Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mogu se sjetit al kod one situacije kod gazenja Grizmana kad je Gabriel iskoristio kontakt je l sudija ranije sviro faul ?? Tj prije gazenja Grizmana ?
U tom slucaju niije bilo sanse da VAR miienja odluku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jeste zato i nije bilo nista, svirao je odmafeniksptica je napisao/la: ↑06 maj 2026, 15:21Ne mogu se sjetit al kod one situacije kod gazenja Grizmana kad je Gabriel iskoristio kontakt je l sudija ranije sviro faul ?? Tj prije gazenja Grizmana ?
Re: Re: Champions League 2025/26
Jbg Arsenal dodje do finala da nijednom nisu igrali sa top ekipom u nokaut fazi. Mislim da niko nije imao “laksi” put do finala, barem se ja ne sjecam
Eh kad bi Arena Sport poslušala želju gledalaca i stavila Filipa Markovića da prenosi večerašnju utakmicu, pa da zaokružimo spektakl na svaki način.
Ako čujem Lagumdžiju da komentariše gledaću na mute.
Ako čujem Lagumdžiju da komentariše gledaću na mute.
Isto i ona situacija sa Simeonom i ofsajdom/penalomCOYGBiH je napisao/la: ↑06 maj 2026, 15:32Jeste zato i nije bilo nista, svirao je odmafeniksptica je napisao/la: ↑06 maj 2026, 15:21Ne mogu se sjetit al kod one situacije kod gazenja Grizmana kad je Gabriel iskoristio kontakt je l sudija ranije sviro faul ?? Tj prije gazenja Grizmana ?
Sudija na prije 5 sekundi svirao ofsajd i oni bi nesto iz te situacije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja se sjecam dva laksa puta do finala...
Arsenal u sezoni LŠ 2005/06 finale protiv Barce...
Barca izbacila Milan, a Arsenal Villareal..
Ili Man United 2010/11 finale sa Barcom..
Barca je izbacila Real a Mancho izbacio Šalke....
- Marsal
- Kontakt:
Te godine je Arsenal u osmini izbacio Real M, a u četvrtfinalu Juventus.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Wilshere10
- Kontakt:
6 primljenih golova u 14 utakmice toboze najjaceg takmicenja na svijetu a ovi pricaju o rasporedu. Slatko. 
Poredit onaj Bayern iz novembra i ovaj danas mogu samo nemaci pojma. Isto kao i Arsenal. Svakako PSG prolazi te osvaja lagano.tiketoke je napisao/la: ↑06 maj 2026, 14:33Ako PSG uđe u finale i budu bez Hakimija , duel je otprilike izjednačen , sa svih zdravih 11 blaga prednost PSG.
Međutim ,ako Bayern bude imao tu nesreću da prođe u finale , bit će uštopani,ukopani i uništeni kao na meču u Londonu gdje nisu stvorili poštenu šansu.
Za fudbal bi mnogo bolje finale bilo Ars - psg
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
I ja mislim da PSG večeras prolazi, da će pobijediti i večeras
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
To se i ja pitamMocvara1991 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 14:52Suvisno je pametovati i izmisljati neke teoreme,ali su ljudi bez poraza dosli do finala. Nekad mozda nisu bile ljepotice od utakmica,mozda i poneki losiji protivnik,ali zavrsili su prvi na tabeli i kao takvi i zasluzuju koju laksu utakmicu. Ali ne treba zaboraviti 4-0 Atletica, 3-1 Bayerna, 3-1 Intera... Po meni sasvim zasluzeno. Ustopali su Atletico koji Barci i Realu daje 2,3 gola po mecu,ma kakva god situacija bila u tim dvobojima ove godine. Ne znam zasto se umanjuje uspjeh Arsenala i mislim da se itekako imaju sta pitati bio im protivnik PSG ili Bayern.
Arsenal je sinoc nagazio Cholovu ekipu po citavom terenu. Dozvolili su im par poluprilika i jednu sansu onu Grizmana za 90 minuta. Al na ovom nivou i ovoj fazi LP svakako ne mozes totalno zaustaviti protivnika, da bude bez sansi.
Ono sto su planirali to su i uradili - ugasili su im glavne igrace Alvaeza, Griezmana, Lookmana, blokirali im sve moguce kontre (od kojih Atletico inace zivi) i to je to. Oni Cholovi indijanci nisu imali nikakav plan kako da bar zaprijete ozbiljno.
Arteta ga takticki pojeo
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 maj 2026, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Jel Arsenal kriv sto se Inter osramotio protiv ribara? Ili sto je Barca sebi dozvolila da onaj norveski jablan izgleda kao prajm Ibro protiv njih???
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Raste kvota na Bayern
Ide na 2.0 do veceras
Ide na 2.0 do veceras
Kvara opet dva gola večeras
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Mislis Šengeliju nece taj midžet vidjeti lopte u minhenskog grotlu
Pravda za Tyson Furya
Da Cholova družba nije odustala od lige prije skoro mjesec dana prošli bi ko bosi po trnju, ovako su na svježinu parirali.let3 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 17:32To se i ja pitamMocvara1991 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 14:52Suvisno je pametovati i izmisljati neke teoreme,ali su ljudi bez poraza dosli do finala. Nekad mozda nisu bile ljepotice od utakmica,mozda i poneki losiji protivnik,ali zavrsili su prvi na tabeli i kao takvi i zasluzuju koju laksu utakmicu. Ali ne treba zaboraviti 4-0 Atletica, 3-1 Bayerna, 3-1 Intera... Po meni sasvim zasluzeno. Ustopali su Atletico koji Barci i Realu daje 2,3 gola po mecu,ma kakva god situacija bila u tim dvobojima ove godine. Ne znam zasto se umanjuje uspjeh Arsenala i mislim da se itekako imaju sta pitati bio im protivnik PSG ili Bayern.![]()
Arsenal je sinoc nagazio Cholovu ekipu po citavom terenu. Dozvolili su im par poluprilika i jednu sansu onu Grizmana za 90 minuta. Al na ovom nivou i ovoj fazi LP svakako ne mozes totalno zaustaviti protivnika, da bude bez sansi.
Ono sto su planirali to su i uradili - ugasili su im glavne igrace Alvaeza, Griezmana, Lookmana, blokirali im sve moguce kontre (od kojih Atletico inace zivi) i to je to. Oni Cholovi indijanci nisu imali nikakav plan kako da bar zaprijete ozbiljno.
Arteta ga takticki pojeoda, onog Chola kojeg svi velicaju kao nekakvog mega takticara.. al to niko nece da primjeti.
Sorin, Senna, Riquelme, Forlan. Tad je Zuta podmornica frcala od romantike.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Veceras ide neki lagani remi,3:3
Hoce li na kisik navijaci Rejala i Barke ako Bauern prodje? 
Pa jedino ako ce bajern stati svaki igrač i i kazati igračima PSG bujrum evo usetajte se u gol sami
Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 9 gostiju.