Oni možda i hoće, ali vi NIKAD.Zrinjaaaa je napisao/la: ↑08 maj 2026, 08:46Praviš se slijep pored očiju,lik ti je lijepo priložio videozapise gdje Katalonci i Baski zvižde kvazi svojoj himnoj odavno se zna da Španjolsku ne priznaju i žele da se odvoje…Kad tad i hoće !rodjak je napisao/la: ↑07 maj 2026, 23:46sta ti tacno ne odgovara u ovome sto sam napisoZaboljesutra je napisao/la: ↑07 maj 2026, 22:37
U daljni tvoj tekst ne bih ulazio u raspravu jer sami sebi kopate jamu takvim razmisljanjem o BiH.ili sta nije tacno .
ja razumijem da ima zvizdanja himni,pogotovo kad jedna reprezentacija igra protiv druge.Recimo bilo je zvizdanje u Skenderiji himni Srbije kad je bila kosaarka(2 razlicite drzave) gdje sam isto bio protiv takvog ponasanja i upucivao sam kritike zbog takvog ponasanja jer Srbija nije samo Vucic ili Seselj,Srbija je mnogo sira,recimo prva je ponudila besplatno vakcine u kovidu za gradjane BiH,prva pritekla u pomoc kad je bila poplava u Jablanici,znaci ima i dobrh stvari u komsiluku,nisu sve kriminalvci i zlocinci,i radi tih ljudi ne treba zvizdati himni Srbije jer je to i njihova himnsa.I inace sam pri stavu da se svacija himna ispostuje.
Ali ovdje se radi o nasim gradjanima,iz iste drzave i istog grada i gdje su rodjeni.Navijaci kojima je Covic predsjednik psuju i vrijedjaju drzavu ,da bi danas Covic u Sirokom izjavio da je Bosna i Hercegovina nasa domovina(hrvatskog naroda,sto i jeste)
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
Odličan
Boris Lovrić: “Nisi ništa veći Hrvat zato što psuješ Bosnu. Možeš samo biti manji čovjek” – Crna hronika https://share.google/2G1PukLRVdcl9gJLG
Boris Lovrić: “Nisi ništa veći Hrvat zato što psuješ Bosnu. Možeš samo biti manji čovjek” – Crna hronika https://share.google/2G1PukLRVdcl9gJLG
Zadnja izmjena: Tuce11, dana/u 08 maj 2026, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ignatkov odabrao Ukrajinu. Tradicija se nastavlja. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gdje danas nastupa Sanin? A ovdje pisali, da je on ozbiljan poslovni covjek, ne voli da se exponira, da je sve suprotno od Ismira, a njega ko medu vodaju po mahalama. Kakvi su to prevrtaneri sa Grbavice.
since 1973
- Threeplanetrees
- Kontakt:
A to
Kovačević, Ignatkov - neka je sretno obojici
Ne vidim zašto bi se neko ljutio na Ignatkova
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Combattente87
- Kontakt:
Zamisli
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Gledao sam i mogu vam reci da ste odmah iza manijaka
Mogu pricati sta hoce, ali ovi ostali su smijesni za robiju trenutno
Nadam se da ulazite u ligu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Combattente87
- Kontakt:
Lešinari smješni ovu sezonu !?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Miloradove pušikurce ne ubrajamo u navijače.Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:40Lešinari smješni ovu sezonu !?e moj Dino droge te izjele :S
- Combattente87
- Kontakt:
Opaaaa, krenulo već kurchenjechily-rz je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:04Miloradove pušikurce ne ubrajamo u navijače.Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:40Lešinari smješni ovu sezonu !?e moj Dino droge te izjele :S
Nikakvo grčenje nego fakt, sageli se svom omiljenom batinjašu, preuzeo im klub niko ni mukajet.Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:07Opaaaa, krenulo već kurchenjechily-rz je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:04Miloradove pušikurce ne ubrajamo u navijače.Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:40
Lešinari smješni ovu sezonu !?e moj Dino droge te izjele :S
ako ako, ko visoko leti....
![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Neću ulaziti u raspravu jer si očigledno klinac koji je ograničen kao balkon i površan, tako da, još pure i grahachily-rz je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:09Nikakvo grčenje nego fakt, sageli se svom omiljenom batinjašu, preuzeo im klub niko ni mukajet.Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:07Opaaaa, krenulo već kurchenjeako ako, ko visoko leti....
![]()
Vecinu gostovanja nisu odradili, koliko su puta ove sezone otisli u federaciju na gostovanje 4-5?Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:40Lešinari smješni ovu sezonu !?e moj Dino droge te izjele :S
Ne ulazim u ove gore nebuloze sto pisu
- Combattente87
- Kontakt:
Početak sezone je bio bojkot koliko se sjećam, i nije se išlo zbog onih policijskih pravila.....Rodjeni81 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 13:24Vecinu gostovanja nisu odradili, koliko su puta ove sezone otisli u federaciju na gostovanje 4-5?Combattente87 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:40Lešinari smješni ovu sezonu !?e moj Dino droge te izjele :S
Ne ulazim u ove gore nebuloze sto pisu![]()
Nebitno, veliki uspon grupe, a ovi neka laprdaju to im je jedino i preostalo
Čelik zaslužuje premijer ligu. Zbog tradicije,navijača,ove sezone...
Ali jedno me zanima. Dali je Čelik riješio sve finansijske probleme koje je imao?! Ovo oko licenci svake sezone je cirkus i smrdi mi i ove sezone.
Ali jedno me zanima. Dali je Čelik riješio sve finansijske probleme koje je imao?! Ovo oko licenci svake sezone je cirkus i smrdi mi i ove sezone.

.png)