Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
U merkatoru imaju Coca Cola slicice, Van Dijk prva slicica za albuma 
-
legendarnadruga
- Kontakt:
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Možda poslije, upočetku vazda bude besplatno ili uz neke dnevne novine.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ma jok, eno kod hife na insta, neko pitao hoce li biti, oni rekli imat cemo i album u prodaji, 7.5KM
mislim, ja cu svakako gledati da uzmem onaj s debelim koricama, mozda ovaj obicni bude negdje i gratis haj znaj, al eto na hifi nece biti
Bgm ja koliko se mogu sjetiti uz Oslobođenje je redovno bio gratis kad se tek pojavi. Doduse za Katar ne znam, nisam skupljao. Ali Brazil i Rusija su bili sigurno, znam da sam uzimao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Gdje skupljamo sličice? Last sticker ili ćemo podržati raju iz Bosne što su započeli ovo Slibe..ili olx ima isto koliko se sjećam
Zadnja izmjena: Riquelme1921, dana/u 07 maj 2026, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ma i sada ce vjerovatno uz neke novine biti besplatno, vidim da je u Srbiji uz Kurir. Ocekujem te info danas/sutra s obzirom da u subotu krecu u prodaju
Ja cu na laststicker i preko fb grupa. Bezveze se razvodnjava sa tim novim aplikacijama, doslovno napravili nesto sto odavno postoji.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 09:36Gdje skupljamo sličice? Last sticker ili ćemo podržati raju iz Bosne što su započeli ovo Slibe..ili olx ima isto koliko se sjećam
Album mekih korica ce se dzaba dijeliti na pocetku. Nemate sta kupovati novine, samo kazete imate li besplatnih albuma za SP.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
U Hrvatskoj je za prošlo europsko album bio besplatan, a ako se ne varam unutra je bilo i par slika gratis.
Sad za svjetsko moram otić do kioska vidit kakvo je stanje, navodno su od danas u prodaji.
Sad za svjetsko moram otić do kioska vidit kakvo je stanje, navodno su od danas u prodaji.
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Zvanicni distrubeter je vec objavio da ce album biti besplatan u pocetku a kasnije 8km
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sam čitao negdje da će se moći kupiti neki "paket", album + 4 kesice za 10 km, znači album je u tom slučaju free...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kada će zvanično izaći u BiH slikice?
-
KarloIvandic
- Kontakt:
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Znas brate li na kojim mjestima u Tz?KarloIvandic je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:31Sutra vec u nekim mjestima u Tuzli. Sto se Sarajeva tice krece oficijalno u subotu ali mislim da ce sutra vec biti negdje
#CarsijaOdjebi
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
raja, jel iko ima računicu koliko treba da se popuni album, love naravno
nek crknu dusmani, najjaci smo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.