Ovo je uvijek bila dilema svako svjetsko.
Panini album sličica za SP 2026
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ako im je vjerovati, bolje je odmah uzeti box:
https://www.aol.co.uk/2018/03/28/best-w ... -buy-bulk/
Iskreno, djeluje mi logično da u boxu od 100 komada nema više od max 50-ak duplih.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- MokraKifla
- Kontakt:
Izgleda da u Tropiku nece biti. Ne znam da li ce neko drugi prodavati.MokraKifla je napisao/la: ↑07 maj 2026, 23:45Da li se zna hoće li biti dodatnih tvrdokoričnih albuma na našem tržištu zbog velike potražnje?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa prodavaće se vjerovatno po piku po duplim ili čak troduplim cijenama, lešinari će hvatati ljude na euforiju, ja ih znam nekoliko iz Sarajeva Tuzle i Visokog za koje mogu ruku u vatru staviti da su naručili sebi bar po 5/6 možda i više albuma, čime su nekog iskrenog kolekcionara uskratili za zadovoljstvo da ima jedan taj HC album, a koje će oni po duploj cijeni prodavati pred sam početak turnira kad euforija bude na vrhuncu... Evo ja vam sad kažem, prije nego što su albumi i sličice i izašle na kioske, prije bilo čega, sve ovo skupa će biti jedan veliki ciganluk, daj Bože da griješim, ali dugo sam u ovome pa znam neke stvari malo bolje od vas koji se ne bavite ovim hobijem.... Koliko sličica će tražiti za bh igrače pogotovo tipa Džeko, Alajbegović, Bajraktarević, grb... o onim extra stickerima, Yamalu, Haalandu, Messiju, Modriću, Ronaldu... to tek da ne pričamo... Uostalom, sve ćete vidjeti sami kad se primakne početak i tokom turnira...
Na kakav ciganluk su ljudi spremni čak i u skupljanju sličica, vi niste ni svjesni... Nebitno.
Inače, vezano za ove cocacoline flaše sa sličicama ispod etiketa, navodno informacija iz prve ruke kaže da su "greškom" iz Cocacolinog skladišta u prodaju otišle dvije palete takvih flaša i da više neće ići u prodaju prije početka juna. Tako da, ako je neko došao do tih flaša, blago vama, a ako nije, čekaćemo jun

Inače, vezano za ove cocacoline flaše sa sličicama ispod etiketa, navodno informacija iz prve ruke kaže da su "greškom" iz Cocacolinog skladišta u prodaju otišle dvije palete takvih flaša i da više neće ići u prodaju prije početka juna. Tako da, ako je neko došao do tih flaša, blago vama, a ako nije, čekaćemo jun
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gdje mogu nabaviti box od 50 ili 100 paketica? Hoce li biti u tropik radnjama?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.