Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nezz vala nije nas Pariz ni prosle godine nesto nadigrao ali eto dobili su nas dva puta,Donaruma je branio kao zivotinja ,ove godine uz malo hrabriji pristup i da se bas izgine na terenu mislim da imamo dobre sanse ,ne kazem da ce biti lako niti da smo favoriti ali ako uzmemo ligu i sa tim samopouzdanjem udjemo u finale mislim da imamo jako dobre sanse 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prosle godine smo totalno nezasluzeno ispali od njih tako da to i nije neki sud.
Finale je, nema tu neke pameti
Finale je, nema tu neke pameti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma na jedan mec je sve moguce. Ko zna, mozda njihov napad ne bude mogao bazen pogodit, Raya se razbrani, a mozda i White odigra mec zivota
50-50.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Liga Sampiona me sada ne zanima dok se PL ne zavrsi. Konacno i nju smo skinuli sa ledja tako da mozemo biti posveceni ovim 3 utakmicama do kraja. Igramo bukvalno jednom sedmicno cijeli Maj za razliku od Citya.
Sad dobiti West Ham kako znamo i umijemo u nedelju i najbolja sedmica zadnjih 20 godina
Sad dobiti West Ham kako znamo i umijemo u nedelju i najbolja sedmica zadnjih 20 godina
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ovo da nije smijesno bilo bi zalosno, pa ovi nasi bolnicari vise igrali nego superzvijezde PSG-a. Sta rade oni u toj Ligi 1??
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nadji njihove sastave za ligu i LP, nebo i zemlja. A i kad im ovi najjaci igraju, rijese protivnika za poluvrijeme i izadju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Marsal
- Kontakt:
Hakimijeve minute Timber skupio u oktobru
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nema veze opet cemo ih dobiti
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Biti ce gusto protiv PSG , Arsenal mora odigratu pametno i mudro , vidjelo se juce kako je Enrique skolovao Kompany , " ubio ga " taktikom !
Sada je najvaznije fokusirati se na 3 ostale tekme 100% , prvi ispit je West Ham , ako ih Arsenal dobije razlika ide na 8 bodova , onda petardirati Burnley kuci , i uzeti bod u gostima Crystal Palace !
Ne vjerujem da ce M city uzeti sve 4 do kraja , morace negdje da kiksaju !
Sada je najvaznije fokusirati se na 3 ostale tekme 100% , prvi ispit je West Ham , ako ih Arsenal dobije razlika ide na 8 bodova , onda petardirati Burnley kuci , i uzeti bod u gostima Crystal Palace !
Ne vjerujem da ce M city uzeti sve 4 do kraja , morace negdje da kiksaju !
Svi će gaće ovim poganima skinuti sad.
Zapeti i osvojiti sve tri tekme, bez defanzive i sranja, čisto napadački i gledati da dadnemo što više golova.
Zapeti i osvojiti sve tri tekme, bez defanzive i sranja, čisto napadački i gledati da dadnemo što više golova.
- feniksptica
- Kontakt:
I da dozvolimo lukszus jednog nerijesenog, protiv ovih niko ne zapinje do kraja...
Punit ce lagano 3 4-0
Punit ce lagano 3 4-0
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema remija, samo 3 pobjede i zgazi ovu naftašku djubrad.
Sad il nikad, apsolutno nema drugačijeg puta.
Sad il nikad, apsolutno nema drugačijeg puta.
Ide 3 od 3 do kraja 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma lagano ba ide to, opusteno
Sta ce to biti pa si ti optimista ,ja se bojim sutrasnje tekme vise nego finala Lige prvaka ,majke mi ,kako nas West Ham zna posrat to nisu istine
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Samo ne daj boze , da se netko povrjedi , to bi najmanje trebalo!!
To je mac sa dvije ostrice , imaju 3 tekme koje se moraju dobiti , sutra prva mec lopta West Ham !
Volim Arsenal , za BVB navijam vec 30 godina , ali ako Arsenal uzme ligu , i ligu sampiona ima da se napijem
To je mac sa dvije ostrice , imaju 3 tekme koje se moraju dobiti , sutra prva mec lopta West Ham !
Volim Arsenal , za BVB navijam vec 30 godina , ali ako Arsenal uzme ligu , i ligu sampiona ima da se napijem
-
Invincibles14
- Kontakt:
Zijanimo li ovu priliku gasi motore, motaj kablove.
3 mec lopte doslovno
3 mec lopte doslovno
-
tomAndJerry
- Kontakt:
Ja se nekako najvise bojim zadnjeg kola.
West Ham i Burnley mi izgledaju kao prilika za popravak gol razlike.
CP igra finale 3 dana nakon te tekme, bukvalno im nebitna utakmica protiv Arsenala.tomAndJerry je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:49Ja se nekako najvise bojim zadnjeg kola.
Engleski žohari od novinara vec pritiskaju menadzera o potencijalnoj postavi sa akademcima, jer ne daj Boze da ko protiv Arsenala izvede oslabljenu ekipu
Ako je palace maksimalno rotirao prije Šahtara rotirat ce i prije finala protiv nas.
To ništa nema značaj ako nas West Ham kuriše.
To ništa nema značaj ako nas West Ham kuriše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.