Arsenal

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 06 maj 2026, 23:38

Nezz vala nije nas Pariz ni prosle godine nesto nadigrao ali eto dobili su nas dva puta,Donaruma je branio kao zivotinja ,ove godine uz malo hrabriji pristup i da se bas izgine na terenu mislim da imamo dobre sanse ,ne kazem da ce biti lako niti da smo favoriti ali ako uzmemo ligu i sa tim samopouzdanjem udjemo u finale mislim da imamo jako dobre sanse :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 maj 2026, 23:38

Prosle godine smo totalno nezasluzeno ispali od njih tako da to i nije neki sud.

Finale je, nema tu neke pameti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 maj 2026, 00:15

feniksptica je napisao/la:
06 maj 2026, 23:22
Najebali smo.
Ma na jedan mec je sve moguce. Ko zna, mozda njihov napad ne bude mogao bazen pogodit, Raya se razbrani, a mozda i White odigra mec zivota :mrgreen:

50-50.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 maj 2026, 02:13

Liga Sampiona me sada ne zanima dok se PL ne zavrsi. Konacno i nju smo skinuli sa ledja tako da mozemo biti posveceni ovim 3 utakmicama do kraja. Igramo bukvalno jednom sedmicno cijeli Maj za razliku od Citya.

Sad dobiti West Ham kako znamo i umijemo u nedelju i najbolja sedmica zadnjih 20 godina :pray:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []