350KM, kad ne bi dobio nijedan duplikat.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:43raja, jel iko ima računicu koliko treba da se popuni album, love naravno
Panini album sličica za SP 2026
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Travnik1921
- Kontakt:
Pozdrav, je li uspio ko rezervisati tvrde korice iz Tropika i boxove sličica, je li pitao kada će to slati..trebale bi sada nekada doći kod njih jer su oni distributeri..
U Penny marketima kupis 4 paketica slicica i dobijes besplatan album.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ukucaj na fb UNCROtuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:34Znas brate li na kojim mjestima u Tz?KarloIvandic je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:31Sutra vec u nekim mjestima u Tuzli. Sto se Sarajeva tice krece oficijalno u subotu ali mislim da ce sutra vec biti negdje
- invincible1921
- Kontakt:
Ja isao u radnju prekljucer rekli mi da je sve vec rezervisano i da nemaju vise albuma sa tvrdim koricamaTravnik1921 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:57Pozdrav, je li uspio ko rezervisati tvrde korice iz Tropika i boxove sličica, je li pitao kada će to slati..trebale bi sada nekada doći kod njih jer su oni distributeri..
=\_1921_/=
A ima li neko da je dobio potvrdu rezervacije, ja pisao mail ali nikad nikakav odgovor nisam dobio.invincible1921 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 16:49Ja isao u radnju prekljucer rekli mi da je sve vec rezervisano i da nemaju vise albuma sa tvrdim koricamaTravnik1921 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:57Pozdrav, je li uspio ko rezervisati tvrde korice iz Tropika i boxove sličica, je li pitao kada će to slati..trebale bi sada nekada doći kod njih jer su oni distributeri..
Ja sam rezervisao telefonom i samo su te pored ličnih dolazaka potvrdili kao rezervacije. Te su se odmah potvrdile prije rasprodaje pa su onda krenuli sa ovim preko društvenih mreža.Micron je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:40A ima li neko da je dobio potvrdu rezervacije, ja pisao mail ali nikad nikakav odgovor nisam dobio.invincible1921 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 16:49Ja isao u radnju prekljucer rekli mi da je sve vec rezervisano i da nemaju vise albuma sa tvrdim koricamaTravnik1921 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:57Pozdrav, je li uspio ko rezervisati tvrde korice iz Tropika i boxove sličica, je li pitao kada će to slati..trebale bi sada nekada doći kod njih jer su oni distributeri..
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sam HC album rezervisao 23.04. preko čovjeka koji radi u Tropikovoj prodavnici u BL. Pitam ga trebaju li neki lični podaci, kaže ne trebaju, dovoljan je broj telefona. Maloprije se čuo sa njim da ga pitam kad bih mogao očekivati da me zovu iz BBI da preuzmem album, kaže u toku sljedeće sedmice najkasnije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Imal alajbegovica ili nema ?
Ovo je bilo za očekivati, već su im preuzeli Euro i Premiership
Tops je radio album za EURO 2024. nije bio toliko loš koliko se očekivao. Znajući FIFU sigurno su pare u pitanju za licencu što znači da ćemo skuplje plaćati za naredna takmicenja od promjene distributera.
Nema Kerima.
Hoce li sutra biti u prodaji slicice?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U Tuzli na pojedinim mjestima sutra krece.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Hvala brate za infoKarloIvandic je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:58Ukucaj na fb UNCROtuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:34Znas brate li na kojim mjestima u Tz?KarloIvandic je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:31
Sutra vec u nekim mjestima u Tuzli. Sto se Sarajeva tice krece oficijalno u subotu ali mislim da ce sutra vec biti negdje
#CarsijaOdjebi
Jel manja sanssa za duple ako se uzme box od 50 paketica?
il svaki dan kupoivati u razlicitm radnjama i mjestima po 2-4 paketica?
il svaki dan kupoivati u razlicitm radnjama i mjestima po 2-4 paketica?
Konzum objavio bit ce i u njih
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kako god budes kupovao, nema ti druge nego se mijenjati.
Nadji ljude koji skupljaju i mijenjajte, tako ces najlakse popuniti album...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.