Hvala ti jarane - odavno se nisam ovoliko nasmijao. Mila sura i žestoka.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zar onaj novi dio tribine pbb ima dozvolu za upotrebu?
Nisam pratio mec, sta je to Memija uradio vrijedno pomena?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Niko ih ne tjera da žive u državi koju ne vole, neka idu tamo gdje će im biti bolje. Mene niko ne bi mogao natjerati da živim gdje ne volim. Sretno vam bilo.Paromlinac je napisao/la: ↑06 maj 2026, 19:13Zasto onda uopste uzimate ucesce u sportskim takmicenjima drzave koju ne priznajete, nastupajte u Srbiji ili Hrvatskoj, a ako vam, kojim slucajem oni to ne dozvole, lijepo im objasnite sta vi priznajete, a sta ne priznajete i rijesen problem.
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
J*** te bosno, J*** te ja, Hrvatska moja domovina!
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Zato sto ih nece. Meni covjek u Zagrebu na Maksimiru kaze sta ce nam hercegovci u Hrvatskoj i Zagrebu,koji ce nam qrac, da su trebali da pripadnu Hrvatskoj davno bi. A kolega s kojim radim,inace iz Petrovca na Mlavi- Srbija,kad spomenem RS, covjek se zgraza i na pomen RS i njihove zelje da se pripoje Srbiji covjek kaze jos su nam oni trebali na ovo sve u Srbiji.fks74 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 20:20Niko ih ne tjera da žive u državi koju ne vole, neka idu tamo gdje će im biti bolje. Mene niko ne bi mogao natjerati da živim gdje ne volim. Sretno vam bilo.Paromlinac je napisao/la: ↑06 maj 2026, 19:13Zasto onda uopste uzimate ucesce u sportskim takmicenjima drzave koju ne priznajete, nastupajte u Srbiji ili Hrvatskoj, a ako vam, kojim slucajem oni to ne dozvole, lijepo im objasnite sta vi priznajete, a sta ne priznajete i rijesen problem.
Ja njima ne zamjerim,ovdje ne osjecaju pripadnost,a matice kojima se nabacuju se zgrazaju nad njima.
Kolika je dnevnica kmetuzivimzaosjecaje je napisao/la: ↑06 maj 2026, 20:24**** te bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!
Sto ces na ovom forumu vlasinozivimzaosjecaje je napisao/la: ↑06 maj 2026, 20:24**** te bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!
hercegovci su građani drugog reda u Hrvatskoj
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ima,zato su procjenili prosle godine da je Kosevo pred rusenjem i zatvorili a isti stadion rasprodali za utakmicu reprezentacije pritom u stadion od zatvaranja do te utakmice nije zakucano 2 eksera.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hercegovci u Hrvatskoj nisu nepozeljni jer su iz Bosne i Hercegovine nego zato sta su bogati,uspjesni i na pozicijama (velika vecina) za razliku od domacih ljudi ako se misli na Zagreb.
Tješi se furdo UNHCRcelofandžijska
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Koga vam biramo ove godine? Neke posebne želje?
Yebem ti kosti poginulih.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Podveležje spojeno na aparate. Trpamo vas na svakom stadionu kojeg ste sagradili.
Skroz realno. Slika i prilika pitarskog ciganluka i tipicni balijluk.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 maj 2026, 20:31Ima,zato su procjenili prosle godine da je Kosevo pred rusenjem i zatvorili a isti stadion rasprodali za utakmicu reprezentacije pritom u stadion od zatvaranja do te utakmice nije zakucano 2 eksera.![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Dijete kopo dabogdazivimzaosjecaje je napisao/la: ↑06 maj 2026, 20:24**** te bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!
Pati keru neartikulirani
Trenutno korisnika/ca: aimar21, ArtemisFowl, LondonBlues, Samba71, zivimzaosjecaje i 21 gost.