Premijer liga BiH - aktuelno

IMResurrected
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la IMResurrected » 07 maj 2026, 15:34

Pazite ova dva velika vjernika.

I po Islamu je Marija, tj. Merjem, rodila "kopile," Isa pejgambera. Dok je po katolicanstvu strogo zabranjeno vrijedjati tudje religije i proroke, ali sve trpi ovaj forum intelektualne elite.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 07 maj 2026, 15:42

IMResurrected je napisao/la:
07 maj 2026, 15:34
Pazite ova dva velika vjernika.

I po Islamu je Marija, tj. Merjem, rodila "kopile," Isa pejgambera. Dok je po katolicanstvu strogo zabranjeno vrijedjati tudje religije i proroke, ali sve trpi ovaj forum intelektualne elite.
Nemaju ti oni veze sa vjerom, da su bar nešto pročitali ne bi pisali to.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 maj 2026, 15:43

Joj komentara Hrvata na indexu o jucerasnjem sramotnom postupku kamenjara. Zgrozeni ljudi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 07 maj 2026, 15:43

Pomoc

slika

Zna li kako ovo rijesiti,dode mi poruka da udem ovo izbaci

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 maj 2026, 16:18

Mostarska je napisao/la:
07 maj 2026, 15:43
Pomoc

slika

Zna li kako ovo rijesiti,dode mi poruka da udem ovo izbaci
Puna ti je memorija, moras izbrisati neke druge poruke i skrolati na pocetak gdje ce pisati ocitaj novu poruku ili slicni
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 07 maj 2026, 16:29

Strelcevina je napisao/la:
07 maj 2026, 15:24
Marokanci58 je napisao/la:
07 maj 2026, 12:41
07 maj 2026, 09:51
Đojlenu okani se Gospe.
Jel istina da je bila ravaku i da je rodila kopile?
Kopile je pedofilčina Muhammed, pedofil, ubica i pustinjski varalica.
Kakva 2 glupana, i muslimani i katolici vjeruju u djevicu Mariju/Merjem. To vam je c1futska prica i za nju i za Muhammeda debilkosi.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 07 maj 2026, 16:52

Manijakdokraja9 je napisao/la:
07 maj 2026, 16:29
07 maj 2026, 15:24
Marokanci58 je napisao/la:
07 maj 2026, 12:41

Jel istina da je bila ravaku i da je rodila kopile?
Kopile je pedofilčina Muhammed, pedofil, ubica i pustinjski varalica.
Kakva 2 glupana, i muslimani i katolici vjeruju u djevicu Mariju/Merjem. To vam je c1futska prica i za nju i za Muhammeda debilkosi.
Dva debila koja ne kontaju da su identica. Da je ovaj katolik kojim slucajem musliman on bi ovo pisao za Djevicu a ovaj obratno za Muhameda. Kakva dva debila.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 07 maj 2026, 17:26

Koje smaranje sa politikom. Nigdje ni sponena o igri, dovroj tekmi, fer borbi itd.

Puno mi je draza zadruga show oko Zeljkana.. dosao mesija u svrakino kazu. Bit ce para i za sitnu raju . Pokupovat ce covjek sve zivo sto zna da trci .

Sto se tice nas imam povjerenja u Ibru da ce znat pripremiti tim za revans i izvuci pobjedu . Veliki respekt Serbecicu za trud i profesionalnost. Iako mozda nekada pravi sitne greske njegov stav je primjer pravog profesionalca.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 07 maj 2026, 17:44

Da se upisem J*** maer navijacima zrinjskog i borca i svima koji ne priznaju ovu drzavu

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 07 maj 2026, 18:54

Izvinjavam se na upadu, samo da pitam da li su bile sudije za naredno kolo. Hvala
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 maj 2026, 19:19

DoktorXabaras je napisao/la:
07 maj 2026, 18:54
Izvinjavam se na upadu, samo da pitam da li su bile sudije za naredno kolo. Hvala
Pred nama se ovog vikenda nalaze dueli 33. kola Premijer lige BiH gdje nas očekuje dosta zanimljivih duela, a sada je poznato ko će na tim utakmicama da dijeli pravdu.

Kolo će startovati u subotu duelom Rudar Prijedora i Sarajeva, a glavni sudija će na tom meču biti Darko Gedžić, a njemu će pomahati Mirza Demir i Slobodan Vukosav.

Na stadionu Mokri dolac nas očekuje mali hercegovački derbi između Posušja i Veleža, a čast da dijeli pravdu na tom meču je pripala Elvedinu Topuzoviću, dok će mu asistirati Davor Maksimović i Josip Čolić.

Interesantan duel će biti i u Bijeljini gdje će domaći Radnik dočekati Zrinjski. Glavni arbitar na tom meču će biti Dragan Todić, uz pomoć Senada Ibrišimbegovića i Gorana Ilinčića.

Nedjeljni program će otvoriti Željezničar i Sloga Meridian, a pravdu na Grbavici će dijeliti Miloš Gigović, a njemu će asistirati Jure Musa i Ivo Maglica.

Posljednji meč ovog kola je zakazan na Pecari između Širokog Brijega i Borca iz Banjaluke, gdje će glavni sudija biti Amin Efendić. Njemu će pomagati Amir Kadić i Emir Zahiragić.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 maj 2026, 19:25

MostarNeretva je napisao/la:
07 maj 2026, 17:26
Koje smaranje sa politikom. Nigdje ni sponena o igri, dovroj tekmi, fer borbi itd.

Puno mi je draza zadruga show oko Zeljkana.. dosao mesija u svrakino kazu. Bit ce para i za sitnu raju . Pokupovat ce covjek sve zivo sto zna da trci .

Sto se tice nas imam povjerenja u Ibru da ce znat pripremiti tim za revans i izvuci pobjedu . Veliki respekt Serbecicu za trud i profesionalnost. Iako mozda nekada pravi sitne greske njegov stav je primjer pravog profesionalca.

Nemoj mi ponižavat naselje

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 07 maj 2026, 19:36

DamirT je napisao/la:
07 maj 2026, 19:19
DoktorXabaras je napisao/la:
07 maj 2026, 18:54
Pred nama se ovog vikenda nalaze dueli 33. kola Premijer lige BiH gdje nas očekuje dosta zanimljivih duela, a sada je poznato ko će na tim utakmicama da dijeli pravdu.

Kolo će startovati u subotu duelom Rudar Prijedora i Sarajeva, a glavni sudija će na tom meču biti Darko Gedžić, a njemu će pomahati Mirza Demir i Slobodan Vukosav.

Na stadionu Mokri dolac nas očekuje mali hercegovački derbi između Posušja i Veleža, a čast da dijeli pravdu na tom meču je pripala Elvedinu Topuzoviću, dok će mu asistirati Davor Maksimović i Josip Čolić.

Interesantan duel će biti i u Bijeljini gdje će domaći Radnik dočekati Zrinjski. Glavni arbitar na tom meču će biti Dragan Todić, uz pomoć Senada Ibrišimbegovića i Gorana Ilinčića.

Nedjeljni program će otvoriti Željezničar i Sloga Meridian, a pravdu na Grbavici će dijeliti Miloš Gigović, a njemu će asistirati Jure Musa i Ivo Maglica.

Posljednji meč ovog kola je zakazan na Pecari između Širokog Brijega i Borca iz Banjaluke, gdje će glavni sudija biti Amin Efendić. Njemu će pomagati Amir Kadić i Emir Zahiragić.
Hvala Tuzla, valjda je ovo pojednim i oproštaj od prvoligaških terena.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 07 maj 2026, 19:40

svrakino1921 je napisao/la:
07 maj 2026, 19:25
MostarNeretva je napisao/la:
07 maj 2026, 17:26

Nemoj mi ponižavat naselje
Dobro je Svrakino ima tamo dobre raje.

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 07 maj 2026, 20:29

Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Prorok koji je predvidio današnju podjelu u društvu i onda se neki čude.Pročitao sam komentare gdje ljudi pišu kako ni Tito nije uspio da svi zavole Yugoslaviju pa zašto bi BiH bila iznimka gdje žive tri nacije gdje nitko ne poštuje državne simbole službene jer budimo iskreni pola nas ne zna ni okrenuti zastavu kako treba a ne nešto drugo.
Što se tiče utakmice tvrd derbi gdje Velež ima povjesnu priliku da uzme kup jer Zrinjski zadnjih 10 godina nije bio u gorem stanju i po meni su čak i blagi favoriti .Morat će im se vratiti promašaji iz zadnja dva derbija a Štimac ne ulijeva povjerenje.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 maj 2026, 20:36

Zaboljesutra je napisao/la:
07 maj 2026, 20:29
Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Prorok koji je predvidio današnju podjelu u društvu i onda se neki čude.Pročitao sam komentare gdje ljudi pišu kako ni Tito nije uspio da svi zavole Yugoslaviju pa zašto bi BiH bila iznimka gdje žive tri nacije gdje nitko ne poštuje državne simbole službene jer budimo iskreni pola nas ne zna ni okrenuti zastavu kako treba a ne nešto drugo.
Što se tiče utakmice tvrd derbi gdje Velež ima povjesnu priliku da uzme kup jer Zrinjski zadnjih 10 godina nije bio u gorem stanju i po meni su čak i blagi favoriti .Morat će im se vratiti promašaji iz zadnja dva derbija a Štimac ne ulijeva povjerenje.
Kojim Hrvatima ?
Hrvati su izmanipulisani od strane kradezea i tamo ih 60% ne izlazi na izbore, to hdz iskoristava i vara
Komsic je odgovor na rusioce drzave hdz cija politika se kroji u Zagrebu
Hrvati imaju sve funkcije u BiH i vise nego sto trebaju, dosta njih zivi sretno sa Bosnjama bez kradezea
Vidimo sta se radi kradeze pravi dvije skole od jedne, ruse groblja, prirodne resurse BiH salje Hrvatskoj i mijenjaju kriminalce jedni odu tamo, a drugi dodju nama
Vi s hdz podrucja zivite u nekoj iluziji i isprani ste glupostima da su svi Hrvati protiv Komsica
Sta su Kovacevic,Miletic, Boban oni su fejk Hrvati?
Sta su komentorri na drzavnoj Suko, Kristic i oni su fejk Hrvati?
Vikicevci ?
Oni su normalni ljudi prije svega za razliku od hdz lopova i rusioca drzave
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 maj 2026, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 maj 2026, 20:52

Zaboljesutra je napisao/la:
07 maj 2026, 20:29
Niko ne goni nikoga da VOLI bilo koju drzavu ali moras POSTOVTI simbole drzave u kojoj zivis ili u koj se nalazis.Svaka himna se mora ispostovati ,ili ako ne zelis to onda idi iz te drzave.Zamisli da u Srbiji svira himna Srbije i u Finalu kupa Pazarci okrenu ledja i pjevaju J*** te Srbijo J*** te Ja ...,ili u Hrvatskoj isto tako da njihovi gradjani pjevaju slicno, sta bi bilo sa tim ljudima :roll:

Ja razumijem da ima ljudi i koji ne vole BiH i koj je mrze ali dok zivis tu moras postovati priznate simbole drzave,u protivnom za to se u pravnim drzavama ide u zatvor.

Sto se tice Komsica ,legitimno i legalno izabran.On nije HRVATSKI clan predsjednistva nego clan predsjednistva iz FBIH koji dolazi iz hrvatskog naroda (dakle nebitno je ko je samo da je iz hrvatskog naroda)
Clan predsjednistva nije nikakav PREDSTAVNIK tog naroda.Ni clan predsjednistva iz srpskog naroda nije SRPSKI clan predsjednistva niti predstavlja srpski narod,To je clan predsjednistva iz RS-a i po ustavu mora biti srbin(dakle bilo koji ko sto je i u FBiH,bitno je da je srbin) i taj clan predsjenistva predstavlja citavu RS (dakle ne samo srbe) a u tom entitetu se nalaze i hrvati i bosnjaci i ostali pa bi u kabinetu tog clana predsjedniostva trebali da sjede i ljudi iz hrvatskog i bosnjackog naroda.Velika je floskula koju Covic potencira da je to PREDSTAVNIK nekog naroda sto nije ,lpa na toj floskuli on trazi da samo hrvati biraju "HRVATSKOG" clana predsjednistva sto se sigurno nece desiti .Ide Slaven zivotom :kafa:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 maj 2026, 21:08

Državna himna BiH je skladba bez teksta. Sukladno tome, slobodni smo pjevati što god želimo. :kafa:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 maj 2026, 21:15

Pjevo je i covke sta je zelio :kralj:
slika

Danas vam lider novokomponovanpg kluba uz najvece legende Bilbiju i Jakovljevica, a tu je i cionista Kabir koji ne priznaje Isusa
Kakav spoj :bow:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 maj 2026, 21:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Noke995 i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []