Ja ne znam jesi ti maluoman ili sta? Napiši nešto drugo osim to neznalice, ti si kao znalacDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:36Neznalico, gledaj strasnih protivnika koje su izbacili da udju u grupnu fazu:GavranBeli je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:24Zato jesmo tu gdje jesmo. Bosnjo uvijek nadje opravdanje, eto guraju ih u prvenstvu oni pojma nemaju al na sreću odu u grupnu fazu. Daj ba, malo se uozbilji. Ne trazi nas neuspjeh u nekim satrologijama. Ljudi igraju lopte, razvaljuju nas konkretno s sudijama i bez sad ce deset godina.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:42
Zrinjski i Borac su klubovi koji kontrolisu savez, ne pravi se veća neznalica nego sto zaista jesi. Sa sudjenjem kakvo smo mi imali odnosno kakvo imamo godinama ni jedna od ekipa koje spominjes ne bi bile tu gdje jesu. U Europi doguraju daleko jer su nabili koeficient pljackom u ligi. Doduse tebi je drago sto se to desava, zato ih i spominjes kao primjer.
Hiros jeste majstor, ali, uvijek ono prokleto ali, u Borcu je sutio i nije se puno kurcio kada je sjedio na klupi, kod nas se vukao kao slina po terenu. Lazes da je neko govorio da Memija nije dobar, tada nismo imali za hasheta nudili mu kikiriki i levat ode u Zrinjski.
Ne mozes, neznalice, sastavljati ekipu kada se raspadas svakih šest mjeseci, mi se zamalo nismo ugasili prije nekoliko godina.
Ubrzo cemo vidjeti jel Sanin zna ili ne zna, to se ne moze sakriti, svakako smo mahalasi i klasicne tetkice, saznace se vrlo brzo sta se desava.
Borac, protivnici koje su izbacili do grupne faze:
Egnatia, Klasvik
Zrinjski, protivnici koje su izbacili do grupne faze:
Uratu, Beidbalik
Virtus, Breidbalik
Koeficient se nakucava kada budes sampion odnosno kada krades ili kada imas sudijsku protekciju u ligi. Tebi je drago da mi nismo sampioni, sve jasno, zato ove i uzimas kao primjer.
Ljudi nas razvaljuju jer se zamalo nismo ugasili nekoliko puta, to je do nas, ali nije neko iznenadjenje, neznalico. Nja je primjer kako ne treba,.a imaju pare 10-ak godina, sto njih ne ****, de zamoli admina da se malo presaltas![]()
Zamisli ti mozga da napise koeficijent se nabija kad imas sudijsku protekciju u ligi. Kakav moras biti glupan da ovo napises, strasno. A ja jos gori sto ista pisem.