Nemam jeb.iga,vec sve dao za ove naše.
Hvala ti svakako.
Haj daj Dedica,nema veze,eto ti ppRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 10:53Nemam jeb.iga,vec sve dao za ove naše.
Hvala ti svakako.
Koga imas od duplih? Imaš li naš grb?
Moze Dedic
Ma 5 u svakom. Svaki dan skeniram Coca Colu i nikad nije bilo vise od 5. Osim naravno u onim deluxe.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:17Govori mi drug da u ovim paketićima što se dobiju kroz skeniranje albuma i loga Coca-Cole bude pet slikica, a u ovim običnim (free i preko promo kodova) dođe sedam. Ja iskreno nisam to ni doživio, nisam ni brojao, jeste li vi primijetili isto ili je njega nešto bacilo?![]()
Aha, ja sam kontao da je po sedam kao i u ovim pravim paketićima. Mislim nebitno na kraju krajeva, nego onako pitam da riješim dilemu.DamirT je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:19Ma 5 u svakom. Svaki dan skeniram Coca Colu i nikad nije bilo vise od 5. Osim naravno u onim deluxe.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:17Govori mi drug da u ovim paketićima što se dobiju kroz skeniranje albuma i loga Coca-Cole bude pet slikica, a u ovim običnim (free i preko promo kodova) dođe sedam. Ja iskreno nisam to ni doživio, nisam ni brojao, jeste li vi primijetili isto ili je njega nešto bacilo?![]()