Jel istina da je bila ravaku i da je rodila kopile?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BRATSTVO GRAČANiCA
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je samo prvostepena. Mi zbog svečane lože nismo dobili za sad.BiHSportman je napisao/la: ↑07 maj 2026, 12:23Što Vi niste dobili licencu ove godine.
Hvala komšija!svrakino1921 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:12
Ismir Mirvić, predsjednik i investitor FK Sarajevo, rođendan slavi 7. maja
Sve najbolje Predsjedniče
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Uzimaju Posušje i Radnik 100% jer će Velež i Zrinjski odmarati svakog bitnog igrača za revanš finala kupa. I da ne odmaraju ova dva domaćina su opasna. Slobodno tipujte
-
Strelcevina
- Kontakt:
Kopile je pedofilčina Muhammed, pedofil, ubica i pustinjski varalica.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Pazite ova dva velika vjernika.
I po Islamu je Marija, tj. Merjem, rodila "kopile," Isa pejgambera. Dok je po katolicanstvu strogo zabranjeno vrijedjati tudje religije i proroke, ali sve trpi ovaj forum intelektualne elite.
I po Islamu je Marija, tj. Merjem, rodila "kopile," Isa pejgambera. Dok je po katolicanstvu strogo zabranjeno vrijedjati tudje religije i proroke, ali sve trpi ovaj forum intelektualne elite.
Nemaju ti oni veze sa vjerom, da su bar nešto pročitali ne bi pisali to.IMResurrected je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:34Pazite ova dva velika vjernika.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Joj komentara Hrvata na indexu o jucerasnjem sramotnom postupku kamenjara. Zgrozeni ljudi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Puna ti je memorija, moras izbrisati neke druge poruke i skrolati na pocetak gdje ce pisati ocitaj novu poruku ili slicni
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kakva 2 glupana, i muslimani i katolici vjeruju u djevicu Mariju/Merjem. To vam je c1futska prica i za nju i za Muhammeda debilkosi.Strelcevina je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:24Kopile je pedofilčina Muhammed, pedofil, ubica i pustinjski varalica.
Dva debila koja ne kontaju da su identica. Da je ovaj katolik kojim slucajem musliman on bi ovo pisao za Djevicu a ovaj obratno za Muhameda. Kakva dva debila.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 16:29Kakva 2 glupana, i muslimani i katolici vjeruju u djevicu Mariju/Merjem. To vam je c1futska prica i za nju i za Muhammeda debilkosi.Strelcevina je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:24Kopile je pedofilčina Muhammed, pedofil, ubica i pustinjski varalica.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Koje smaranje sa politikom. Nigdje ni sponena o igri, dovroj tekmi, fer borbi itd.
Puno mi je draza zadruga show oko Zeljkana.. dosao mesija u svrakino kazu. Bit ce para i za sitnu raju . Pokupovat ce covjek sve zivo sto zna da trci .
Sto se tice nas imam povjerenja u Ibru da ce znat pripremiti tim za revans i izvuci pobjedu . Veliki respekt Serbecicu za trud i profesionalnost. Iako mozda nekada pravi sitne greske njegov stav je primjer pravog profesionalca.
Puno mi je draza zadruga show oko Zeljkana.. dosao mesija u svrakino kazu. Bit ce para i za sitnu raju . Pokupovat ce covjek sve zivo sto zna da trci .
Sto se tice nas imam povjerenja u Ibru da ce znat pripremiti tim za revans i izvuci pobjedu . Veliki respekt Serbecicu za trud i profesionalnost. Iako mozda nekada pravi sitne greske njegov stav je primjer pravog profesionalca.
Da se upisem J*** maer navijacima zrinjskog i borca i svima koji ne priznaju ovu drzavu
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu, samo da pitam da li su bile sudije za naredno kolo. Hvala
DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:54Izvinjavam se na upadu, samo da pitam da li su bile sudije za naredno kolo. Hvala
Pred nama se ovog vikenda nalaze dueli 33. kola Premijer lige BiH gdje nas očekuje dosta zanimljivih duela, a sada je poznato ko će na tim utakmicama da dijeli pravdu.
Kolo će startovati u subotu duelom Rudar Prijedora i Sarajeva, a glavni sudija će na tom meču biti Darko Gedžić, a njemu će pomahati Mirza Demir i Slobodan Vukosav.
Na stadionu Mokri dolac nas očekuje mali hercegovački derbi između Posušja i Veleža, a čast da dijeli pravdu na tom meču je pripala Elvedinu Topuzoviću, dok će mu asistirati Davor Maksimović i Josip Čolić.
Interesantan duel će biti i u Bijeljini gdje će domaći Radnik dočekati Zrinjski. Glavni arbitar na tom meču će biti Dragan Todić, uz pomoć Senada Ibrišimbegovića i Gorana Ilinčića.
Nedjeljni program će otvoriti Željezničar i Sloga Meridian, a pravdu na Grbavici će dijeliti Miloš Gigović, a njemu će asistirati Jure Musa i Ivo Maglica.
Posljednji meč ovog kola je zakazan na Pecari između Širokog Brijega i Borca iz Banjaluke, gdje će glavni sudija biti Amin Efendić. Njemu će pomagati Amir Kadić i Emir Zahiragić.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
MostarNeretva je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:26Koje smaranje sa politikom. Nigdje ni sponena o igri, dovroj tekmi, fer borbi itd.
Nemoj mi ponižavat naselje
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Hvala Tuzla, valjda je ovo pojednim i oproštaj od prvoligaških terena.DamirT je napisao/la: ↑07 maj 2026, 19:19DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:54Izvinjavam se na upadu, samo da pitam da li su bile sudije za naredno kolo. HvalaPred nama se ovog vikenda nalaze dueli 33. kola Premijer lige BiH gdje nas očekuje dosta zanimljivih duela, a sada je poznato ko će na tim utakmicama da dijeli pravdu.
Kolo će startovati u subotu duelom Rudar Prijedora i Sarajeva, a glavni sudija će na tom meču biti Darko Gedžić, a njemu će pomahati Mirza Demir i Slobodan Vukosav.
Na stadionu Mokri dolac nas očekuje mali hercegovački derbi između Posušja i Veleža, a čast da dijeli pravdu na tom meču je pripala Elvedinu Topuzoviću, dok će mu asistirati Davor Maksimović i Josip Čolić.
Interesantan duel će biti i u Bijeljini gdje će domaći Radnik dočekati Zrinjski. Glavni arbitar na tom meču će biti Dragan Todić, uz pomoć Senada Ibrišimbegovića i Gorana Ilinčića.
Nedjeljni program će otvoriti Željezničar i Sloga Meridian, a pravdu na Grbavici će dijeliti Miloš Gigović, a njemu će asistirati Jure Musa i Ivo Maglica.
Posljednji meč ovog kola je zakazan na Pecari između Širokog Brijega i Borca iz Banjaluke, gdje će glavni sudija biti Amin Efendić. Njemu će pomagati Amir Kadić i Emir Zahiragić.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Dobro je Svrakino ima tamo dobre raje.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 19:25MostarNeretva je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:26Koje smaranje sa politikom. Nigdje ni sponena o igri, dovroj tekmi, fer borbi itd.
Nemoj mi ponižavat naselje
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, MiranGlasnic, rishovski i 13 gostiju.

.png)