rodjak je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:52Niko ne goni nikoga da VOLI bilo koju drzavu ali moras POSTOVTI simbole drzave u kojoj zivis ili u koj se nalazis.Svaka himna se mora ispostovati ,ili ako ne zelis to onda idi iz te drzave.Zamisli da u Srbiji svira himna Srbije i u Finalu kupa Pazarci okrenu ledja i pjevaju **** te Srbijo **** te Ja ...,ili u Hrvatskoj isto tako da njihovi gradjani pjevaju slicno, sta bi bilo sa tim ljudimaZaboljesutra je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:29Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Prorok koji je predvidio današnju podjelu u društvu i onda se neki čude.Pročitao sam komentare gdje ljudi pišu kako ni Tito nije uspio da svi zavole Yugoslaviju pa zašto bi BiH bila iznimka gdje žive tri nacije gdje nitko ne poštuje državne simbole službene jer budimo iskreni pola nas ne zna ni okrenuti zastavu kako treba a ne nešto drugo.
Što se tiče utakmice tvrd derbi gdje Velež ima povjesnu priliku da uzme kup jer Zrinjski zadnjih 10 godina nije bio u gorem stanju i po meni su čak i blagi favoriti .Morat će im se vratiti promašaji iz zadnja dva derbija a Štimac ne ulijeva povjerenje.![]()
Ja razumijem da ima ljudi i koji ne vole BiH i koj je mrze ali dok zivis tu moras postovati priznate simbole drzave,u protivnom za to se u pravnim drzavama ide u zatvor.
Sto se tice Komsica ,legitimno i legalno izabran.On nije HRVATSKI clan predsjednistva nego clan predsjednistva iz FBIH koji dolazi iz hrvatskog naroda (dakle nebitno je ko je samo da je iz hrvatskog naroda)
Clan predsjednistva nije nikakav PREDSTAVNIK tog naroda.Ni clan predsjednistva iz srpskog naroda nije SRPSKI clan predsjednistva niti predstavlja srpski narod,To je clan predsjednistva iz RS-a i po ustavu mora biti srbin(dakle bilo koji ko sto je i u FBiH,bitno je da je srbin) i taj clan predsjenistva predstavlja citavu RS (dakle ne samo srbe) a u tom entitetu se nalaze i hrvati i bosnjaci i ostali pa bi u kabinetu tog clana predsjedniostva trebali da sjede i ljudi iz hrvatskog i bosnjackog naroda.Velika je floskula koju Covic potencira da je to PREDSTAVNIK nekog naroda sto nije ,lpa na toj floskuli on trazi da samo hrvati biraju "HRVATSKOG" clana predsjednistva sto se sigurno nece desiti .Ide Slaven zivotom![]()
U daljni tvoj tekst ne bih ulazio u raspravu jer sami sebi kopate jamu takvim razmisljanjem o BiH.

.png)