sto imam neki osjecaj da ti se nece javitŽeljo 1921 je napisao/la:Kontaktiraj me preko PP-a,i sve podatke ću ti datiColorado je napisao/la:ajdŽeljo 1921 je napisao/la:Upoznat ću te ja sa njim odmah ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kontaktiraj me preko PP-a,i sve podatke ću ti dati
[/quote]
sto imam neki osjecaj da ti se nece javit
[/quote]
Nemam mu se sta ja javit , ako mu je cheif nek mi posalje podatke o kome je rijec
Ah staj strah od maNJaka xaxaxaxa

sto imam neki osjecaj da ti se nece javit
Nemam mu se sta ja javit , ako mu je cheif nek mi posalje podatke o kome je rijec
Ah staj strah od maNJaka xaxaxaxa
- Željo 1921
- Kontakt:
Ma pusti internet huligane,smeta mu što banovani
,zna malo više o dešavanjima oko sjeverne tribine 
EDIT:
Kako ću ti poslati podatke,kada ti se uopšte PP ne može poslati !
EDIT:
Kako ću ti poslati podatke,kada ti se uopšte PP ne može poslati !
- AmanijakzO
- Kontakt:
Ima li link za prenos 
odoh lagano ka dolini
Balkaniyum druze...pet evrica i imas mjesec dana BHT1AmanijakzO je napisao/la:Ima li link za prenos
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- AmanijakzO
- Kontakt:
Hvala druze.adoni je napisao/la:Balkaniyum druze...pet evrica i imas mjesec dana BHT1AmanijakzO je napisao/la:Ima li link za prenos
Zeljo zeljo Zeljo zeljo Zeljo zeljo Zeljo zeljooooooooooooooooo o o o o ! Radni dan, neatraktivan protivnik = 2 000 navijaca. Zanima me da li ce Sokolovi doci

ma samo se pravite pametni,,,ovo me tako podsjeca na HNL ,,,torcida je 3 4 godine srala,OJ MAMIC KUPUJE,OJ OVO JE SVE ZATO STO JE MARKOVIC PREDSJEDNIK(inace bivsi igrc dinama),OJ OVO JE SVE NAMJESTENO,OJ OVO JE SVE ZATO STO JE DINAMO IZ ZAGREBA....i onda su jednostavno skontali da se dzaba zale jer je dinamo najjaci 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
- AmanijakzO
- Kontakt:
Za razliku od Prijedora gdje već „gori“, na Grbavici gdje Željezničar dočekuje Slaviju na tribinama je u ovim trenucima tek oko 1.000 gledatelja...
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma ni toliko..prazan jug bukvalno...negdje oko 500 mozda na stadionu..AmanijakzO je napisao/la:Za razliku od Prijedora gdje već „gori“, na Grbavici gdje Željezničar dočekuje Slaviju na tribinama je u ovim trenucima tek oko 1.000 gledatelja...
Prenos na BHt-u..ko ne zna...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- no_respect
- Kontakt:
jao koji Manijaci
kakvo navijanje
cak se igraci cuju 
lijepo je i u Banovicima :))
aha ,i jos seha da iz slobodnjaka zavali jedan kao onaj golman paragvajagavran je napisao/la:Vrijeme je za PETARDU....
1:0 VISCA
2:0 SAVIC
3:0 STANIC
4:0 POPOVIC
5:0 LAZAR
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
sad bez zenacije evo proslo ej 10 min niko ne navija??radi cega to
Evo počeše malo... bojim se da će sad doći do izražaja oni profesionalni psovači na sjeveru...efendija je napisao/la:sad bez zenacije evo proslo ej 10 min niko ne navija??radi cega to
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hawking je napisao/la:Evo počeše malo... bojim se da će sad doći do izražaja oni profesionalni psovači na sjeveru...efendija je napisao/la:sad bez zenacije evo proslo ej 10 min niko ne navija??radi cega to
hehehe ko da su me culii
losa posjeta sve u svemu ipak nije toliko los termin oko 5 je mjera
Kako neki ljudi i desavanja mogu usrati rad grupe za komplet sezonu to je bolesno (ovo se odnosi na sve skupine).
Konacno malo pjesma,a pola sektora prazno ko 2006,valjda cita ovo neko od vodstva.
Konacno malo pjesma,a pola sektora prazno ko 2006,valjda cita ovo neko od vodstva.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Termin je usran eto sto tako malo navijaca, ljudi rade vjerovali ili ne u ovoj drzavi.
Tako da nam je sjediti pored monitora ili naci kakav link za radio
Tako da nam je sjediti pored monitora ili naci kakav link za radio
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Ima l' ko kakav link gdje se mozhe tekma pratiti? 
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- Smogovci
odnosi na relaciji Sarajevo Zenica su oduvijek bili loši. Oni misle da sve pare idu njima i da smo mi direktno ili indirektno krivi što je Zenica takva kakva jeste(mislim na finansijsku moć).
Pored tradicionalno loših odnosa između Želje i Čelika postoji još zle krvi. Naš navijač je ubijen u Zenici u sukobu sa policijom. Oni su imli par ekscesa kada su navijali kontra Markala što je registrovano i stalno im se spočitava.
Pored toga, ostali su bez udarnog transa. Koji je mangupski odrađen. Na sve to možemo dodati činjenicu da u zadnjih pet utakmica koje smo odigrali sa Čelikom mi imamo 4 pobjede i 1 remi. Nije teško zaključiti zašto pričaju to što pričaju.