Presao na highligthse iz mostara nakon gledanja psg bayern. Pa ovo sto invalidi igraju ovdje je skroz drugi sportgodrina je napisao/la: ↑06 maj 2026, 22:57Meni zena kaze pa ovi samo padaju. Reko, to je nas fudbal vidjet ces veceras drugi sport.Lokomotifa je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:22Gledam Bayern - PSG i do sad je bilo najmanje pet žestokih duela gdje sudija uopšte nije svirao faul jer nije htio da sjecka igru. Kod nas u Premijer ligi bi sudije svirali i faul i žuti karton. Zato je između ostalog mučno gledati našu ligu. Nevjerovatno kako su nam sudije needukovane.
Tacno kad pogledas kod nas, ako je igrac pola metra od nekog samo se ide na bilo kakav kontakt i faul. Jbt k'o da je fazon 3 faula penal.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljovac21
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Ofsajd (zaleđe) kod gola Zrinjskog i prije toga penal - kazneni udarac za Velež - lopta pogodila u ruku igrača Zrinjskog
One ove situacije bi bile svirane u korist Veleža da su igrali protiv Želje na LJEPOTICI
SVAŠTA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Brundica Tobe nam ima novi, 1.183 nick - "Telalovic" 

Brundice sa malim zakašnjenjem sretan ti jučerašnji praznik, nadam se da si se uspio okupati u kakvom potoku.

Podrigni
Brundice sa malim zakašnjenjem sretan ti jučerašnji praznik, nadam se da si se uspio okupati u kakvom potoku.
Podrigni
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 maj 2026, 08:14Korištenje djece u promotivne svrhe, nadati se da će neko krivično odgovarati.

Za ovo zatvora treba dobiti Sanin
Čestitke željezničarima što je Sanin Mirvić došao u Sarajevo, hvale vrijedan uspjeh.
Gospoda iz Mostara
Gospoda iz Mostara
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kako kažu: Saninu prvi autogram, djevojčici uspomena za cijeli život
Ukazao se!!!! Nesto kao Gospa u Medjugoriju 
-
Strelcevina
- Kontakt:
Đojlenu okani se Gospe.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Okej derbi,malo prilika,Zrinjski malo bolji,više kontrolirali i iskoristili jednu šansu.
Velež mi izgleda kao ekipa koja je puno opasnija u polu/kontrama nego u izgradnji igre.
Nadam se zanimljivom uzvratu.
Velež mi izgleda kao ekipa koja je puno opasnija u polu/kontrama nego u izgradnji igre.
Nadam se zanimljivom uzvratu.
Hajmo se malo okrenuti prvenstvu i sledećem kolu,dok čekamo da izadje raspored sudija.
Šta mislite hoće li Željo dati bodove Slogi za vikend? Borac za sada nije dao nikome. Ni Rudaru ni Slogi.
Šta mislite hoće li Željo dati bodove Slogi za vikend? Borac za sada nije dao nikome. Ni Rudaru ni Slogi.
- Pensioner26
- Kontakt:
Majku li mu poremećenu karamo.bvsic je napisao/la: ↑06 maj 2026, 20:26Kolika je dnevnica kmetuzivimzaosjecaje je napisao/la: ↑06 maj 2026, 20:24**** te bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!
- Pensioner26
- Kontakt:
Željo već od oktobra nije osjetio pobjedu na Grbavici, a sada da još ispusti bodove protiv Sloge? To bi bilo ravno ludilu – jedino ako žele da ih navijači ne puste sa stadiona žive.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Po mom mišljenu Sloga može možda jedino do boda ali i to je upitno, ako ćemo iskreno više bi volio da Rudar ostane nego oni.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Moje misljenje je da su Rudar i Sloga odavno ispali, ono imaju matematicku sansu za ostati, ali sumnjam ja da ce Posusije da kiksa dva putaUniited je napisao/la: ↑07 maj 2026, 11:05Po mom mišljenu Sloga može možda jedino do boda ali i to je upitno, ako ćemo iskreno više bi volio da Rudar ostane nego oni.
Dovoljno je da jednom kiksaju,ako mi dobijemo sve do krajaMikiPirs je napisao/la: ↑07 maj 2026, 11:32Moje misljenje je da su Rudar i Sloga odavno ispali, ono imaju matematicku sansu za ostati, ali sumnjam ja da ce Posusije da kiksa dva puta![]()
Šalim se,ja i dalje se nadan nekom cirkusu opet oko licenci.
- BiHSportman
- Kontakt:
Što Vi niste dobili licencu ove godine.Zigazaga je napisao/la: ↑07 maj 2026, 11:35Dovoljno je da jednom kiksaju,ako mi dobijemo sve do kraja
Šalim se,ja i dalje se nadan nekom cirkusu opet oko licenci.
Neko je već pisao da nisu zbog svečane lože dobili, ako se ne varam.BiHSportman je napisao/la: ↑07 maj 2026, 12:23Što Vi niste dobili licencu ove godine.
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Trenutno korisnika/ca: GG3, LondonBlues, Tuce11 i 30 gostiju.

.png)