FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 04 maj 2011, 14:44

geronimo je napisao/la:Čuj :o bum mu sad videli ožiljak :lol: Ili je možda karijera u pitanju nakon tog zahvata. :mrgreen:
Samo se ti zaj.ebaji :lol: , koljeno je osjetljiv dio ljudskog tijela, tu je smještena cijela težina i kada to jednom ode, to postaje životni problem. Nije to mišić ili jedna kost, pa da se lako regeneriše. Nešto kao sa stopalom. Igrači se nakon takvih povreda teško vraćaju u ubitačan ritam utakmica. Ne znam, šta ti misliš, možda samo lupetam bezveze :?
geronimo je napisao/la:Kraft - kontriraš šećeru i njegovim oduševljenjem što (ho)će da Schalke-u napune kasu. :lol:
Mislio sam da je čovjek od riječi, 3 posta dnevno na ovoj temi, a ono tek jedan u nekolika dana. Nek' nam malo lipog Maria pohvali :twisted:

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 04 maj 2011, 14:52

jeli zna neko,kakva je situacija sa neurom,koliko je on zapravo blizu odnosno daleko od bayerna i kada bi mogao doci ukoliko ce uopste doci?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 maj 2011, 15:09

CoDe je napisao/la:Nemoguce da je ostalo samo nas par koji pratimo ovu Temu i nas Bayern ovdje na SS !

:@ Za 3 dana nije ispisano 2 stranice , al nema veze Najvjerniji ostaju :) !

PS : To je rijeseno izmedzu Robena i Riberia a , treba ponuditi za Neura 20 Mil i reci da je to kraj !
Ne treba se cjenkati ali ne treba dati vise od 20 jbg mora se jos pojacnaja dovesti nije samo Golman :idea:
Ma sta cu pratit kad nakon svake utakmice se ovde hvali klocina Gomez, koji je, pored Gaala, najzasluzniji za katastrofalne rezultate Bayerna ove sezone :x
Pratim temu redovno ali stvarno nemam nikakvu potrebu da se ukljucujem u diskusije koje se ovdje vode u zadnje vrijeme. :|

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 maj 2011, 15:43

Bilal je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Nemoguce da je ostalo samo nas par koji pratimo ovu Temu i nas Bayern ovdje na SS !

:@ Za 3 dana nije ispisano 2 stranice , al nema veze Najvjerniji ostaju :) !

PS : To je rijeseno izmedzu Robena i Riberia a , treba ponuditi za Neura 20 Mil i reci da je to kraj !
Ne treba se cjenkati ali ne treba dati vise od 20 jbg mora se jos pojacnaja dovesti nije samo Golman :idea:
Ma sta cu pratit kad nakon svake utakmice se ovde hvali klocina Gomez, koji je, pored Gaala, najzasluzniji za katastrofalne rezultate Bayerna ove sezone :x
Pratim temu redovno ali stvarno nemam nikakvu potrebu da se ukljucujem u diskusije koje se ovdje vode u zadnje vrijeme. :|
Eh sad si usao u rat sa quelixom :D diras mu miljenika :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 04 maj 2011, 16:10

geronimo je napisao/la:može, može šećko :) nego sviđa li ti se dolazak boatenga?

kako stvari stoje, on je prvi kapitalac.
zasto to pises kad znas da od toga nema nista :? boateng je sasvim solidan igrac, ali i ptice na grani znaju da ga siti nece pustiti. ok, da je napadac mozda bi i dosao, ovako jok. izgleda da se mancini tesko rastavlja od branica :lol:
osim toga, pozdravljam to sto su odlucili dovesti igraca iz salkea. problem je sto ce dovesti pogresnog :)
energija koju trose da bi doveli manuela trebala je biti usmjerena na dovodjenje benija.
da, beni je daleko najbolji stoper bl-a.
osim benija, oni moraju dovesti i vidala, moraju. ako hoces uspjeh, ako hoces stabilnu odbranu, onda se dovodi vidal i zmiri se na cinjenicu sto je nikakav covjek kojem je fairnes nepoznata rijec.
eto, izgleda da cete dovesti v.d. vila koji je, ruku na srce, u klasi naseg mujdze samo sto on igra za olandiju dok mujdza igra ´tamo neku´ bosnu.
po meni, najbolji desni bek(koji se moze platiti) je valencia iz mancestera. da, valencija. ono je rodjeni bek.
njegovo kretanje po terenu sa i bez lopte, pregled igre, stabilnost u defanzivi, lakoca igranja, kretanje prilikom napada, ma sve podsjeca na beka. pogledaj to sto nabrojah kod lahma i kod njega-nema razlike osim sto je valencija fizicki jaci.
i na kraju dodati jednog kreativca jer ovo sto imate je davno procitano tako da su treneri naucili kako postaviti igru da bi se zatvorila bayernova udarna igla.
moj kandidat i ponajbolja ´desetka´ je nasri. vjerujem da covjek igra na krilu samo zbog toga sto venger nema boljeg rjesenja.
koliko bi to sve kostalo?? mozda nekih 80, 90 ili cak 100 miliona, ma gotovo neostvarivo, osim u slucaju da prodas dva flopa cije smo domete vidjeli u ovoj sezoni. da, davno je seco rekao da basti nije toliko dobar kako neki misle. potrebno je bilo da ga se stavi pod pritisak pa da vidimo koliko je ustvari dobar. ;) o tome sam govorio i nema potrebe da ponavljam. dakle, basti i gomez na trnsfer listu + dio love koju je uprava obecala i dobili biste tim koji se moze mjeriti sa barcelonom.
toliko za danas. zurim, dolaze mi slatka mama i slatki tata :lol:
temu ´kviz´ ostavi jos malo dok odlucim sta i kako. mislim mozda sam i odlucio al zurim tako da stvarno nemam vremena za drugi post.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 maj 2011, 17:49

Olić počeo da trčkara :D

Ima se para, ima se s čim ;)

Njemački dnevnik Bild donosi popis 20 najskupljih nogometaša koji za kruh zarađuju u njemačkom nogometnom prvenstvu, pozivajući se na renomirani portal Transfermarkt.de...

Na popisu uvjerljivo dominiraju igrači minhenskog Bayerna, prošlogodišnjeg prvaka. Naime, čak petorica najvrednijih bundesligških igrača dolaze iz Bayerna, a na samom vrhu je Franck Ribery (45 milijuna eura). Slijede ga Arjen Robben. Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm i Mario Gomez. Najvredniji igrač koji (zasad) ne brani boje minhenskog kluba je vratar Schalkea Manuel Neuer (22), a najvredniji igrač novog njemačkog prvaka Nuri Sahin (17.5 milijuna eura) na kojeg je oko bacio madridski Real.

Transfermarkt.de, popis 20 najskupljih bundesligaških nogometaša:

1. Franck Ribery (Bayern) 45 milijuna eura
2. Arjen Robben (Bayern) 40
Bastian Schweinsteiger (Bayern) 40
4. Philipp Lahm (Bayern) 28
5. Mario Gomez (Bayern) 26
6. Manuel Neuer (Schalke) 24
7. Thomas Müller (Bayern) 23
8. Nuri Sahin (Borussia Dortmund) 17.5
9. Arturo Vidal (Bayer Leverkusen) 17
10. Rene Adler (Bayer Leverkusen) 16
11. Eljero Elia (HSV) 15
Jefferson Farfan (Schalke) 15
Luiz Gustavo (Bayern) 15

Mats Hummels (Borussia Dortmund) 15
Klaas-Jan Huntelaar (Schalke) 15
Neven Subotić (Borussia Dortmund) 15

Diego (Wolfsburg) 15
18. Stefan Kießling (Bayer Leverkusen) 14
Marko Marin (Werder) 14
Lucas Barrios (Borussia Dortmund) 14
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 maj 2011, 19:35

Šećo zna osvježit ovu temu :D ..miljenika su ti razriješili dužnosti.. :) ...za 20 mil uz bonuse Manu dolazi na AA od Howedesa neće biti ništa a Jupp dovodi Vidala 99% ...i dalje pitanje br.1 šta će biti od priče za Conetraoa. :?:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 maj 2011, 19:36

quälix je napisao/la: toliko za danas. zurim, dolaze mi slatka mama i slatki tata :lol:
Fino, fino :) i meni su moji došli (mislim na punca i punicu). Vjerujem da je i kod tebe isti slučaj dok se toliko smiješ :D
Svašta pročitati u tvom postu (Valencia bek :mrgreen: ), kritike na jedne te iste igrače i totalni preokret kod Vidala.
Nasri jeste mašina, ali neću da mislim na takve. Jer je zaista teško da mi njega dopeljamo. Barem u ovom trenutku.

Klare, pričaš čovjeku o problemima sa koljenom koji se zadnjih 15 godina bori sa istim. :)
Kreuzbandriss ili napuknuće križnih ligamenata je najteža povreda koja se može desiti jednom fudbaleru (pričamo o koljenu). S vremenom to nije toliki problem (osim dugog odsustovanja), vidi Brena, našeg Ibiševića ili ranije Hasana ili Matheusa. Nisam siguran koliko je ozbiljno kod Jeremija, ali ne vjerujem da je nešto krupno u pitanju, inače ne bi Bayern pokazivao interes (iz kojih razloga je odustao od Bosingwe) niti bi City tako olako dijelio korpu. ;)

Bilal, pa svađaj se ebo ga ti (sa neistomišljenicima) :lol: :lol:
I da, koliko ga (znaš već koga) Klare diže (previše) toliko ti pretjeruješ sa zadnjom izjavom.
Namjerno ili iz revolta? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 04 maj 2011, 23:16

Kaze ne damo vam Boatenga, al' evo ako hocete Adebayora, dobro bi vam dos'o. Jest, jest... :D
Pored briljantnog Gomeza mjesta ne bi imali ni puno bolji napadaci od garonje. :lol:

Ni Hoewedes me nije pretjerano odusevio veceras, okrenu ga Berbatov k'o dijete. Jest da je Berba jedan od napadaca sa najboljom tehnikom, al' opet... Bayern treba najbolje. Odbrana Scahalkea se jest raspala nakon sto je Bene izasao, ali mislim da je bilo ko drugi iz odbrane napustio igru, situacija ne bi bila bitno drugacija. Ne moze se protiva Manchestera s tri odbrambena da si hljeb. :D
Ipak, ne vidim puno boljih realnih rjesenja od njega. Hummelsa bih sigurno puno vise volio vidjeti u Bayernu, ali to je za ovo ljeto neostvarivo.

Al' Adebayor... :lol: Odoh popit' nesto pa u jastukovice, satra me nekakva kiselina. :mrgreen: :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2011, 23:19

@Hantro: sta mislis o ovome? 19 milja + Gustavo za Nouera? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 04 maj 2011, 23:30

Omerbavarac je napisao/la:@Hantro: sta mislis o ovome? 19 milja + Gustavo za Nouera? :D
Š'a ti je ba, pa Gustavo je beton armirani. :D
Ako uracunamo da je cijena Gustava 15 miliona, plust tih 19 je (ako me digitron dobro sluzi :D ) 34 milioncica. Plaho brate, plaho. A i ugovor mu istice sljedece sezone, tako da...
Najbolji je na svijetu uz Casillasa, ali GustaFa ne damo. :D

Kontam nesto da im posaljemo Klosea i 20 miliona i mislim da bi pristali. Dobro nama - dobro njima.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 maj 2011, 00:10

JetSet_Hantraga je napisao/la: Kontam nesto da im posaljemo Klosea i 20 miliona i mislim da bi pristali. Dobro nama - dobro njima.
Slabo kontaš :D
Kraft njima - Neuer nama. + 17 miliona.
Dobro njima - a nas ko hebe :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 05 maj 2011, 00:18

Omere, ne donosi takve informacije na ovu temu, pa makar i njihova uloga bila samo da nešto zakuhaju. 17 mil. je plafon, Schalkeovci na to moraju pristati, ili u januaru da ga izgube za 3-4 mil, ili na kraju sezone nizašto. Nisu u situaciji da mogu puno zahtjevati, Neuer se izjasnio gdje želi :arrow: NO England, tako da je sve jasno k'o dan. :D Uli je stari mačak, a Nerlinger talentovan sportski menadžer. Sad je pitanje kako će se pokazati, ali treba mu davati šansu u lakšim utakmicama od početka, i pokoji minut u nekim težim. Svoj potencijal će razviti u vrhunskog menadžera, a ne kao Kraft. :evil:
Bolan Hantro, ti taman k'o da iz sna pišeš :lol: , kako da im ponudimo Klosea, kad na kraju sezone nije naš.
Gomez je ubica, ne znam hoće li se Olić uspjeti vratiti nakon teške povrede, još ako se s Kloseom ne produži, biće potrebna i neka prinova u napadu. Ne znam je li kod ovog Cissea u pitanju samo bljesak na jednu sezonu, ili :? , ali njegove igre su fantastične. :o

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 maj 2011, 00:19

malo sam bio na proputovanju pa sam bio odsutan....a evo neki ne vjeruju u dolazak boatenga, a ja sam skoro pa siguran da ce doci...pustit ce njega city, bayern je s igracem postigao vec dogovor....šteta naravno što ocigledno padaju sanse da dovedemo howedesa, al to je i onako bilo tesko ocekivat nakon sto cemo gotovo sigurno dovest neuera....a miro klose ce ostat u bayernu, nema tu trampe, to je neka moja procjena, dok ce za par miliona schalke spustit cijenu za neuera, tako nemojte se brinut :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 maj 2011, 00:25

Neki portal navodno ima ovakvu informaciju, ali iskren da budem to je jos jedna u nizu smijesnih spekulaciju.
Zelio sam malo da podgrijem atmosferu, ali vec je kasno za takvo nesto. :D

Jos vise mi je bilo smijesno kada sam procitao da pratimo Groskreutza i da bi se mogao angazovati. :lol: :lol:

A sto se tice ove kupovine Manua, mislim ipak da bi mi mogli proci i sa 20 miliona u minusu, jer obicno vrijednost transfera nekim cudom naraste. Pretpostavimo da ce cifra o kojoj ce se pricati biti 17 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 05 maj 2011, 00:29

geronimo je napisao/la:Slabo kontaš :D
Kraft njima - Neuer nama. + 17 miliona.
Ja nikako da se pomirim s tim da Kraft odlazi.
I dalje zamisljam borbu njih dvojice za mjesto medju stativama. Borba za jedinicu Bayerna, borba za jedinicu Elfa.
Al jbg, nije se dalo... :roll:

Klare je napisao/la:Bolan Hantro, ti taman k'o da iz sna pišeš :lol:
Pred san. :lol:
Klare je napisao/la:kako da im ponudimo Klosea, kad na kraju sezone nije naš.
Ponudis Miri neku solidnu platicu, on potpise, a onda na ljeto ga saljes put rudarskog grada. :mrgreen:
Nije realno, al' to je neka moja bolesna masta. :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 maj 2011, 00:29

effe objasnio :D

počeli su pregovori sa ossi petersenom, tako da ćemo dobiti jednog talentiranog napadača za jeftine pare.

omere, ako je goal.com, onda je sve jasno. zaobilazi tu stranicu.
živo me interesuje gdje se klare informiše :D
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 05 maj 2011, 00:33

Evo effea u sitne sate, kad će drugo :lol:
Puno je 20 za godinu ugovora. Ne može Omere, šta ti studiraš, ne daj Bože da si u ekonomiji, firmu bi za dan raskućio. :lol:
geronimo je napisao/la:Kraft njima - Neuer nama. + 17 miliona.
:roll: Nešto k'o da mi je naopako ovdje :roll: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 maj 2011, 00:38

Veca angazovanost na temi u poslije ponocnim nego u toku cijelog dana. :D
Ocigledno da svi planiraju neku zurku. :lol:
Klare je napisao/la: Puno je 20 za godinu ugovora. Ne može Omere, šta ti studiraš, ne daj Bože da si u ekonomiji, firmu bi za dan raskućio. :lol:
Ma uvijek se tu suska oko nekoliko miliona u plusu ili minusu.
Navodim primjer za Ozila koji je otisao navodno za 13 miliona, da bi se to kasnije popelo na 16, a imao je jos godinu dana vazeceg ugovora.
Ali neka bude kako ti kazes, jer i ja sam za sto manje para da se plati jedinica Elfa. :)

Uzgred, studiram farmaciju. 8-)

Klare

Post Postao/la Klare » 05 maj 2011, 00:38

Omerov izvor nekakva stranica sport :? Jesi vidio kako ih razotkrivam :lol:
Eh sad moj izvor, volio bi ti znati, ne znam ni ja, nekud mi iz mašte dolazi, k'o biva neki insekt :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []