sto imam neki osjecaj da ti se nece javitŽeljo 1921 je napisao/la:Kontaktiraj me preko PP-a,i sve podatke ću ti datiColorado je napisao/la:ajdŽeljo 1921 je napisao/la:Upoznat ću te ja sa njim odmah ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sto imam neki osjecaj da ti se nece javitŽeljo 1921 je napisao/la:Kontaktiraj me preko PP-a,i sve podatke ću ti datiColorado je napisao/la:ajdŽeljo 1921 je napisao/la:Upoznat ću te ja sa njim odmah ?
Balkaniyum druze...pet evrica i imas mjesec dana BHT1AmanijakzO je napisao/la:Ima li link za prenos
Hvala druze.adoni je napisao/la:Balkaniyum druze...pet evrica i imas mjesec dana BHT1AmanijakzO je napisao/la:Ima li link za prenos
Ma ni toliko..prazan jug bukvalno...negdje oko 500 mozda na stadionu..AmanijakzO je napisao/la:Za razliku od Prijedora gdje već „gori“, na Grbavici gdje Željezničar dočekuje Slaviju na tribinama je u ovim trenucima tek oko 1.000 gledatelja...
aha ,i jos seha da iz slobodnjaka zavali jedan kao onaj golman paragvajagavran je napisao/la:Vrijeme je za PETARDU....
1:0 VISCA
2:0 SAVIC
3:0 STANIC
4:0 POPOVIC
5:0 LAZAR
Evo počeše malo... bojim se da će sad doći do izražaja oni profesionalni psovači na sjeveru...efendija je napisao/la:sad bez zenacije evo proslo ej 10 min niko ne navija??radi cega to
Hawking je napisao/la:Evo počeše malo... bojim se da će sad doći do izražaja oni profesionalni psovači na sjeveru...efendija je napisao/la:sad bez zenacije evo proslo ej 10 min niko ne navija??radi cega to