Na svim?
Panini album sličica za SP 2026
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
možeš li uslikati zadnju stranu albuma i postaviti ovde? hvala
-
Matterhorn22
- Kontakt:
ovdje su mi fascinantni ovi iz tropika ili ko već nabavlja sličice. Vidjeli su samo interesovanje za tvrdokorične albume i onda podijele po 2-3 boxa po trafikama, ograniče na 10 paketića u svojoj radnji.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne prica niko o jednom boxu. Iako ni to ne prakticiram to je sasvim ok.. nego pricamo o kupovanju 4 boxa prvi dan. Ne vidim nikakav uzitak u tome, al svak ima svoj nacin
100% ali to rade ovi papci koji nemaju gust u tome. Nisam prije kupovao box a skupljam od 1990 godine ali ove godine zbog velikog broja slikica podrzavani kupovinu boxa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 12:11Ne prica niko o jednom boxu. Iako ni to ne prakticiram to je sasvim ok.. nego pricamo o kupovanju 4 boxa prvi dan. Ne vidim nikakav uzitak u tome, al svak ima svoj nacin
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa mislio sam i ja kupiti boks samo za pocetni zamah, ali vala kako god da preracunam, skup sport. Da imam malca kakvog pa bi sa njim i zanimljivo bilo, ovako, preskacem ovaj Mundijal. Za iduci mozda i dobijem skoce kakvo pa sa njim lagano 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Preko kojih stranica cete mjenjat duple kad budu?

Kratak osvrt nakon 60 paketića i 420 sličica
16 duplih
6 naših, imam jos 40 paketica to cu polako, ako mogne
Najviše Alžir i **** Paragvaj po 13 zalijepljenih
Najmanje Argentinaca(1) i Kurasaa(3)
Većina repki oko 9 i 10 zalijepljenih, solidno raspoređeno.
Hoce li biti u Tuzli kakve organizacije za mijenjanja kod Tvrtka?
Goalgetter, ima li postara?
- Goalgetter
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Zadnja strana su coca cola sličice. Ako misliš na ono za nagrade imaš na 50 praznih kesica besplatan panini dres nekakav šaren, za termina
Grupa iznad svakog pojedinca.
Moj ovaj još nije dovoljno velik da skuplja sličice, ali 2030 bi ga moglo zanimati.. još uvijek ja vodim glavnu riječ
-
Helemnejse
- Kontakt:
Na 1200 slikica oko 200+ duplih
mislim na back cover albuma. interesuje me to, obično tu ima importer i zastava zemlje/zemalja koje su pokrivene tim printomRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 13:11Zadnja strana su coca cola sličice. Ako misliš na ono za nagrade imaš na 50 praznih kesica besplatan panini dres nekakav šaren, za termina![]()
evo ti primjer hardcovera za srbiju i još neke zemlje, to sam našao na webu, interesuje me kako naš hardcover izgleda. postoji obično i generalna internacionalna hardcover verzija bez zastava.

-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Eol pumpa na Jezeru dostupne
- jasonstatham
- Kontakt:
Trafika kod Predsjedništva, kod Parkuše.
Amko Ciglane, Amko Skenderija. Box od 50 i album gratis.
20 kesica, 3 duple.
Aplikacija Sticker Swap 26 (modularne, zanimljive opcije).
Amko Ciglane, Amko Skenderija. Box od 50 i album gratis.
20 kesica, 3 duple.
Aplikacija Sticker Swap 26 (modularne, zanimljive opcije).
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
evo ovo je obični album, dakle samo naša verzija, ne dijelimo album ni sa kim. mene interesuje da li je i hardcover isti slučaj

- Sjenjak1919
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne vidim nikakav problem u tome da neko kupi 5 kutija i za 2 dana završi album. Ybga postoje i ljudi koji nemaju živaca i vremena da se peglaju sa mjenjažama...
Meni su mnogo gori lihvari koji kupe 5 hc albuma i onda ih preprodaju po troduploj cijeni ili oni koji od nekog djeteta ili od nekoga neupućenog pokupe sve ove "najjače" sličice, grbove, bh igrače, Messija, Ronalda, Haalanda... mijenjaju sličicu za sličicu i onda kasnije za iste te sličice u razmjeni traže po 15 ili 20 komada ili im lupaju neke budibogsnama cijene na olx-u...
Meni su mnogo gori lihvari koji kupe 5 hc albuma i onda ih preprodaju po troduploj cijeni ili oni koji od nekog djeteta ili od nekoga neupućenog pokupe sve ove "najjače" sličice, grbove, bh igrače, Messija, Ronalda, Haalanda... mijenjaju sličicu za sličicu i onda kasnije za iste te sličice u razmjeni traže po 15 ili 20 komada ili im lupaju neke budibogsnama cijene na olx-u...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, invincible1921 i 9 gostiju.