geronimo je napisao/la:može, može šećko

nego sviđa li ti se dolazak boatenga?
kako stvari stoje, on je prvi
kapitalac.
zasto to pises kad znas da od toga nema nista

boateng je sasvim solidan igrac, ali i ptice na grani znaju da ga siti nece pustiti. ok, da je napadac mozda bi i dosao, ovako jok. izgleda da se mancini tesko rastavlja od branica
osim toga, pozdravljam to sto su odlucili dovesti igraca iz salkea. problem je sto ce dovesti pogresnog
energija koju trose da bi doveli manuela trebala je biti usmjerena na dovodjenje benija.
da, beni je daleko najbolji stoper bl-a.
osim benija, oni moraju dovesti i vidala, moraju. ako hoces uspjeh, ako hoces stabilnu odbranu, onda se dovodi vidal i zmiri se na cinjenicu sto je nikakav covjek kojem je fairnes nepoznata rijec.
eto, izgleda da cete dovesti v.d. vila koji je, ruku na srce, u klasi naseg mujdze samo sto on igra za olandiju dok mujdza igra ´tamo neku´ bosnu.
po meni, najbolji desni bek(koji se moze platiti) je valencia iz mancestera. da, valencija. ono je rodjeni bek.
njegovo kretanje po terenu sa i bez lopte, pregled igre, stabilnost u defanzivi, lakoca igranja, kretanje prilikom napada, ma sve podsjeca na beka. pogledaj to sto nabrojah kod lahma i kod njega-nema razlike osim sto je valencija fizicki jaci.
i na kraju dodati jednog kreativca jer ovo sto imate je davno procitano tako da su treneri naucili kako postaviti igru da bi se zatvorila bayernova udarna igla.
moj kandidat i ponajbolja ´desetka´ je nasri. vjerujem da covjek igra na krilu samo zbog toga sto venger nema boljeg rjesenja.
koliko bi to sve kostalo?? mozda nekih 80, 90 ili cak 100 miliona, ma gotovo neostvarivo, osim u slucaju da prodas dva flopa cije smo domete vidjeli u ovoj sezoni. da, davno je seco rekao da basti nije toliko dobar kako neki misle. potrebno je bilo da ga se stavi pod pritisak pa da vidimo koliko je ustvari dobar.

o tome sam govorio i nema potrebe da ponavljam. dakle, basti i gomez na trnsfer listu + dio love koju je uprava obecala i dobili biste tim koji se moze mjeriti sa barcelonom.
toliko za danas. zurim, dolaze mi slatka mama i slatki tata
temu ´kviz´ ostavi jos malo dok odlucim sta i kako. mislim mozda sam i odlucio al zurim tako da stvarno nemam vremena za drugi post.