Nemam jeb.iga,vec sve dao za ove naše.
Hvala ti svakako.
Haj daj Dedica,nema veze,eto ti ppRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 10:53Nemam jeb.iga,vec sve dao za ove naše.
Hvala ti svakako.
Koga imas od duplih? Imaš li naš grb?
Moze Dedic
Ma 5 u svakom. Svaki dan skeniram Coca Colu i nikad nije bilo vise od 5. Osim naravno u onim deluxe.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:17Govori mi drug da u ovim paketićima što se dobiju kroz skeniranje albuma i loga Coca-Cole bude pet slikica, a u ovim običnim (free i preko promo kodova) dođe sedam. Ja iskreno nisam to ni doživio, nisam ni brojao, jeste li vi primijetili isto ili je njega nešto bacilo?![]()
Aha, ja sam kontao da je po sedam kao i u ovim pravim paketićima. Mislim nebitno na kraju krajeva, nego onako pitam da riješim dilemu.DamirT je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:19Ma 5 u svakom. Svaki dan skeniram Coca Colu i nikad nije bilo vise od 5. Osim naravno u onim deluxe.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:17Govori mi drug da u ovim paketićima što se dobiju kroz skeniranje albuma i loga Coca-Cole bude pet slikica, a u ovim običnim (free i preko promo kodova) dođe sedam. Ja iskreno nisam to ni doživio, nisam ni brojao, jeste li vi primijetili isto ili je njega nešto bacilo?![]()
Ja sam kupio pet DELUXE paketica, u svakom je dvadeset slicica, deset kojih sigurno nemas i to luksuznijeg, hologramskog dizajna, jedna poster slicica i devet obicnih u kojima mozes dobiti i duplikat. Trenutno sam na 36% popunjenosti i imam dvanaest duplikata. Zanimljivo mi je ovo, iskrenozastitaIdentiteta je napisao/la: ↑09 maj 2026, 23:08Ako ste spržili sve fifa rewards linkove, evo jedan koji još uvijek ima fore za 300 creditsa: http://smt.link/AEP8TV4R
Kako napreduje digitalni, načinje li iko deluxe?![]()

Kupio jedan deluxe fali 300 onih poena za jos jedan vise se to isplati kada se vec popuni 70ak posto albuma. Uzeo sam jedan nije losa stvar ali eto ne bih ga uzimao vise bar za pare dok ne dodjem da u paketicu ne mogu dobiti vise od jedne dvije nove slicice iako i tada imaju swapovi tako sam vec popunio 50%Sommersby je napisao/la: ↑09 maj 2026, 23:30Ja sam kupio pet DELUXE paketica, u svakom je dvadeset slicica, deset kojih sigurno nemas i to luksuznijeg, hologramskog dizajna, jedna poster slicica i devet obicnih u kojima mozes dobiti i duplikat. Trenutno sam na 36% popunjenosti i imam dvanaest duplikata. Zanimljivo mi je ovo, iskrenozastitaIdentiteta je napisao/la: ↑09 maj 2026, 23:08Ako ste spržili sve fifa rewards linkove, evo jedan koji još uvijek ima fore za 300 creditsa: http://smt.link/AEP8TV4R
![]()
Dobro to tebi ide, svaka cast. A, taj nacin popunjavanja koji si napisao ne djeluje lose, mogao bih i ja sacekati sa evenualnom kupovinom sljedeceg posebnog paketica. Sto se recimo zamjene tice, ja napravim javni zahtjev, nisam se dosad ni sa kime mijenjao privatno, ne znam ni kako to ide...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 maj 2026, 23:34Kupio jedan deluxe fali 300 onih poena za jos jedan vise se to isplati kada se vec popuni 70ak posto albuma. Uzeo sam jedan nije losa stvar ali eto ne bih ga uzimao vise bar za pare dok ne dodjem da u paketicu ne mogu dobiti vise od jedne dvije nove slicice iako i tada imaju swapovi tako sam vec popunio 50%Sommersby je napisao/la: ↑09 maj 2026, 23:30Ja sam kupio pet DELUXE paketica, u svakom je dvadeset slicica, deset kojih sigurno nemas i to luksuznijeg, hologramskog dizajna, jedna poster slicica i devet obicnih u kojima mozes dobiti i duplikat. Trenutno sam na 36% popunjenosti i imam dvanaest duplikata. Zanimljivo mi je ovo, iskrenozastitaIdentiteta je napisao/la: ↑09 maj 2026, 23:08Ako ste spržili sve fifa rewards linkove, evo jedan koji još uvijek ima fore za 300 creditsa: http://smt.link/AEP8TV4R
![]()
Trenutno korisnika/ca: adicrnac, izet fazlinovic, MaroonBjelave i 20 gostiju.