FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
81
18%
2. Borbu za Evropu
183
40%
3. Sredinu tabele
82
18%
4. Borbu za opstanak
112
24%

Ukupno glasova: 458

GavranBeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GavranBeli » 07 maj 2026, 16:14

DnevnaDozaPklata je napisao/la:
07 maj 2026, 14:36
GavranBeli je napisao/la:
07 maj 2026, 14:24
07 maj 2026, 13:42

Zrinjski i Borac su klubovi koji kontrolisu savez, ne pravi se veća neznalica nego sto zaista jesi. Sa sudjenjem kakvo smo mi imali odnosno kakvo imamo godinama ni jedna od ekipa koje spominjes ne bi bile tu gdje jesu. U Europi doguraju daleko jer su nabili koeficient pljackom u ligi. Doduse tebi je drago sto se to desava, zato ih i spominjes kao primjer.

Hiros jeste majstor, ali, uvijek ono prokleto ali, u Borcu je sutio i nije se puno kurcio kada je sjedio na klupi, kod nas se vukao kao slina po terenu. Lazes da je neko govorio da Memija nije dobar, tada nismo imali za hasheta nudili mu kikiriki i levat ode u Zrinjski.

Ne mozes, neznalice, sastavljati ekipu kada se raspadas svakih šest mjeseci, mi se zamalo nismo ugasili prije nekoliko godina.

Ubrzo cemo vidjeti jel Sanin zna ili ne zna, to se ne moze sakriti, svakako smo mahalasi i klasicne tetkice, saznace se vrlo brzo sta se desava.
Zato jesmo tu gdje jesmo. Bosnjo uvijek nadje opravdanje, eto guraju ih u prvenstvu oni pojma nemaju al na sreću odu u grupnu fazu. Daj ba, malo se uozbilji. Ne trazi nas neuspjeh u nekim satrologijama. Ljudi igraju lopte, razvaljuju nas konkretno s sudijama i bez sad ce deset godina.
Neznalico, gledaj strasnih protivnika koje su izbacili da udju u grupnu fazu:

Borac, protivnici koje su izbacili do grupne faze:

Egnatia, Klasvik

Zrinjski, protivnici koje su izbacili do grupne faze:

Uratu, Beidbalik

Virtus, Breidbalik

Koeficient se nakucava kada budes sampion odnosno kada krades ili kada imas sudijsku protekciju u ligi. Tebi je drago da mi nismo sampioni, sve jasno, zato ove i uzimas kao primjer.

Ljudi nas razvaljuju jer se zamalo nismo ugasili nekoliko puta, to je do nas, ali nije neko iznenadjenje, neznalico. Nja je primjer kako ne treba,.a imaju pare 10-ak godina, sto njih ne ****, de zamoli admina da se malo presaltas :urnebes:
Ja ne znam jesi ti maluoman ili sta? Napiši nešto drugo osim to neznalice, ti si kao znalac :urnebes: ja jedno pisem on ko malouman ne čita uopce sta sam napisao.

Zamisli ti mozga da napise koeficijent se nabija kad imas sudijsku protekciju u ligi. Kakav moras biti glupan da ovo napises, strasno. A ja jos gori sto ista pisem.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 07 maj 2026, 17:01

07 maj 2026, 16:14

Zato jesmo tu gdje jesmo. Bosnjo uvijek nadje opravdanje, eto guraju ih u prvenstvu oni pojma nemaju al na sreću odu u grupnu fazu. Daj ba, malo se uozbilji. Ne trazi nas neuspjeh u nekim satrologijama. Ljudi igraju lopte, razvaljuju nas konkretno s sudijama i bez sad ce deset godina.

Egnatia, Klasvik

Uratu, Beidbalik

Virtus, Breidbalik

Koeficient se nakucava kada budes sampion odnosno kada krades ili kada imas sudijsku protekciju u ligi. Tebi je drago da mi nismo sampioni, sve jasno, zato ove i uzimas kao primjer.

Ljudi nas razvaljuju jer se zamalo nismo ugasili nekoliko puta, to je do nas, ali nije neko iznenadjenje, neznalico. Nja je primjer kako ne treba,.a imaju pare 10-ak godina, sto njih ne ****, de zamoli admina da se malo presaltas :urnebes:
Ja ne znam jesi ti maluoman ili sta? Napiši nešto drugo osim to neznalice, ti si kao znalac :urnebes: ja jedno pisem on ko malouman ne čita uopce sta sam napisao.

Zamisli ti mozga da napise koeficijent se nabija kad imas sudijsku protekciju u ligi. Kakav moras biti glupan da ovo napises, strasno. A ja jos gori sto ista pisem.
Ti si glupan broj 1 ovog forum i najveca neznalica…idi glupane u svoju rupu i vodi rasprave.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 07 maj 2026, 17:14

Cim budete imali forum za debile da se skupite onda mozete sanjati da određujete ko ce pisati i sta.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 07 maj 2026, 17:17

07 maj 2026, 17:14
Cim budete imali forum za debile da se skupite onda mozete sanjati da određujete ko ce pisati i sta.
De nam adresu ostavi

DnevnaDozaPklata
Kontakt:

Post Postao/la DnevnaDozaPklata » 07 maj 2026, 17:21

07 maj 2026, 16:14

Egnatia, Klasvik

Uratu, Beidbalik

Virtus, Breidbalik

Koeficient najlakse i najbrze raste kada si sampion, jer dobijas mnogo lakse protivnike koji se mogu proci u prvom pretkolu, malmaze, onda ispadnes u drugom pretkolu, pa dobijes i za to ispadanje koeficient jer si otisao u trece pretkolo gdje dobijes neku ekipu koja je takodjer ispala, mamlaze, a sampionske titule se rotiraju izmedju Borca i Zrinjskog upravo zbog sudijske protekcije, mamlaze.

Znas sta je ovaj sistem u odnosu na onaj od prije 15-ak godina, smiješan. Ljudi usli u grupnu fazu tako sto su izbacili ekipe iz San Marina, Albanije, Farskih Ostrva i Islanda i nabili drama koeficient. Mamlaze.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 07 maj 2026, 17:29

Zbog sudijske protekcije Zrinjski hara ligom godinama. Kakav si ti glupan neopjevani :urnebes: ljudi s kristal palasom igrali kuci 1 1 a gledaj glupana sta pise. Strasno

DnevnaDozaPklata
Kontakt:

Post Postao/la DnevnaDozaPklata » 07 maj 2026, 17:56

07 maj 2026, 17:29
Zbog sudijske protekcije Zrinjski hara ligom godinama. Kakav si ti glupan neopjevani :urnebes: ljudi s kristal palasom igrali kuci 1 1 a gledaj glupana sta pise. Strasno
Kako je krenula prica, mamlaze, sa onim izmisljenim penalom u Bijeljini i sa stopanjem rukom lopte nakon cega su nam dali gol kada smo odigrali remi na Grbavici sa njima dok nas je Adzem vodio, mamlaze. Dvije titule, sitnica, mamlaze. Da ne pricam o golu koji su dali Pijaci rukom, isto za titulu, mamlaze.

Zbog takvih stvari, sigurne Europe, lakse dovode igrače, a kada im zafali poguraju ih. Opet ti kazem, mamlaze, poredi Nja sa njima i Borcem, to ima smisla, mi od korone smo se borili za prezivljanje, doslovno, mamlaze.

Niko ne govori da znamo, ali da su nas gurali kao Zrinjskog i Borca ( pa i Nja prije toga, kradja titule Odi )bila bi i koja titula u zadnjih desetak godina, mamlaze. Ovdje ne mozes nista bez zastite u savezu, mamlaze. Sami smo krivi, ali to ne mijenja činjenicu da ove guraju kada im zatreba, mamlaze.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 07 maj 2026, 18:14

Dnevna doza kretena

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 maj 2026, 19:15

Dosta ima klipova golova i price o Zelji
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

Redfire16
Kontakt:

Post Postao/la Redfire16 » 07 maj 2026, 19:20

Kajkutenjoyer je napisao/la:
07 maj 2026, 16:07
1921boy je napisao/la:
07 maj 2026, 15:58
Sanjin i Amar u ugodnom razgovoru.Vrati ce se Valter. :ljepota: :ljepota:
uranili jedan dan, zar nije u petak trebalo....
samo kroz koju funkciju se vraca da mi je znat...
Prije da nece nijedan doc

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 07 maj 2026, 20:01

Statut vracen opet?

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 07 maj 2026, 20:30

Stani zar nije receno ovdje da je usvojen statut?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 maj 2026, 20:51

Gigovic sudi protiv Sloge. Tako da ne sumnjam da ce biti lakrdija kako bi se spasila Sloga.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 07 maj 2026, 20:57

Zar nije nodi napisao da je statut završen davno.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 maj 2026, 21:09

Bojudaosinebu je napisao/la:
07 maj 2026, 20:57
Klub ce sve novosti objaviti vjerovatno kad zavrsi sezona
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 07 maj 2026, 21:13

Ako je istina ovo sto pisu na onom tamo forumu onda pisi propalo. Nadam se da je suplja

blap
Kontakt:

Post Postao/la blap » 07 maj 2026, 21:19

Bojudaosinebu je napisao/la:
07 maj 2026, 20:57
Lik je ka' mali pa' sa lipe, pobogu.

Cuj, nodi napisao :urnebes: :urnebes: :urnebes:
AMAR OSIM

12tiigrac21
Kontakt:

Post Postao/la 12tiigrac21 » 07 maj 2026, 21:38

Plavamamba je napisao/la:
07 maj 2026, 21:13
Ako je istina ovo sto pisu na onom tamo forumu onda pisi propalo. Nadam se da je suplja
Ono što tamo pišu za Statut, izvor im Nedo Turković, sad koliko je to relevantno, ne znam.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 07 maj 2026, 22:17

Jedni kamp dogovaraju drugi povlace investitora

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 07 maj 2026, 22:24

Ako je Sanin saglasan sa izmjenama Statuta bez brige, samo će se sazvati opet Skupština i usvojiti ispravan Statut.

Ako se Sanin želi povući, povući će se i ovako ili onako, ali ja se nadam da ne razmišlja o tome. Desetine hiljada ljudi podržavaju vraćanje kluba na put stare slave, bila bi šteta razočarati armiju navijača. Vazda smo bili iznad režima i partija i to sada trebamo opet dokazati.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, knoa i 56 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []