Ma bit ce vjerovatno. I protiv Kosova su govorili da je veliki interes, pa skoro poluprazna dvorana nazalost. Ljudi su cak uzimali ulaznice i na onoj kucici ispred ulaza u Mejdan.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo da ne bude bestrzajna ko prosla.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ma jasno, nama generalno ne odgovara njihov stil igre i nedostatak jednog igrača, pa makar to bio i najbolji, ne mora nam značiti mnogo. Ali eto ja opet nekako kontam da ni mi njima ne odgovaramo sa našim staromodnim rukometom i valjda nekako mi njih uspijemo natjerati da igraju u sporijem ritmu, to nam je jedina šansa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa to nam je jedina šansa, da odigramo staromodnu utakmicu sa puno duela i dosta udaranja što njima generalno ne odgovara, ne dopustiti im da se rastrče. Nekako razmišljam kada smo mogli sa Islandom u prošlim kvalifikacijama odigrati egal utakmicu 55 minuta i pasti zadnjih 5 minuta nakon crvenog Burića, možemo se potući i sa Faranima pogotovo sada kada im fali Skipagotu.Raonffa je napisao/la: ↑06 maj 2026, 16:16Ma jasno, nama generalno ne odgovara njihov stil igre i nedostatak jednog igrača, pa makar to bio i najbolji, ne mora nam značiti mnogo. Ali eto ja opet nekako kontam da ni mi njima ne odgovaramo sa našim staromodnim rukometom i valjda nekako mi njih uspijemo natjerati da igraju u sporijem ritmu, to nam je jedina šansa.
Vidjet ćemo, i ja se nadam naravno mada neće mi biti neko razočarenje ako to tako ne bude. Protiv Kosova u dvomeču me naši nisu dojmili, mada su u jednom momentu pokazali da su za klasu kvalitetniji pa eto nešto kontam možda su šta i sakrivali za FaraneCAZIN je napisao/la: ↑06 maj 2026, 16:24Pa to nam je jedina šansa, da odigramo staromodnu utakmicu sa puno duela i dosta udaranja što njima generalno ne odgovara, ne dopustiti im da se rastrče. Nekako razmišljam kada smo mogli sa Islandom u prošlim kvalifikacijama odigrati egal utakmicu 55 minuta i pasti zadnjih 5 minuta nakon crvenog Burića, možemo se potući i sa Faranima pogotovo sada kada im fali Skipagotu.Raonffa je napisao/la: ↑06 maj 2026, 16:16Ma jasno, nama generalno ne odgovara njihov stil igre i nedostatak jednog igrača, pa makar to bio i najbolji, ne mora nam značiti mnogo. Ali eto ja opet nekako kontam da ni mi njima ne odgovaramo sa našim staromodnim rukometom i valjda nekako mi njih uspijemo natjerati da igraju u sporijem ritmu, to nam je jedina šansa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Revanš protiv Kosova je izgledao po meni kao nešto formalno, samo da se odigra. Protiv Farana ćemo morati imati pomoć golmana ako nešto mislimo napraviti, Bekir će nešto morati odbraniti u ovom dvomeči kao i Radić koji je protiv Kosova pokazao da može biti dobra backup opcija. Samo da Faljić ne bude imao probleme sa isključenjima jer bi onda ostali sa Muhovićem i Šoljićem koji nisu za potreban nivo ali izgleda da nemamo bolje.Raonffa je napisao/la: ↑06 maj 2026, 17:01Vidjet ćemo, i ja se nadam naravno mada neće mi biti neko razočarenje ako to tako ne bude. Protiv Kosova u dvomeču me naši nisu dojmili, mada su u jednom momentu pokazali da su za klasu kvalitetniji pa eto nešto kontam možda su šta i sakrivali za FaraneCAZIN je napisao/la: ↑06 maj 2026, 16:24Pa to nam je jedina šansa, da odigramo staromodnu utakmicu sa puno duela i dosta udaranja što njima generalno ne odgovara, ne dopustiti im da se rastrče. Nekako razmišljam kada smo mogli sa Islandom u prošlim kvalifikacijama odigrati egal utakmicu 55 minuta i pasti zadnjih 5 minuta nakon crvenog Burića, možemo se potući i sa Faranima pogotovo sada kada im fali Skipagotu.Raonffa je napisao/la: ↑06 maj 2026, 16:16
Ma jasno, nama generalno ne odgovara njihov stil igre i nedostatak jednog igrača, pa makar to bio i najbolji, ne mora nam značiti mnogo. Ali eto ja opet nekako kontam da ni mi njima ne odgovaramo sa našim staromodnim rukometom i valjda nekako mi njih uspijemo natjerati da igraju u sporijem ritmu, to nam je jedina šansa.![]()
Neće biti razočarenje ako se ne plasiramo ali imamo finu šansu sigurno, dobili jednog od najlakših potencijalnih protivnika i još im se glavni igrač povrijedio, zamisli da smo dobili Francuze, Austrijance, Nizozemce ne bi imali nikakve šanse protiv njih. Bolje bi bilo da smo dobili Švicarsku ili Makedoniju ali nema veze, na drugo SP preko još jedne ostrvske države
Vala brate Radić bi trebao biti prva opcija na golu, Bekira ne može ni pogoditi lopta a kamo li da on nešto odbraniCAZIN je napisao/la: ↑06 maj 2026, 17:10Revanš protiv Kosova je izgledao po meni kao nešto formalno, samo da se odigra. Protiv Farana ćemo morati imati pomoć golmana ako nešto mislimo napraviti, Bekir će nešto morati odbraniti u ovom dvomeči kao i Radić koji je protiv Kosova pokazao da može biti dobra backup opcija. Samo da Faljić ne bude imao probleme sa isključenjima jer bi onda ostali sa Muhovićem i Šoljićem koji nisu za potreban nivo ali izgleda da nemamo bolje.
Neće biti razočarenje ako se ne plasiramo ali imamo finu šansu sigurno, dobili jednog od najlakših potencijalnih protivnika i još im se glavni igrač povrijedio, zamisli da smo dobili Francuze, Austrijance, Nizozemce ne bi imali nikakve šanse protiv njih. Bolje bi bilo da smo dobili Švicarsku ili Makedoniju ali nema veze, na drugo SP preko još jedne ostrvske države![]()
Što se ostalog tiče, slažem se u potpunosti
Upravo tako. Svaka cast njegovom menadzeru gdje ga je uvalio.Raonffa je napisao/la: ↑06 maj 2026, 18:16Vala brate Radić bi trebao biti prva opcija na golu, Bekira ne može ni pogoditi lopta a kamo li da on nešto odbraniCAZIN je napisao/la: ↑06 maj 2026, 17:10Revanš protiv Kosova je izgledao po meni kao nešto formalno, samo da se odigra. Protiv Farana ćemo morati imati pomoć golmana ako nešto mislimo napraviti, Bekir će nešto morati odbraniti u ovom dvomeči kao i Radić koji je protiv Kosova pokazao da može biti dobra backup opcija. Samo da Faljić ne bude imao probleme sa isključenjima jer bi onda ostali sa Muhovićem i Šoljićem koji nisu za potreban nivo ali izgleda da nemamo bolje.
Neće biti razočarenje ako se ne plasiramo ali imamo finu šansu sigurno, dobili jednog od najlakših potencijalnih protivnika i još im se glavni igrač povrijedio, zamisli da smo dobili Francuze, Austrijance, Nizozemce ne bi imali nikakve šanse protiv njih. Bolje bi bilo da smo dobili Švicarsku ili Makedoniju ali nema veze, na drugo SP preko još jedne ostrvske države![]()
Mislim nemam ništa lično protiv momka, daj Bože da me demantuje, ali ovo do sada što je pokazao u reprezentaciji je ispod svakog nivoa. To smo mogli dobiti i od prosječnog premijerligaškog golmana.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja ne znam da li on uopšte brani u Kielceu? Mislim ne pratim više realno klupski rukomet toliko, ali eto zanima me da li brani kod njih i kakva mu je statistika.DamirT je napisao/la: ↑06 maj 2026, 18:45Upravo tako. Svaka cast njegovom menadzeru gdje ga je uvalio.Raonffa je napisao/la: ↑06 maj 2026, 18:16Vala brate Radić bi trebao biti prva opcija na golu, Bekira ne može ni pogoditi lopta a kamo li da on nešto odbraniCAZIN je napisao/la: ↑06 maj 2026, 17:10Revanš protiv Kosova je izgledao po meni kao nešto formalno, samo da se odigra. Protiv Farana ćemo morati imati pomoć golmana ako nešto mislimo napraviti, Bekir će nešto morati odbraniti u ovom dvomeči kao i Radić koji je protiv Kosova pokazao da može biti dobra backup opcija. Samo da Faljić ne bude imao probleme sa isključenjima jer bi onda ostali sa Muhovićem i Šoljićem koji nisu za potreban nivo ali izgleda da nemamo bolje.
Mislim nemam ništa lično protiv momka, daj Bože da me demantuje, ali ovo do sada što je pokazao u reprezentaciji je ispod svakog nivoa. To smo mogli dobiti i od prosječnog premijerligaškog golmana.
Prvu tekmu sude "Austrijanci" Denis Bolić i Christoph Hurich, a drugu Slovaci Andrej Budzak i Michal Zahradnik.
Prijenosi su na BHT1.
Prijenosi su na BHT1.
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
Panic nece igrati zbog povrede.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozda je i bolje. I njegovo je proslo. Vrijeme je da se omladinci malo handre. Kad tad im valja step up.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Helemnejse
- Kontakt:
Da napomenem ako prođemo nekim čudom Farane biti ćemo drugi šešir u izvlačenju za SP 
Grci dobili Nizozemce kod kuće 29-27, sigurno mogu i naši sutra probati neko iznenađenje sutra.
Grci dobili Nizozemce kod kuće 29-27, sigurno mogu i naši sutra probati neko iznenađenje sutra.
-
Helemnejse
- Kontakt:
12 razlike za farane. Ide prica gradimo ekipu za budućnost
-
Amirutah1988
- Kontakt:
A Poljaci dobili Austriju u gostima,dva najveca iznenađenja,mada vjerujem da ce Holandija uspjeti lagano nadoknaditi ovih -2.
Nasima sigurno nece odgovarati stil igre Farskih Ostrva
Kec ko kuca veceras 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To smo svi odmah vidjeli kada smo dobili Farane da ćemo morati forsirati rukomet sa više kontkata i prije svega ovaj dvomeč će nam odlučiti odbrana i da ne dopustimo Faranima golove iz kontre ili polukontre odnosno spriječiti njihovo trčanje u leđa što će biti veoma teško.Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 09:45A Poljaci dobili Austriju u gostima,dva najveca iznenađenja,mada vjerujem da ce Holandija uspjeti lagano nadoknaditi ovih -2.
Nasima sigurno nece odgovarati stil igre Farskih Ostrva
Nizozemci su i u prošlom baražu izgubili prvu protiv Grčke u gostima 4 razlike i kod kuće pobjedili sa 6 golova razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.