenih golova.

Znate li o kojem klubu je riječ?

slika
Jos pure trebate pojest da bi stigli sezonu Jakira.

StriktnoZlo
Kontakt:

Post Postao/la StriktnoZlo » 04 maj 2026, 09:44

al zato Ramini puleni zvani "POLICIJA" :ljepota: :ljepota:
Kontao sam da one zelene ne može niko prevaziči, ali trojka me je demantovala žestoko :bih:
"Sve laže onaj mali ..."

ULTRAGOTIVA

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 04 maj 2026, 09:53

ErosViverosViv je napisao/la:
04 maj 2026, 09:40
Virtu4l je napisao/la:
04 maj 2026, 06:10
Naravno da titula Borca nije zaslužena, samo što je to ove sezone urađeno na malo drugačiji način, sigurnim bodovima od klubova iz RS, tamo gde su drugi igrali "prave" utakmice i gubili bodove.

Bilo je tu i sudijskog navlačenja, ali ne kao ranije.
Zato sto su se ovaj put rano odvojili pa nije bilo potrebe za sudije, golove iz trometarskih ofsajda i slicno.
Dobijanjem free bodova iz doboja, prijedora, listicei bijeljine (svaka x4) tebi je titula osigurana.

Posalji nekog tomica, njegomirovica, kazlagica u doboj protiv sarajeva, zelje, zrinjskog i eto ti dodatnih bodova bez da ti namjestas u banjoj luci.
Posusje ove godine, zato su ih i ostavili u ligi na racun Stupcanice.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 04 maj 2026, 09:53

Argentina je napisao/la:
04 maj 2026, 08:38
Combattente87 je napisao/la:
04 maj 2026, 08:32
Argentina je napisao/la:
04 maj 2026, 08:27

Istina i ta je razlika vidjljiva pocevsi od posjete u BL do toga da je Boraca tada dobijao pljesak na svakom terenu, a danas zvizduke. Razlika evidentna i to puno govori.
Pričaš gluposti, posjeta je u 5 deka, samo što su Lešinari bili na istoku pa je izgledalo da ima više ljudi....
Naravno da je razlika evidentna jer ste od potpunog uništenja Borca i pokušaja da nas ugasite raznim manifetlucima i gnusnim krađama došli do toga da taj isti Borac slavi titulu na vašem stadionu ;) Karma je čudo :D
Kosevo je stadion opstine Centar.
Malo si umisljen da je Borac nekome bitan. Ista prica kao Velezovaca kad misle da su bitni. Fulate malo i na sili pricate i gurate tu pricu, fkt niste interesantni. Ljudi se pecaju za sudjenje, a ne na Borac sto mozes.

Ali komentari "neko nekoga hoce unistiti", vidi se da ste bili braca sa Sarajevom i Pitarima😂😂
Baš zato što ste vi baš bitni, uveliko se razmišlja da se uvede dodjela pehara za šampione priprema i za osvajača trećeg mjesta.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 04 maj 2026, 10:05

Ma ne, treba pustiti da se u savez vrati neko iz federacije. Borac ce tu biti svakako, nece proci kao sto neki prizeljkuju. Evropica neka da se izbori, nama dobro.
Ali prava poslastica ce biti kad dodje na celo saveza neko iz federacije, pa kad krenu lakrdije na stetu svih pa i federalnih klubova. Kad luksemburg bude velesila u fudbalu, kad tereni budu propadali.. tako je i bilo prije Vice, i znate vi to ovdje svi dobro, samo vas pojede sto to nije neko vas uradio sve. Reprezentacija vam hodala u raspaloj legea opremi, svaki drugi raspar nosi, ko grupa gradjana. O nekim ozbiljnijim stvarima ne treba trositi rijeci.
Nije se ovdje rodio ko je narodu ugodio. A pouceni iskustvima da se vi u federaciji medjusobno koljete i razdirete sve, dok Zrinja i Borac rapidno gaze ka naprijed, to bi bio i najbolji scenario.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 04 maj 2026, 10:28

Au sl sezone kada i Celik udje, bice liga jos bolja :D

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 04 maj 2026, 10:38

Silvester071 je napisao/la:
04 maj 2026, 09:09
MikiPirs je napisao/la:
04 maj 2026, 09:03
Ko otvara temu za evropu 2026/2027? :D
Ko prvi stigne 😃
Imate čast jelte kao prvaci 🇧🇦 BiH da otvorite istu
Butik je otvoren: viewtopic.php?t=19752 :D

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 04 maj 2026, 11:10

AvantiBL je napisao/la:
04 maj 2026, 08:01
Dobro jutro svim ljubiteljima fudbala u Republici Srpskoj i Federaciji BiH i srećan vam početak nove radne sedmice.
A ta dva entiteta zajedno čine državu BOSNU I HERCEGOVINU. Slobodno napiši, neće ti niko ništa

Nego, čemu radovanje i slavlje i ovaj post ako BiH nije vaša država i ako vam titula ne treba?

labostarmomosa
Kontakt:

Post Postao/la labostarmomosa » 04 maj 2026, 11:19

Treba realan bit na ovom forumu najvise normalnih osoba je navijaca Borca, logicno je da ce vas peckat kad im pisete da poginu i slicno.

Manite se tih jeftinih prica kako ne priznaju drzavu, svak zna gdje zivi i valjda je to na kraju dana jedino bitno.

Kamo sreće da smo malo pametniji kao narod pa ne padat na priče politike al jbg.

Suđenje je prica za sebe, ali svakako da ove sezone bi osvojili sigurno i da je sve korektno bilo.

Sretno u evropi :bih:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 maj 2026, 11:23

Gdje su forumasi @Anex i @mosarajvosa83? Ta dva intelektualca odavno nisam vidio na temi. :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 04 maj 2026, 11:42

19vendetta87 je napisao/la:
04 maj 2026, 11:23
Gdje su forumasi @Anex i @mosarajvosa83? Ta dva intelektualca odavno nisam vidio na temi. :kafa:
Molim te ne prizivaj ovog drugog :shock:
Samo se nadam da nije digao ruku na sebe sinoć, uzeći u obzir nivo mržnje prema Borcu i proslavu titule na Koševu nije mu lako to je definitivno....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 04 maj 2026, 11:48

Borac zaluženo šampion iako im se na dosta utakmica navuklo. Da nije opet bi bili prvi jer su po kvaliteti i igri sigurno iznad ostatka lige. Velež im se pokazao kao najtvrđi orah ove sezone. Šteta one krađe Topuzovića jer smo mogli uzet i u toj utakmici bod ili tri ali vrijedilo je smijati mu se poslije kad ga je mostarska raja navukla 😍 :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 maj 2026, 11:52

Vicu i Misketa ce Real traziti ljudi madjionicari.

slika

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 04 maj 2026, 11:53

Resolute je napisao/la:
04 maj 2026, 10:05
Ma ne, treba pustiti da se u savez vrati neko iz federacije. Borac ce tu biti svakako, nece proci kao sto neki prizeljkuju. Evropica neka da se izbori, nama dobro.
Ali prava poslastica ce biti kad dodje na celo saveza neko iz federacije, pa kad krenu lakrdije na stetu svih pa i federalnih klubova. Kad luksemburg bude velesila u fudbalu, kad tereni budu propadali.. tako je i bilo prije Vice, i znate vi to ovdje svi dobro, samo vas pojede sto to nije neko vas uradio sve. Reprezentacija vam hodala u raspaloj legea opremi, svaki drugi raspar nosi, ko grupa gradjana. O nekim ozbiljnijim stvarima ne treba trositi rijeci.
Nije se ovdje rodio ko je narodu ugodio. A pouceni iskustvima da se vi u federaciji medjusobno koljete i razdirete sve, dok Zrinja i Borac rapidno gaze ka naprijed, to bi bio i najbolji scenario.
Kad je bio covjek iz Federacije, isto smo isli na SP, igrali sa Argentinom u Adidas opremi. :tralala:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 04 maj 2026, 12:10

Vrlo brzo ce sve u javnost doci samo vjera u Sanina Mirvica!

Ovo više prelazi granice idolopoklonskog podaništva i svrstava se u red nenoći, jada, patetike, klimoglava, beskičmenjaka i sl :tokralju:

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 04 maj 2026, 12:19

Komsija moj dobri pusti se budalesanja u srijedu igramo. Kakva je situacija kakva su ocekivanja? Ja nesto kontam idemo na penale.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 04 maj 2026, 12:24

labostarmomosa je napisao/la:
04 maj 2026, 11:19
Sretno u evropi :bih:
Ne dočekali je

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 04 maj 2026, 12:28

LondonBlues je napisao/la:
04 maj 2026, 12:19
Komsija moj dobri pusti se budalesanja u srijedu igramo. Kakva je situacija kakva su ocekivanja? Ja nesto kontam idemo na penale.
Ma moram malo komšija ujedat prime se vazda starosjedioci iz Rogatice, Foče i Ustikoline. Što se finala tiče eno napisao sam ti nedavno. Ko bude krvoločniji, borbeniji i sa više sreće taj uzima. Ne raduju me druga poluvremena protiv Želje i Radnika jer smo pali fizički. Sada jeli do fizike ili Ibrinih čarolija tek ćemo saznati za devet dana. Nemoj penale života ti odošmo u pizdu materinu svi :mrgreen:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 04 maj 2026, 12:30

Nijedan članak sa opštepoznatih objektivnih sarajevskih portala o skandiranju sinoć? :opaopa:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 04 maj 2026, 12:39

Threeplanetrees je napisao/la:
04 maj 2026, 12:28
LondonBlues je napisao/la:
04 maj 2026, 12:19
Ma moram malo komšija ujedat prime se vazda starosjedioci iz Rogatice, Foče i Ustikoline. Što se finala tiče eno napisao sam ti nedavno. Ko bude krvoločniji, borbeniji i sa više sreće taj uzima. Ne raduju me druga poluvremena protiv Želje i Radnika jer smo pali fizički. Sada jeli do fizike ili Ibrinih čarolija tek ćemo saznati za devet dana. Nemoj penale života ti odošmo u pizdu materinu svi :mrgreen:
Ima i moje familije na Grbavici starosjedioca iz Blagaja svi za Velez navijaju.

Ne znam komsija ja svaki dan se probudim jedan dan kontam da ce bit i golova i prilika da ce da gori na sve strane, drugi dan brate kontam obe utakmice 0:0, bas ono iz kojeg god kuta sagledam ne moze se nista ocekivat.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, Zigazaga i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []