Premijer liga BiH - aktuelno

mnon46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mnon46 » 08 maj 2026, 14:10

Hajmo malo na vedrije teme, je li fkž dobio licencu za Evropu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 08 maj 2026, 14:57

Combattente87 je napisao/la:
08 maj 2026, 12:28
Vorovus je napisao/la:
07 maj 2026, 23:59
rodjak je napisao/la:
07 maj 2026, 20:52
Zamisli da u Srbiji svira himna Srbije i u Finalu kupa Pazarci okrenu ledja i pjevaju **** te Srbijo **** te Ja ...
To bi se desilo kad bi dosli do finala. Čuj zamisli.
Skandiraju "ubij Srbina" i "ovo je Turska", a himnu bi kao ispoštovali. Kakva budala.

Zamisli :)
ma znam da je bilo zvizdanja (ne trebas stavljati) i ne slazem se sa ovim niti podrzavam,ali nigdje ovdje nije bilo da okrecu ledja i da pjevaju pogrdno protiv svoje drzave (to je krivicno dijelo vrijedjati javno simbole drzave),da bi sutradan njihov vozd u Sirokom reko da je Bosna i Hercegovina njihova domovina :crazy: .

Zato im u Vrapcicima nece biti dozvoljeno da prisustvuju intoniranju himni ,kad vec ne postuju himnu ,bices vani dok se himna intonira (radi njihove sigurnosti) :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 08 maj 2026, 15:51

O cemu pricamo uopste? To su civilizacijske vrijednosti da se ispostuje himna. Nebitno je li u pitanju himna Kanade, Ruande, BiH ili Portugala.

Ne moras ruku na srce, ne moras stajati ako osjecas neku drugu drzavu svojom, to je ok. Sutis i cekas da zavrsi. Zar je to toliko tesko?

Primitivci. Sebe ste ponizili, drzavu u kojoj zivite sigurno ne.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 maj 2026, 16:23

08 maj 2026, 13:21
chily-rz je napisao/la:
08 maj 2026, 13:09
08 maj 2026, 13:07

Opaaaa, krenulo već kurchenje :D ako ako, ko visoko leti.... :zviz:
Nikakvo grčenje nego fakt, sageli se svom omiljenom batinjašu, preuzeo im klub niko ni mukajet.
Neću ulaziti u raspravu jer si očigledno klinac koji je ograničen kao balkon i površan, tako da, još pure i graha ;)
Bio sam klinac ili malo više od toga dok su još Miletovi privatni zaštitari tukli lešinare po Boriku tako da je možda i bolje da ne ulaziš u bilo kakvu raspravu s obzirom da ne možeš demantovati ništa, ostaje ti šuplja priča i etiketiranje ali kod mene ti to ne pije vode, više govori o tebi samom.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 08 maj 2026, 16:50

Zigazaga je napisao/la:
08 maj 2026, 13:42
Čelik zaslužuje premijer ligu. Zbog tradicije,navijača,ove sezone...
Ali jedno me zanima. Dali je Čelik riješio sve finansijske probleme koje je imao?! Ovo oko licenci svake sezone je cirkus i smrdi mi i ove sezone.
Na danasnji dan, jedini Celikov dug je prema PU gdje potpisan sporazum/reprogram.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 08 maj 2026, 16:54

chily-rz je dijete sa smetnjama u razvoju koji od toponima zna samo za Borik. I onda to godinama ponavlja kao kad ga mati odvede kod doktora.

Postaješ maskota foruma, borik-rz :urnebes:
chily-rz je napisao/la:
08 maj 2026, 16:23
Bio sam klinac ili malo više od toga dok su još Miletovi privatni zaštitari tukli lešinare po Boriku tako da je možda i bolje da ne ulaziš u bilo kakvu raspravu s obzirom da ne možeš demantovati ništa, ostaje ti šuplja priča i etiketiranje ali kod mene ti to ne pije vode, više govori o tebi samom.
chily-rz je napisao/la:
22 sep 2021, 17:01
Ne pričam o forumu, tu iza korisnika može stojati bilo ko, govorim o vrhu grupe. Sramota leševi da čovjeku koji vas je batinjao po Boriku sad pušite ki.tu.
chily-rz je napisao/la:
25 apr 2023, 14:22
Ja sam davno napisao da su lesevi svoju navijackoj svijest pokopali kad su pristali da budu Miletovi pusiqrci.

Tukao ih po Boriku a danas im vedri i oblaci u Borcu bez ikakvog otpora.
chily-rz je napisao/la:
19 okt 2023, 12:28
Ja ne znam kako se imaju obraza javit, tukao ih Mile po Boriku a sad mu se sageli svi kolektivno dok iz sedmice u sedmicu gledaju kako njihov klub otima i krade na terenu. Znači i budala vidi da su postali režimski klub kojeg se na silu gura, budala vidi da je Vico kao prvi čovjek saveza u službi Miloradove prcije.
chily-rz je napisao/la:
08 nov 2023, 10:39
Ma režimski bot kao i većina navijača ove SNSD igračke.

Mile ih tukao po Boriku sad mu titraju damu, ono o priča o nekim stavovima.
chily-rz je napisao/la:
25 dec 2023, 13:07
Teško neko može biti ispod leševa s obzirom da su se sageli liku koji ih je tukao po Boriku, to je presedan u navijačkom svijetu i apsolutni poraz grupe.
chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 16:05
Ne znam za njih al znam kad Milorad digne ruke od Borca da će opet u prvi ligu RS a lešinare će da vaspitno odgaja po Boriku kao u stara dobra vremena
chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 16:42
Za Borik se zna, neformalno, tukao ih je gdje god je stigao.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 maj 2026, 17:22

Opet ni jedan da odgovori u kojem trenutku se prodaste ?

Šatro navijači, šatro nije bitna titula, šatro ideali.

Zrinjaaaa
Kontakt:

Post Postao/la Zrinjaaaa » 08 maj 2026, 17:33

Uniited je napisao/la:
08 maj 2026, 08:54
Zrinjaaaa je napisao/la:
08 maj 2026, 08:46
rodjak je napisao/la:
07 maj 2026, 23:46

sta ti tacno ne odgovara u ovome sto sam napiso :roll: ili sta nije tacno .

ja razumijem da ima zvizdanja himni,pogotovo kad jedna reprezentacija igra protiv druge.Recimo bilo je zvizdanje u Skenderiji himni Srbije kad je bila kosaarka(2 razlicite drzave) gdje sam isto bio protiv takvog ponasanja i upucivao sam kritike zbog takvog ponasanja jer Srbija nije samo Vucic ili Seselj,Srbija je mnogo sira,recimo prva je ponudila besplatno vakcine u kovidu za gradjane BiH,prva pritekla u pomoc kad je bila poplava u Jablanici,znaci ima i dobrh stvari u komsiluku,nisu sve kriminalvci i zlocinci,i radi tih ljudi ne treba zvizdati himni Srbije jer je to i njihova himnsa.I inace sam pri stavu da se svacija himna ispostuje.
Ali ovdje se radi o nasim gradjanima,iz iste drzave i istog grada i gdje su rodjeni.Navijaci kojima je Covic predsjednik psuju i vrijedjaju drzavu ,da bi danas Covic u Sirokom izjavio da je Bosna i Hercegovina nasa domovina(hrvatskog naroda,sto i jeste :shh: )
Praviš se slijep pored očiju,lik ti je lijepo priložio videozapise gdje Katalonci i Baski zvižde kvazi svojoj himnoj odavno se zna da Španjolsku ne priznaju i žele da se odvoje…Kad tad i hoće !
Oni možda i hoće, ali vi NIKAD. :bih: :bih:
S čim ćeš,s praćkom ?

Zrinjaaaa
Kontakt:

Post Postao/la Zrinjaaaa » 08 maj 2026, 17:35

rodjak je napisao/la:
08 maj 2026, 14:57
08 maj 2026, 12:28
Vorovus je napisao/la:
07 maj 2026, 23:59

To bi se desilo kad bi dosli do finala. Čuj zamisli.
Skandiraju "ubij Srbina" i "ovo je Turska", a himnu bi kao ispoštovali. Kakva budala.

Zamisli :)
ma znam da je bilo zvizdanja (ne trebas stavljati) i ne slazem se sa ovim niti podrzavam,ali nigdje ovdje nije bilo da okrecu ledja i da pjevaju pogrdno protiv svoje drzave (to je krivicno dijelo vrijedjati javno simbole drzave),da bi sutradan njihov vozd u Sirokom reko da je Bosna i Hercegovina njihova domovina :crazy: .

Zato im u Vrapcicima nece biti dozvoljeno da prisustvuju intoniranju himni ,kad vec ne postuju himnu ,bices vani dok se himna intonira (radi njihove sigurnosti) :bih:
**** i tebe i himnu(**** ćemo je i tamo)

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 08 maj 2026, 17:37

Jadan čin je zviždati himni zemlje u kojoj živiš. Ja volim Sandžaklije, svaka čast na patriotizmu i svemu, ali takvo ponašanje je neprihvatljivo. Jasno je svima da mi Bošnjaci u Bosni i Sandžaku nemamo nikakve simpatije prema Srbiji zbog zla koje nam je ta država stoljećima nanosila, ali ti ljudi žive tamo, logična stvar je da makar prešute kad se pusti srbijanska himna.
Pripadnik dvotrećinske većine u državi Bosni.

Herson

Post Postao/la Herson » 08 maj 2026, 17:46

Kako se uopšte postaje navijač Zrinskog i ko su ovi ljudi što pišu ovdje?

Onaj kobajagi ultras u onoj famoznoj izjavi na stadionu pod Bijelim brijegom reče da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Kako onda dođe do toga postaneš navijač Zrinskog i kakvi su to lomovi u glavi?
Politika, posao, interes... stvarno teško za razumijeti.
Do jučer redovan na Veležovim utakmicama, a sad kao strastveno navija za nekakav Zrinjski. Ma nosite se više.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 08 maj 2026, 17:48

prisonbreak je napisao/la:
08 maj 2026, 16:50
Zigazaga je napisao/la:
08 maj 2026, 13:42
Čelik zaslužuje premijer ligu. Zbog tradicije,navijača,ove sezone...
Ali jedno me zanima. Dali je Čelik riješio sve finansijske probleme koje je imao?! Ovo oko licenci svake sezone je cirkus i smrdi mi i ove sezone.
Na danasnji dan, jedini Celikov dug je prema PU gdje potpisan sporazum/reprogram.
Drago mi je. Na to sam i mislio,jer 90% poreskih dužnika je u reprogramu.
Srećno 👍

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 08 maj 2026, 18:04

u Ministarstvu pravde Federacije BiH odbili izvršiti upis jer se određene stvari izglasane na Skupštini nisu slagale sa Zakonom o fondacijama i udruženjima.

:rol: :rol: :rol:

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 08 maj 2026, 18:17

Herson je napisao/la:
08 maj 2026, 17:46

Onaj kobajagi ultras u onoj famoznoj izjavi na stadionu pod Bijelim brijegom reče da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Kako onda dođe do toga postaneš navijač Zrinskog i kakvi su to lomovi u glavi?
Do jučer redovan na Veležovim utakmicama, a sad kao strastveno navija za nekakav Zrinjski. Ma nosite se više.
Isto kao sto su i ostali ljudi '46 poceli navijati. Politika, posao, interes..

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 maj 2026, 18:46

nastrojeni21 je napisao/la:
08 maj 2026, 18:17
Herson je napisao/la:

A svi za Želja navijali :plac: :plac:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 maj 2026, 18:50

Telalovic je napisao/la:
08 maj 2026, 18:04
u Ministarstvu pravde Federacije BiH odbili izvršiti upis jer se određene stvari izglasane na Skupštini nisu slagale sa Zakonom o fondacijama i udruženjima.

Kako ono rece NoDi...

"Kad je vama NoDi rekao da je Statut zavrsen..." :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 08 maj 2026, 18:51

nastrojeni21 je napisao/la:
08 maj 2026, 18:17
Herson je napisao/la:

Svi znamo da vi navijaci zelje ne vjerujete ovom gospodinu iz razloga sto je prodavao utakmice vasega kluba, ali ja mu vjerujem kada ovo kaze jer u Sarajevu tada nije postojao FK koji je imao navijace

slika

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 08 maj 2026, 18:53

Vanja8 je napisao/la:
08 maj 2026, 18:50
Telalovic je napisao/la:

Kako ono rece NoDi...

brat autistični, ne treba ga zezati, tako je rođen.

Inače nema predsjednika, nema vlasnika, partnera, investitora, upravnog odbora ali nama je tik tak :ljepota:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 maj 2026, 18:56

mnon46 je napisao/la:
08 maj 2026, 14:10
Hajmo malo na vedrije teme, je li fkž dobio licencu za Evropu?
Najmanji problem za najbogatiji klub...
Problem je sto najbogatiji klub vec dvije godine uzastopno ne uspijeva izboriti Evropu... :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 maj 2026, 18:58

ErosViverosViv je napisao/la:
08 maj 2026, 18:53
Vanja8 je napisao/la:
08 maj 2026, 18:50
Telalovic je napisao/la:

Kako ono rece NoDi...

brat autistični, ne treba ga zezati, tako je rođen.

Inače nema predsjednika, nema vlasnika, partnera, investitora, upravnog odbora ali nama je tik tak :ljepota:
Ali ima digitalnih platformi, tokena... :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8, Zigazaga i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []