FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma treba olma uvalit nekom za dobre pare,on je dobar kao super sub,i nista vise,usr.ao nam par situacija protiv atletika,ne moze on nista protiv jacih ekipa
Liverpool se spominje da bi ponudio 80m za Koundea,pa ako ode onda smo stvarno ocaj,mislim i kounde je los al onda ce nam se igra svest na garciju na beku i kad se ozljedi neko iz obrane-kita
Za informaciju ovima što slabije prate.
Silva ovu cijelu sezonu ne igra na poziciji Olma ili Fermina, nego na poziciji FDJ i Pedrija, ako se to uopće može tako uporediti.
Silva ovu cijelu sezonu ne igra na poziciji Olma ili Fermina, nego na poziciji FDJ i Pedrija, ako se to uopće može tako uporediti.
- jasonstatham
- Kontakt:
Tako treba! Samo deri!
A da pretjeruju sa cijenama, o tome sam pisao i ranije.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Vi ljudi nikako ne racunate kolika je sezona i koliko tu bude povreda. Ako ce covjek doci za 60% manju platu nego sto sad ima(tako se prica), ovo ce biti strasan posao Barce. Ako dodje ponuda od 80 mil za Kundea, upakovat u masnicu i poslat, to necemo ni osjetit igracki, a lova ce nam dobro doci za napadaca.
Pa sta je onda Silva? Jednom nogom u tabutu?Donnie Darko je napisao/la: ↑04 maj 2026, 12:10Kakav peak Olmo ima? Lik puni 28 za par dana. Ovo što sada igra je njegov peak. Može bit samo lošiji kad mu se tijelo dodatno počne raspadat.
Raspada se Olmo ali nama se 80% igraca kada šarnu ugovor pocnu raspadati tako da bi Silva potencijalno mogao biti nastavak gerijatrije.
Silva je bolje fudbaler ali mislim i nepotreban.Puno davi loptu,nekontran.Ne znam gdje ga gurnuti da igra.Nije 6ca,davi loptu za 10ku,spor za krilo.
Fermin svakako izbor broj 1 jucer,danas,sutra.
Treba im svima odbit jednu platu jer su ispali od ovih hamelja iz Madrida
Da sko mi bili umjesto arsenala ladno bi sudija svirao penal i crveni nad simeoneom zbog povlacenja, a kasnije jos jedan penal jer ne bi svirao faul u napadu nad gabrielom i onda bi penal nad grizmanom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Svima osim Yamalu i Feranu
Mislim da ga to neće plaho pogodit. Hanuma mu otvorila firmu u gradu. Lova redovno kapa
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Zao mi je sto igramo bez Rapha i Lamina za vikend. Kod drzavne mezimice je raspad sistema i kako bi bilo slatko uzeti titulu u Klasiku i zabiti im petardu, ne sumnjam ni sekund da bi tako bilo da smo kompletni. Jedva cekam vikend i utakmicu,samo je zal sto nismo kompletni i sto to ostavlja mogucnost ciganima da se provuku kroz Klasiko,a da ne budu demolirani.
E tako. Osta Atletiko bez kupa i bez finala LP. Jedna ekipa koja ima odlicne igrace, ali glup sistem i trenera. Za vikend prasimo Reala i madridjani ostaju ove sezone kao i lani, sa osvojenom velikom kur.cinom. A guraju ih maksimalno. U Španiji pogotovo, a vidjeli smo i u Evropi. Za Real se znalo prije, ali su sad poceli i ovaj smrdljivi Atletiko gurati. Mi smo protiv njih fakticki u 2 utakmice igrali skoro 1 cijelu sa igracem manje. I opet su nas jedva prosli.
Ali to je vec za izucavanja kako mi ne znamo igrati protiv ovakvih ekipa koje se brane, a uz to su jos i pomukle hijene. Sjetimo se Intera 2010, Chelsea 2012, Atletiko evo 3x, Inter lani itd.
Ali to je vec za izucavanja kako mi ne znamo igrati protiv ovakvih ekipa koje se brane, a uz to su jos i pomukle hijene. Sjetimo se Intera 2010, Chelsea 2012, Atletiko evo 3x, Inter lani itd.
Sudac isti kao prosle sezone,Hernandez,spremite se na ozbiljnu pljacku
Hahahaahah, ovo je stvarno komedija.
Pokušavat će dok god postoji matematička mogućnost.
To je jedna činjenica, a druga je krajnje podcjenjivanje Barcelone postavljanjem čovjeka koji prije godinu dana
na Montjuicu uopće nije skrivao namjeru pokrasti tu ekipu.
Nevjerovatno. Ja se čudim i Barceloni, koja sebi ovo dozvoljava.
Pokušavat će dok god postoji matematička mogućnost.
To je jedna činjenica, a druga je krajnje podcjenjivanje Barcelone postavljanjem čovjeka koji prije godinu dana
na Montjuicu uopće nije skrivao namjeru pokrasti tu ekipu.
Nevjerovatno. Ja se čudim i Barceloni, koja sebi ovo dozvoljava.
- jasonstatham
- Kontakt:
Hernandez sudi? Poništio je lani dva gola, spasio ih sramote. Opet stiže sa istim zadatkom.
Biće ovo tekma ponovo u njegovoj režiji.
Biće ovo tekma ponovo u njegovoj režiji.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.