FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sudeći prema finansijskom izvještaju za prošlu godinu FK Željezničar nema problem sa parama, već sa NEZNANJEM.
Na plate igrača smo dali 5,7 miliona KM, više čak i od kona, a od Veleža više za 3 miliona KM, od Širokog više za 4 miliona KM. Borac neću računati jer ono kod njih je rad na crno bez presedana.
Opet ponavljam - sportski segment kluba nam je katastrofalan. Pa nama na tribinama sjede Konings, M'Hand, Troupee - njih trojica su mislim plaćeni kao pola igrača Rudara iz Prijedora, koji nas je demolirao na Grbavici.
Samo nas sačuvaj Bože neznanja, za ostalo ćemo lako.
Zato sam protiv sprotskog direktora koji će dovoditi skupe igrače koji su po kvalitetu u rangu Posušja ili Prijedora.
Na plate igrača smo dali 5,7 miliona KM, više čak i od kona, a od Veleža više za 3 miliona KM, od Širokog više za 4 miliona KM. Borac neću računati jer ono kod njih je rad na crno bez presedana.
Opet ponavljam - sportski segment kluba nam je katastrofalan. Pa nama na tribinama sjede Konings, M'Hand, Troupee - njih trojica su mislim plaćeni kao pola igrača Rudara iz Prijedora, koji nas je demolirao na Grbavici.
Zato sam protiv sprotskog direktora koji će dovoditi skupe igrače koji su po kvalitetu u rangu Posušja ili Prijedora.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Vise si dao od kona samo na papiru. Mi smo prije imali dosta problema a poreznom pa se sad bas moramo pripaziti, dok oni nisu pa sad to rade na pametniji nacin nego mi tad, ali plata ide u kovertu.Lokomotifa je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:58Sudeći prema finansijskom izvještaju za prošlu godinu FK Željezničar nema problem sa parama, već sa NEZNANJEM.
Financijski izvjestaji su samo od sebe prevara sto se tice nekih klubova. Pa kad je Krpic igrao u Tuzla City i onaj Dzafic Nsue i ostali bili 2 na tabeli ona sezona kad je se vratio Mulalic e tad je bilo da Tuzla City izdvaja na plate 700000 maraka samo godisnje , a Zeljo koji se tad trebao ugasiti zbog finansija je ako se dobro sjecam izdvojio u 2021 3 miliona na plate a 2022 2.3 miliona a tad je 2022/23 je bila famozna izjava Mulalica da je najveca plata 2500 marakaLokomotifa je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:58Sudeći prema finansijskom izvještaju za prošlu godinu FK Željezničar nema problem sa parama, već sa NEZNANJEM.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nije stid.Vidis da nema reakcija.Da nije doso,bilo bi.Lajali bi kerovi dan o nocno.Ima likova iz prosli uprava,nadzorni,koji su tvrdili da nepostoji a redovni u lozama.Valjda dodzu na Slogu da ga vide,da mu se uvuku u debelo crijevo.Djukele.
Brko iz druge galaksije!
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
uranili jedan dan, zar nije u petak trebalo....
samo kroz koju funkciju se vraca da mi je znat...
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
GavranBeli
Ja ne znam jesi ti maluoman ili sta? Napiši nešto drugo osim to neznalice, ti si kao znalacDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:36Neznalico, gledaj strasnih protivnika koje su izbacili da udju u grupnu fazu:GavranBeli je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:24Zato jesmo tu gdje jesmo. Bosnjo uvijek nadje opravdanje, eto guraju ih u prvenstvu oni pojma nemaju al na sreću odu u grupnu fazu. Daj ba, malo se uozbilji. Ne trazi nas neuspjeh u nekim satrologijama. Ljudi igraju lopte, razvaljuju nas konkretno s sudijama i bez sad ce deset godina.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:42
Zrinjski i Borac su klubovi koji kontrolisu savez, ne pravi se veća neznalica nego sto zaista jesi. Sa sudjenjem kakvo smo mi imali odnosno kakvo imamo godinama ni jedna od ekipa koje spominjes ne bi bile tu gdje jesu. U Europi doguraju daleko jer su nabili koeficient pljackom u ligi. Doduse tebi je drago sto se to desava, zato ih i spominjes kao primjer.
Hiros jeste majstor, ali, uvijek ono prokleto ali, u Borcu je sutio i nije se puno kurcio kada je sjedio na klupi, kod nas se vukao kao slina po terenu. Lazes da je neko govorio da Memija nije dobar, tada nismo imali za hasheta nudili mu kikiriki i levat ode u Zrinjski.
Ne mozes, neznalice, sastavljati ekipu kada se raspadas svakih šest mjeseci, mi se zamalo nismo ugasili prije nekoliko godina.
Ubrzo cemo vidjeti jel Sanin zna ili ne zna, to se ne moze sakriti, svakako smo mahalasi i klasicne tetkice, saznace se vrlo brzo sta se desava.
Borac, protivnici koje su izbacili do grupne faze:
Egnatia, Klasvik
Zrinjski, protivnici koje su izbacili do grupne faze:
Uratu, Beidbalik
Virtus, Breidbalik
Koeficient se nakucava kada budes sampion odnosno kada krades ili kada imas sudijsku protekciju u ligi. Tebi je drago da mi nismo sampioni, sve jasno, zato ove i uzimas kao primjer.
Ljudi nas razvaljuju jer se zamalo nismo ugasili nekoliko puta, to je do nas, ali nije neko iznenadjenje, neznalico. Nja je primjer kako ne treba,.a imaju pare 10-ak godina, sto njih ne ****, de zamoli admina da se malo presaltas![]()
Zamisli ti mozga da napise koeficijent se nabija kad imas sudijsku protekciju u ligi. Kakav moras biti glupan da ovo napises, strasno. A ja jos gori sto ista pisem.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ti si glupan broj 1 ovog forum i najveca neznalica…idi glupane u svoju rupu i vodi rasprave.GavranBeli je napisao/la: ↑07 maj 2026, 16:14Ja ne znam jesi ti maluoman ili sta? Napiši nešto drugo osim to neznalice, ti si kao znalacDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:36Neznalico, gledaj strasnih protivnika koje su izbacili da udju u grupnu fazu:GavranBeli je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:24
Zato jesmo tu gdje jesmo. Bosnjo uvijek nadje opravdanje, eto guraju ih u prvenstvu oni pojma nemaju al na sreću odu u grupnu fazu. Daj ba, malo se uozbilji. Ne trazi nas neuspjeh u nekim satrologijama. Ljudi igraju lopte, razvaljuju nas konkretno s sudijama i bez sad ce deset godina.
Egnatia, Klasvik
Uratu, Beidbalik
Virtus, Breidbalik
Koeficient se nakucava kada budes sampion odnosno kada krades ili kada imas sudijsku protekciju u ligi. Tebi je drago da mi nismo sampioni, sve jasno, zato ove i uzimas kao primjer.
Ljudi nas razvaljuju jer se zamalo nismo ugasili nekoliko puta, to je do nas, ali nije neko iznenadjenje, neznalico. Nja je primjer kako ne treba,.a imaju pare 10-ak godina, sto njih ne ****, de zamoli admina da se malo presaltas![]()
ja jedno pisem on ko malouman ne čita uopce sta sam napisao.
Zamisli ti mozga da napise koeficijent se nabija kad imas sudijsku protekciju u ligi. Kakav moras biti glupan da ovo napises, strasno. A ja jos gori sto ista pisem.
-
GavranBeli
Cim budete imali forum za debile da se skupite onda mozete sanjati da određujete ko ce pisati i sta.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
De nam adresu ostaviGavranBeli je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:14Cim budete imali forum za debile da se skupite onda mozete sanjati da određujete ko ce pisati i sta.
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Koeficient najlakse i najbrze raste kada si sampion, jer dobijas mnogo lakse protivnike koji se mogu proci u prvom pretkolu, malmaze, onda ispadnes u drugom pretkolu, pa dobijes i za to ispadanje koeficient jer si otisao u trece pretkolo gdje dobijes neku ekipu koja je takodjer ispala, mamlaze, a sampionske titule se rotiraju izmedju Borca i Zrinjskog upravo zbog sudijske protekcije, mamlaze.GavranBeli je napisao/la: ↑07 maj 2026, 16:14Ja ne znam jesi ti maluoman ili sta? Napiši nešto drugo osim to neznalice, ti si kao znalacDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:36Neznalico, gledaj strasnih protivnika koje su izbacili da udju u grupnu fazu:GavranBeli je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:24
Zato jesmo tu gdje jesmo. Bosnjo uvijek nadje opravdanje, eto guraju ih u prvenstvu oni pojma nemaju al na sreću odu u grupnu fazu. Daj ba, malo se uozbilji. Ne trazi nas neuspjeh u nekim satrologijama. Ljudi igraju lopte, razvaljuju nas konkretno s sudijama i bez sad ce deset godina.
Egnatia, Klasvik
Uratu, Beidbalik
Virtus, Breidbalik
ja jedno pisem on ko malouman ne čita uopce sta sam napisao.
Znas sta je ovaj sistem u odnosu na onaj od prije 15-ak godina, smiješan. Ljudi usli u grupnu fazu tako sto su izbacili ekipe iz San Marina, Albanije, Farskih Ostrva i Islanda i nabili drama koeficient. Mamlaze.
-
GavranBeli
Zbog sudijske protekcije Zrinjski hara ligom godinama. Kakav si ti glupan neopjevani
ljudi s kristal palasom igrali kuci 1 1 a gledaj glupana sta pise. Strasno
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Kako je krenula prica, mamlaze, sa onim izmisljenim penalom u Bijeljini i sa stopanjem rukom lopte nakon cega su nam dali gol kada smo odigrali remi na Grbavici sa njima dok nas je Adzem vodio, mamlaze. Dvije titule, sitnica, mamlaze. Da ne pricam o golu koji su dali Pijaci rukom, isto za titulu, mamlaze.GavranBeli je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:29Zbog sudijske protekcije Zrinjski hara ligom godinama. Kakav si ti glupan neopjevaniljudi s kristal palasom igrali kuci 1 1 a gledaj glupana sta pise. Strasno
Zbog takvih stvari, sigurne Europe, lakse dovode igrače, a kada im zafali poguraju ih. Opet ti kazem, mamlaze, poredi Nja sa njima i Borcem, to ima smisla, mi od korone smo se borili za prezivljanje, doslovno, mamlaze.
Niko ne govori da znamo, ali da su nas gurali kao Zrinjskog i Borca ( pa i Nja prije toga, kradja titule Odi )bila bi i koja titula u zadnjih desetak godina, mamlaze. Ovdje ne mozes nista bez zastite u savezu, mamlaze. Sami smo krivi, ali to ne mijenja činjenicu da ove guraju kada im zatreba, mamlaze.
Dosta ima klipova golova i price o Zelji
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Prije da nece nijedan docKajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 maj 2026, 16:07uranili jedan dan, zar nije u petak trebalo....
samo kroz koju funkciju se vraca da mi je znat...
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Statut vracen opet?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Stani zar nije receno ovdje da je usvojen statut?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Gigovic sudi protiv Sloge. Tako da ne sumnjam da ce biti lakrdija kako bi se spasila Sloga.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Zar nije nodi napisao da je statut završen davno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], KrajinaTm87, Laudrup, miki651, SamLake i 38 gostiju.